InHunt Group perusti lakiasiaintoimiston!

Jaa somessa:

 

InHunt Group on vauhdittanut asiakasyritystensä kasvua etsimällä heille tarpeitaan vastaavat osaajat työmarkkinoilta. InHunt Groupin menestys perustuu markkinoiden tehokkaimpaan InHunt 2×360 suorahakuprosessiin, sekä omaan laajaan 32 erikoistuneen ja sitoutuneen headhunterin verkostoon.

InHunt Group on kasvattanut tasaisesti markkinaosuutta nousten viiden suurimman suomalaisen suorahakuyrityksen joukkoon ja kasvu kiihtyy hurjasti tänä vuonna. Kansainvälisen toiminnan käynnistymisen myötä (inhuntworld.com) on palveluita käyttäviksi asiakkaiksemme valikoitunut myös Euroopan sekä USA:n suurimpia listattuja yhtiöitä.

 

InHunt Law Oy

 

InHunt Group Oy:n ainutlaatuinen liiketoimintamalli skaalautuu nyt lakimarkkinoille. Tähän tarkoitukseen on perustettu InHunt Law Oy. Strategia on kasvaa nopeasti lakimarkkinoiden viiden suurimman toimijan joukkoon, kuten myös InHunt Group Oy on tehnyt. InHunt Law Oy:n menestys perustuu osaavaan henkilöstöön, sekä ainutlaatuisiin osittain digitalisoituihin prosesseihin.

 

InHunt Law Oy:n henkilöstöllä on vuosien kokemus toimialaltaan, korkeakoulututkinnot sekä tarvittavat ammatilliset pätevyydet. Prosessit perustuvat ainutlaatuiseen kasvuyrityksille suunnattuun InHunt Law 2×360 lakiprosessiin, jonka avulla määritellään yrityksen lainopilliset tarpeet ja tarjotaan niihin osuvat ratkaisut, joiden hinnat asiakas saa tietää etukäteen. InHunt Law Oy:n lakitoiminnot tuottavat kokeneet liikejuridiikan ja rahoituksen lakiammattilaiset.

 

InHunt Law Oy:n palveluita tarjotaan kattavasti joka puolelle Suomea perustettavan InHunt Law -ketjun kautta. Tulemme myös tekemään yhteistyötä muiden lakiasiainpalveluita tekevien yritysten kanssa. Kansainvälinen verkostomme palvelee asiakaitamme globaalisti.

 

Toimintamme ehdoton kulmakivi on asiakkaan luottamus, joka luonnollisesti täytyy ansaita. Luottamus syntyy rehellisyydestä, avoimuudesta ja tinkimättömästä työmoraalista.

Suhtaudumme jokaiseen asiakkaaseen yksilönä ja meille jokainen asiakas on tärkeä riippumatta toimeksiannon suuruudesta. Liiketoimintamme tinkimättömät pääarvot ovatkin kunnioitus, luottamuksellisuus, laatu sekä asiakaskeskeinen palvelu, jotka ovat poikkeuksetta iskostettu arkipäiväiseen toimintaamme.

 

Juristimme kartoittavat juuri sinun ja yrityksesi tarpeet, sekä palvelevat ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti. Rakennamme asiantuntemuksella asiakkaan tarpeita parhaiten vastaavat ratkaisut pyrkimättä maksimoimaan omaa laskutustamme, mikä on valitettava sivuilmiö tämän päiväisessä juridisessa palveluntarjoamisessa.

 

InHunt Law Oy:n omistajat ovat InHunt Group Oy, Hannu Mänty, Kari Juutilainen, Markku Kankaala, Jyrki Hämäläinen, Markku Miettinen ja Nordic Law Oy.

 

Lisätietoja: InHunt Law Oy Toimitusjohtaja Jyrki Hämäläinen p. 0400 467 792 ja hallituksen pj Hannu Mänty p. 0400 172 172.

Jaa somessa:
avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
Sales Manager, Abena Finland Oy
Aluejohtaja
Talousjohtaja / CFO / Financial Controller, Masku
Viestintä- ja vastuullisuusjohtaja
Talouspäällikkö - Anonyymi yritys
Uusimmat

Blogista

Kaupan ja elintarvike- alan osaajat_InHuntGroup_plain2
Varmista parhaat osaajat kaupan alan tehtäviin - näin onnistut!
InHuntin kaupan alan osaajapooli kattaa laajasti toimialaosaajia vähittäis- ja tukkukaupasta sekä elintarviketoimialalta.
Liitot, yhdistykset ja säätiöt_pooli_InHuntGroup_plain3
Miten välttää kymmenien tuhansien eurojen virheinvestointi liiton, järjestön tai säätiön rekrytoinnissa?
Suomessa kolmas sektori on täynnä monipuolisia toimijoita, jotka tarvitsevat parhaita osaajia menestyäkseen. Miten suorahaku voi olla avain onnistuneeseen rekrytointiin...
Julkisen-sektorin-osaajat_pooli_InHuntGroup_plain
Avainpaikka julkisella sektorilla – miten varmistat parhaat hakijat?
Oikea ja aito suorahaku on edelleen julkiselle sektorille Suomessa yllättävän vieras rekrytoinnin toimintamalli.
Talousosaajat_pooli_InHuntGroup_plain2
Yrittäjäomistaja, rekrytoi ensimmäisenä talousosaaja – näin varmistat yrityksesi menestymisen
InHunt Groupilla pystymme yhdistämään taloushallinto- ja rekrytointiosaamisemme vahvaksi kokonaisuudeksi.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

    Ota yhteyttä ja
    palaamme sinulle
    24h sisällä.

    InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

    Tilaa uutiskirje

    YHTEYSTIEDOT

    myynti@inhunt.fi

    Äyritie 12 C (Forte)
    01510 Vantaa