InHunt Group on vauhdittanut asiakasyritystensä kasvua etsimällä heille tarpeitaan vastaavat osaajat työmarkkinoilta. InHunt Groupin menestys perustuu markkinoiden tehokkaimpaan InHunt 2×360 suorahakuprosessiin, sekä omaan laajaan 33 erikoistuneen ja sitoutuneen headhunterin verkostoon.

InHunt Group on kasvattanut tasaisesti markkinaosuutta nousten kolmen suurimman suomalaisen suorahakuyrityksen joukkoon. Kasvu on ollut hurjaa viimeiset vuodet ja jatkuu tänäkin vuonna. Kansainvälisen toiminnan käynnistymisen myötä (inhuntworld.com) on palveluita käyttäviksi asiakkaiksemme valikoitunut myös Euroopan sekä USA:n suurimpia listattuja yhtiöitä.

InHunt Risk Oy

InHunt Group Oy:n ainutlaatuinen liiketoimintamalli skaalautuu nyt turvallisuus- ja riskienhallintamarkkinoille. Tähän tarkoitukseen on perustettu InHunt Risk Oy.

InHunt on kymmenessä vuodessa rakentunut tunnetuksi toimijaksi suorahakumarkkinoilla. Johdon kannalta oikeat resurssit ovat avain menestykseen ja tässä asiassa olemme auttaneet menestyksekkäästi satoja yrityksiä. Kasvumme jatkuu ja osana tätä kasvua laajennamme tarjontaamme helpottaaksemme yritysten johtamista. Kuten tiedetään ja asiakkaammekin ovat meille kertoneet, turvallisuuteen ja riskienhallintaan liittyvät asiat ovat erittäin relevantti osa menestyksekästä liiketoimintaa.

InHunt Riskin toimitusjohtajana toimii oikeustieteen tohtori, dosentti Jyri Paasonen. ”Riskien lisääntyminen ja hajaantuminen yhä laajemmaksi sekä vaikeammin hallittavaksi kentäksi asettaa haasteita yrittäjille, josta yhtenä esimerkkinä on kyberriskit ja niiden hallinta. Lisäksi on paljon tullut uusia vaatimuksia, kuten EU:n yleinen tietosuoja-asetus”, toteaa Paasonen.

InHunt Risk on jatkossa kumppanisi riskienhallinnan ja turvallisuuden kehittämisessä. Tuomme käyttöösi laajan osaamisen yhteistyössä asiantuntijoidemme ja verkostomme kanssa sekä tapamme toimia, joka on sekä laadukas että tehokas. Mutkaton yhteistyö kanssamme helpottaa elämääsi ja riskienhallintaa.

InHunt Riskin osaajat koostuvat eri alojen ihmisistä, joita yhdistää työn tekemisen ilo ja halu kehittää. Asiantuntijoillamme on vahvan asiakasymmärryksen ja riskienhallinnan sekä turvallisuuden substanssiosaamisen lisäksi monipuolinen tutkimismenetelmällinen ja tilastollinen osaaminen.

Asiantuntijoihimme kuuluu lisäksi kattava joukko alan sekä kansallisia että kansainvälisiä huippuasiantuntijoita ja johtajia. Kokoamme aina asiakkaan tarpeisiin sopivan tiimin parhaiden mahdollisten ratkaisujen löytämiseksi.

InHunt Risk Oy on osa InHunt Groupia.

Lisätietoja: InHunt Risk Oy, Myyntijohtaja Joni Louhivaara p. 0400 717 507 ja Hallituksen pj Kari Juutilainen p. 040 658 4242.

www.inhuntrisk.fi

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/inhunt-risk/