InHuntin blogi numero 250

Jaa somessa:

Vuonna 2013 joulukuussa, kun julkaistiin InHuntin täysin uusitut www-sivut, syntyi myös blogiosio. Ensimmäinen blogikirjoitus näki päivänvalon 4.12.2013. Tuosta on nyt viisi vuotta, kolme kuukautta ja kaksi päivää. Tai toisin sanoen 1918 päivää. Sen jälkeen on tapahtunut useita asioita, joista lyhyesti seuraavassa:

  • Kuten otsikostakin selviää, niin blogeja on nyt kirjoitettu 250
  • Suosituimmalla yksittäisellä blogilla on yhteensä yli 80.000 lukukertaa. Kyseinen kirjoitus on jo vuodelta 2014 ja sen pääset lukemaan tästä
  • InHuntin www-sivujen kävijämäärät ovat moninkertaistuneet. Kun vuonna 2013 ne olivat noin 4000 kävijää / kk, käy InHuntin sivuilla tänä päivänä 30.000 – 50.000 kävijää kuukaudessa riippuen vähän vuoden ajankohdasta
  • Yhteensä InHuntin www-sivuilla on käyty lähes 1,5 miljoonaa kertaa tuon vuoden 2013 joulukuun jälkeen. Sivut ovat myös ehditty uusia kolme kertaa
  • InHuntin seuraajat LinkedInissä on kasvanut 0:sta 23.000:een
  • InHuntin tunnettuus on kasvanut aivan eri mittasuhteisiin
  • Sadat tuhannet työntekijät ja työnhakijat, ovat löytäneet blogiemme avulla apua ja vinkkejä omaan tilanteeseen

Jokaiseen yllä olevista kohdista on blogeilla ollut oma merkityksensä. Blogikirjoituksia löytyy useista eri aiheista ja ne ovat käsitelleet mm. työnhakua, työhaastattelua, CV:tä, LinkedIn profiilia, omaa henkilöbrändiä, digitalisaatiota, rekrytointia, suorahakua ja johtamista. Eri aihealueet tai kategoriat löydät helposti tältä blogisivulta, sivun oikeasta reunasta, jos käytät sivua tietokoneella ja alempaa sivua, jos luet tätä kirjoitusta esim. mobiililaitteella. Klikkaamalla yhtä kategoriaa löydät useita siihen liittyviä kirjoituksia.

Suurin osa blogikirjoituksista on syntynyt allekirjoittaneen toimesta ja täytyy rehellisesti sanoa, että en olisi uskaltanut silloin vuonna 2013 sanoa, että sanottavaa riittäisi joka viikko vuosien ajan ja näyttää riittävän yhä edelleen. Hyvät tulokset, tasaisesti kasvanut kiinnostus ja lukijämäärä, erittäin positiivinen palaute ja mm. eri medioiden toimittajien koko ajan lisääntynyt kiinnostus ovat kaikki varmasti osaltaan auttanut siinä, että kirjoituksia edelleen syntyy joka viikko. Myös kaikki ne, jotka minua vähäänkään tuntevat tietävät, että olen aina auttamassa muita ilman, että olen koskaan mitään pyytämässä takaisin. Näin ollen on blogi ollut yksi kanava myös itselleni jakaa niitä kaikkia hyväksi havaittuja neuvoja ja vinkkejä, joita vuosien varrella on mukaan tarttunut.

Kehitys kehittyy ja viime vuonna myös InHuntin vlogit näkivät päivänvalon. Ne ovat saaneet paljon kiinnostusta ja kiitosta osakseen ja nekin löydät kootusti tuolta kategorioiden alta kohdasta ”vlogit”. Vlogeissa pääosissa ovat InHuntin headhunterit, jotka antavat hyviä vinkkejä sekä työnhakijoille, että rekrytoinneista vastuussa oleville henkilöille. Kannattaa ehdottomasti niihinkin tutustua, mikäli et sitä ole vielä tehnyt!

Kirjoittanut,

Kirjoittaja Teemu Ruuska tuli InHuntiin vuonna 2009 ja on siitä asti toiminut rekrytoinnin parissa. Teemu on asunut Madridissa, Espanjassa vuodesta 2014 ja vastaa tällä hetkellä InHuntin kansainvälisestä suorahakuverkostosta InHunt Worldistä. Viime vuodet Teemu on keskittynyt verkkoliiketoimintaan, digitalisaatioon ja digitaaliseen transformaatioon rekrytointi- ja suorahakualalla.

Jaa somessa:
avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
Sales Manager, Abena Finland Oy
Aluejohtaja
Talousjohtaja / CFO / Financial Controller, Masku
Viestintä- ja vastuullisuusjohtaja
Talouspäällikkö - Anonyymi yritys
Uusimmat

Blogista

Kaupan ja elintarvike- alan osaajat_InHuntGroup_plain2
Varmista parhaat osaajat kaupan alan tehtäviin - näin onnistut!
InHuntin kaupan alan osaajapooli kattaa laajasti toimialaosaajia vähittäis- ja tukkukaupasta sekä elintarviketoimialalta.
Liitot, yhdistykset ja säätiöt_pooli_InHuntGroup_plain3
Miten välttää kymmenien tuhansien eurojen virheinvestointi liiton, järjestön tai säätiön rekrytoinnissa?
Suomessa kolmas sektori on täynnä monipuolisia toimijoita, jotka tarvitsevat parhaita osaajia menestyäkseen. Miten suorahaku voi olla avain onnistuneeseen rekrytointiin...
Julkisen-sektorin-osaajat_pooli_InHuntGroup_plain
Avainpaikka julkisella sektorilla – miten varmistat parhaat hakijat?
Oikea ja aito suorahaku on edelleen julkiselle sektorille Suomessa yllättävän vieras rekrytoinnin toimintamalli.
Talousosaajat_pooli_InHuntGroup_plain2
Yrittäjäomistaja, rekrytoi ensimmäisenä talousosaaja – näin varmistat yrityksesi menestymisen
InHunt Groupilla pystymme yhdistämään taloushallinto- ja rekrytointiosaamisemme vahvaksi kokonaisuudeksi.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

    Ota yhteyttä ja
    palaamme sinulle
    24h sisällä.

    InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

    Tilaa uutiskirje

    YHTEYSTIEDOT

    myynti@inhunt.fi

    Äyritie 12 C (Forte)
    01510 Vantaa