InHunt Groupin kansainvälinen verkosto InHunt World on perustettu vuonna 2017 ja toimii jo yli 30:ssä maassa. Nyt vahvistimme organisaatiota, kun Arash Palizban aloitti tällä viikolla uutena Partner Directorina, päätehtävänään kehittää ja kasvattaa InHunt Worldin Partner -verkostoa entisestään.

”Olen varma, että Arash on juuri oikea henkilö tehtävään. Olen tuntenut hänet nyt kuuden vuoden ajan ja on hän yksi parhaista neuvottelijoista ja myyntihenkilöistä, joita olen koskaan tavannut. Arash on syntynyt Italiassa, mutta puhuu sujuvasti kahdeksaa eri kieltä, josta on valtava apu, kun mietitään, minkälaiseen globaaliin työympäristöön hän nyt tulee”, kertoo InHunt Groupin digitaalisuudesta sekä kansainvälisistä toiminnoista vastuussa oleva Teemu Ruuska.

Sekä Arash, että Teemu ovat molemmat pitkään asuneet Madridissa ja näin tuntevat he toisensa hyvin ja tulevat työskentelemään hyvin lähekkäin tästä hetkestä eteenpäin. Madrid on strategisesti sijaintina erittäin hyvä ja tarjoaa mm. loistavat lentoyhteydet ympäri maailmaa.

”Kyllä sillä on vaikutusta ja varmasti on positiivinen asia. Vaikkakin nykypäivänä ja ennen pandemiaa suurin osa InHunt Worldin palavereista tapahtui verkossa johtuen jo ihan välimatkoista. Mutta on se selvää, että siitä on hyötyä ja varsinkin alussa, jotta saadaan asioita liikkeelle ja tapahtumaan. On ehdottomasti myös tärkeää, että pystyn olemaan lähellä ja käymään asioita yhdessä läpi olemalla myös fyysisesti läsnä.”

InHunt Worldin toimitusjohtaja Jan-Erik Lagerström on myös erittäin toiveikas tulevaisuuden suhteen:

”Vaikka maailmalla tilanne on hyvin epävarma ja on selvää, että tulevat vuodet eivät tule olemaan kenellekään helppoja, olemme varmoja, että Arashinmukaantulo InHunt World:iin on strategisesti oikea ratkaisu. Kriisistä yleensä selvitään paremmin yhdessä ja nyt jo koskaan rakentamamme Partner -verkoston voima tulee konkretisoitumaan. Pitkällä tähtäimellä uskomme, että liikkuvuus maarajojen yli tulee entisestään lisääntymään, jolloin myös InHunt World haluaa olla mukana tukemassa omia asiakkaitaan kansainvälistymisessä sekä samalla myös kasvattaa ja aktivoida omaa verkostoaan.”

Lisätietoja:

Teemu Ruuska, +34 674 429 997, teemu@inhuntworld.com

Jan-Erik Lagerström, +358 40 539 4339, jan-erik@inhuntworld.com

Kuvassa Arash Palizban, InHunt Worldin uusi Partner Director