Casimir Tallqvist InHunt Worldin Advisory Boardiin

Casimir Tallqvist on kutsuttu InHunt Groupin kansainvälisen suorahakuverkoston InHunt Worldin Advisory Boardin jäseneksi. Muita jäseniä ensi viikolla käynnistyvässä Advisory Boardissa ovat Triin Raamat, Joyce Duncan ja Adam Lyko. Heidän lisäksi InHunt Worldin tuore toimitusjohtaja Teemu Ruuska ja Partner Director Arash Palizban tulevat olemaan mukana.

Samalla kun InHunt Worldin toiminta kasvaa ja laajenee, on yksi selkeistä tavoitteista aktivoida enemmän InHunt Worldin kumppaneita eri maissa ja osallistaa heitä aktiivisemmin koko verkoston ja toiminnan kehittämiseen. Osaksi tästä syystä InHunt Worldin Advisory Board näkee nyt päivänvalon ja sen jäseniksi on kutsuttu henkilöitä perustuen heidän ainutlaatuiseen osaamiseen suorahakualalta sekä yleisesti liiketoiminnan kehittämisestä.

InHunt Worldin Advisory Board tulee starttaamaan ensi viikolla ja ensimmäiset n. 12 kuukautta tulee se muodostumaan seuraavista henkilöistä:

Joyce Duncan on toiminut suorahakualalla lähes 15 vuotta. Hänen nykyinen työnantajansa, Target Headhunting, on ollut InHunt Worldin Tanskan kumppani InHunt Worldin perustamisesta lähtien. Joycen vastuulla on myös Target Headhuntingin Singaporen toiminnot.  

Triin Ramat on koko Baltian alueen kattavan CVO:n (www.cvo.ee) osakas ja hallituksen jäsen. CVO on toiminut yli 20 vuoden ajan ja on yksi johtavista rekrytointiyrityksistä koko Baltian alueella ja InHunt Worldin kumppani vuodesta 2017 lähtien. CVO:n sisaryritys Simplika on myös johtava yritys henkilöstön vuokraus-, palkanlaskenta- ja ulkoistusteollisuudessa.

Adam Lyko on Puolassa sijaitsevan Sowelo Consultingin (www.sowelo.eu) toimitusjohtaja. Hän ja hänen tiiminsä ovat olleet yksi Puolan innovatiivisimmista toimijoista viimeisten yli 13 vuoden ajan. Sowelo toimii tällä hetkellä myös Saksassa. Adam ja Sowelo ovat olleet InHunt Worldissä mukana aina sen perustamisesta lähtien.

Casimir Tallqvist edustaa InHunt Groupia Suomesta. Casimir edustaa suorahakualan uutta nuorempaa sukupolvea, jolle on koko ajan kasvava kysyntä asiakkaiden keskuudessa. Casimir on ehtinyt toimia mm. COO:n ja CFO:n rooleissa kahdessa eri yrityksessä ja on tällä hetkellä Hartwall Capital Oy Ab:n Board Observer ja Skipperin hallituksen jäsen.

Edellä mainittujen henkilöiden lisäksi InHunt Worldin toimitusjohtaja Teemu Ruuska ja Partner Director Arash Palizban tulevat olemaan mukana ja tuovat oman panoksensa ja toki myös kertovat, mitä asioita on jo muhimassa verhojen takana.

”Oli erittäin vaikea yrittää tehdä valintaa, kun verkostossamme on niin paljon osaamista. Se oli todellinen haaste, mutta toki positiivinen ongelma, kun löytyy iso määrä henkilöitä, joilla on vuosien kokemus suorahakualalta sekä liiketoiminnan johtotehtävistä. Tulemme kuitenkin vaihtamaan Advisory Boardin kokoonpanoa aina 12-18 kuukauden välein, joten olemme erittäin innoissamme myös siitä, ketkä tulevat muodostamaan sen tulevaisuudessa.”, Arash kommentoi.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Viimeisimmät

Uutiset

Henkilökuvassa

Headhunterimme

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
Rakennuttamisjohtaja
Maajohtaja, Bruhn Spedition Oy
kunnanjohtaja
toiminnanjohtaja
Head of Sales, Business Finance
Uusimmat

Blogista

InHuntBlogi_Oletko vaihtamassa työpaikkaa_ Pidä nämä mielessä, kun teet päätöstä
Oletko vaihtamassa työpaikkaa? Pidä nämä mielessä, kun teet päätöstä.
Hyvin usein näkee tai kuulee, että henkilö on joutunut pettymään sen jälkeen, kun on vaihtanut työpaikkaa. Työpaikan vaihtoon liittyy useita riskejä ja liian...
Tuuli Paasilehto - InHunt Group Oy
Tuuli Paasilehto – Haluatko saada parhaan tekijän - näihin kysymyksiin halutaan vastaus!
Senior Headhunter Tuuli Paasilehto etsii työn ja tekijän täydellistä matchia. Nämä seitsemän kysymystä organisaation kannattaa esittää itselleen.
InHuntBlogi_EU-direktiivi-2026-suomalaisiin pörssiyhtiöihin sukupuolikiintiöt_plain
Uusi EU-direktiivi vaatii suomalaisiin pörssiyhtiöihin sukupuolikiintiöt - tukea vai puskemista?
Yritykset hyötyvät hallitusten kokoonpanossa diversiteetistä, joka ei synny vain sukupuolta tarkastelemalla.
Tomi_henkilökuva_plain korjattu2
Tomi Sohlman – Nämä merkit voivat johtaa työntekijän irtisanoutumiseen
Kokenut headhunter Tomi Sohlman listaa viisi yleisintä syytä, miksi hyvä työntekijä irtisanoutuu. Lue lisää >>
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa