Casimir Tallqvist InHunt Worldin Advisory Boardiin

Jaa somessa:

Casimir Tallqvist on kutsuttu InHunt Groupin kansainvälisen suorahakuverkoston InHunt Worldin Advisory Boardin jäseneksi. Muita jäseniä ensi viikolla käynnistyvässä Advisory Boardissa ovat Triin Raamat, Joyce Duncan ja Adam Lyko. Heidän lisäksi InHunt Worldin tuore toimitusjohtaja Teemu Ruuska ja Partner Director Arash Palizban tulevat olemaan mukana.

Samalla kun InHunt Worldin toiminta kasvaa ja laajenee, on yksi selkeistä tavoitteista aktivoida enemmän InHunt Worldin kumppaneita eri maissa ja osallistaa heitä aktiivisemmin koko verkoston ja toiminnan kehittämiseen. Osaksi tästä syystä InHunt Worldin Advisory Board näkee nyt päivänvalon ja sen jäseniksi on kutsuttu henkilöitä perustuen heidän ainutlaatuiseen osaamiseen suorahakualalta sekä yleisesti liiketoiminnan kehittämisestä.

InHunt Worldin Advisory Board tulee starttaamaan ensi viikolla ja ensimmäiset n. 12 kuukautta tulee se muodostumaan seuraavista henkilöistä:

Joyce Duncan on toiminut suorahakualalla lähes 15 vuotta. Hänen nykyinen työnantajansa, Target Headhunting, on ollut InHunt Worldin Tanskan kumppani InHunt Worldin perustamisesta lähtien. Joycen vastuulla on myös Target Headhuntingin Singaporen toiminnot.  

Triin Ramat on koko Baltian alueen kattavan CVO:n (www.cvo.ee) osakas ja hallituksen jäsen. CVO on toiminut yli 20 vuoden ajan ja on yksi johtavista rekrytointiyrityksistä koko Baltian alueella ja InHunt Worldin kumppani vuodesta 2017 lähtien. CVO:n sisaryritys Simplika on myös johtava yritys henkilöstön vuokraus-, palkanlaskenta- ja ulkoistusteollisuudessa.

Adam Lyko on Puolassa sijaitsevan Sowelo Consultingin (www.sowelo.eu) toimitusjohtaja. Hän ja hänen tiiminsä ovat olleet yksi Puolan innovatiivisimmista toimijoista viimeisten yli 13 vuoden ajan. Sowelo toimii tällä hetkellä myös Saksassa. Adam ja Sowelo ovat olleet InHunt Worldissä mukana aina sen perustamisesta lähtien.

Casimir Tallqvist edustaa InHunt Groupia Suomesta. Casimir edustaa suorahakualan uutta nuorempaa sukupolvea, jolle on koko ajan kasvava kysyntä asiakkaiden keskuudessa. Casimir on ehtinyt toimia mm. COO:n ja CFO:n rooleissa kahdessa eri yrityksessä ja on tällä hetkellä Hartwall Capital Oy Ab:n Board Observer ja Skipperin hallituksen jäsen.

Edellä mainittujen henkilöiden lisäksi InHunt Worldin toimitusjohtaja Teemu Ruuska ja Partner Director Arash Palizban tulevat olemaan mukana ja tuovat oman panoksensa ja toki myös kertovat, mitä asioita on jo muhimassa verhojen takana.

”Oli erittäin vaikea yrittää tehdä valintaa, kun verkostossamme on niin paljon osaamista. Se oli todellinen haaste, mutta toki positiivinen ongelma, kun löytyy iso määrä henkilöitä, joilla on vuosien kokemus suorahakualalta sekä liiketoiminnan johtotehtävistä. Tulemme kuitenkin vaihtamaan Advisory Boardin kokoonpanoa aina 12-18 kuukauden välein, joten olemme erittäin innoissamme myös siitä, ketkä tulevat muodostamaan sen tulevaisuudessa.”, Arash kommentoi.

Jaa somessa:
avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
InHunt Group logo
Headhunter
Country Retail Manager
Markkinointijohtaja, Varusteleka
Talouspäällikkö - Anonyymi yritys
Hallitusammattilainen
Uusimmat

Blogista

Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus, josta päätökset tekee hallitus
Avoin viestintä vastuullisuudesta on olennainen osa toimintaa. Vaikka vastuullisuudesta ei välttämättä tarvitse erikseen kertoa, tämä aika ja yhteiskunnallinen...
InHuntBlog__1200x630px_plain
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla, joka on käytössä Metson Women’s Leadership Forumilla.
InHunt_hallitushakuDSC00328_HD
Hallituspaikan haku -valmennus: Suuri suosio ja innostuneita osallistujia
InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennus on saanut suuren suosion ja vuoden 2024 ensimmäinen tilaisuus oli jälleen täynnä.
Kaupan ja elintarvike- alan osaajat_InHuntGroup_plain2
Varmista parhaat osaajat kaupan alan tehtäviin - näin onnistut!
InHuntin kaupan alan osaajapooli kattaa laajasti toimialaosaajia vähittäis- ja tukkukaupasta sekä elintarviketoimialalta.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

    Ota yhteyttä ja
    palaamme sinulle
    24h sisällä.

    InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

    Tilaa uutiskirje

    YHTEYSTIEDOT

    myynti@inhunt.fi

    Äyritie 12 C (Forte)
    01510 Vantaa