Kuten moni saattoikin jo sosiaalisen median välityksellä huomata, InHunt Group valittiin LinkedInin Tukholmassa järjestetyssä tilaisuudessa viime viikon tiistaina Pohjoismaiden vuoden innovatiivisimmaksi henkilöstöalan yritykseksi. Samassa kategoriassa finalisteina olivat ruotsalainen We Select sekä tanskalainen Hansen Toft.

“Erityisen arvokkaaksi voittomme tekee, että se tapahtui Ruotsissa, jota pidetään huomattavasti kehittyneempänä rekryalalla kuin Suomea. Niin se keskimäärin onkin, koska meillä monella edelleen niin pölyttynyttä tekemistä, mutta me olemme osaltamme näyttäneet, että kyllä täältä Suomestakin nousee kovan luokan osaajia.

Vuosien aikana olemme tehneet todella isoja panostuksia eri kanaviin sekä omaan toimintaamme ja tämä palkinto kuuluu ihan meille kaikille InHunt Groupissa. InHunt Groupilla ja sen 33 headhunterilla on jo peräti yli 500 000 seuraajaa LinkedInissä. Tämä luku tulee sen jälkeen, kuin päällekkäisyydet on poistettu, eli meillä on yli 700 000 seuraajaa mutta osa teistä seuraa useampaakin headhunteriamme. Huikea luku, vai mitä!”, toteaa InHunt Groupin toimitusjohtaja Kari Juutilainen.

Tiistaina Tukholmassa InHunt Grouppia oli edustamassa Jan-Erik Lagerström, joka toimii InHunt Groupissa Senior Headhunterina sekä kansainvälisen verkoston InHunt Worldin toimitusjohtajana. Jannen lisäksi paikalla oli myös Jonas Brögger, joka on vastuussa InHuntin Ruotsin toiminnoista sekä toimii myös InHunt Worldin kansainvälisenä myyntijohtajana.