Compliance Officer, S-Pankki

Helsinki / Uusimaa

Senior Headhunterit Tuuli Paasilehto p. 040 631 8777 ja Atte Andersson p. 044 975 5602

Varallisuudenhoidon, sijoituspalvelujen tai pankkitoimialan Compliance-asiantuntija – Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin! Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme haastaa toimialan totuttuja käytäntöjä ja mahdollisuuksia vaikuttaa on valtavasti. Meillä saat reilusti vastuuta ja tilaisuuksia kehittää ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä palveluita noin kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele.

Asiantuntijoidemme siirtyessä uusiin tehtäviin, haemme 1-2

Varallisuudenhoidon Compliance Officeria

vakituiseen työsuhteeseen Compliance- tiimiin Helsinkiin. Compliance Officer vastaa liiketoiminnan neuvonnasta ja ohjaamisesta sääntelyvelvoitteiden noudattamiseksi. Osallistut myös sisäisen valvonnan ja compliance-toiminnan kehittämiseen.

Tehtäviisi kuuluu mm:

 1. Konsernitason ja erityisesti varallisuudenhoitoliiketoiminnan sekä tukitoimintojen jatkuvaan compliance-valvontaan osallistuminen
 2. Compliance-riskien hallinnan kattavuuden ja tehokkuuden arviointi sekä tunnistettujen compliance-riskien raportointiin osallistuminen
 3. Compliancen antamien ohjeiden kehittäminen, laatiminen, ylläpito ja kouluttaminen sekä osallistuminen liiketoiminnan laatimien ohjeiden kommentointiin compliance-näkökulmasta.

Näillä taidoilla onnistut tehtävässä


Odotamme sinulta, että finanssiala ja erityisesti varallisuudenhoidon liiketoiminta ovat sinulle jo ennestään tuttuja ja sinulla on aikaisempaa työkokemusta compliance-tehtävien hoitamisesta useamman vuoden ajalta. Sinulla on osaamista varallisuudenhoitoon liittyvästä sääntelystä (esim. MiFID2, UCITS, AIFMD, MAR) sekä erityisesti sijoitus- ja vaihtoehtorahastoista sekä kiinteistörahastotoiminnasta.

Olet oma-aloitteinen ja esität rohkeasti uusia näkökulmia. Kykenet hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia ja olet asenteeltasi ratkaisukeskeinen. Toimintatapaasi kuvaavat luotettavuus, aikaansaavuus, tarkkuus ja huolellisuus. Olet käytännönläheinen ja osaat johtaa omaa työtäsi.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. OTM tai KTM). Hallitset suomen ja englannin kielen sekä kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa. IT-taitosi ovat hyvät ja sinulla on kokemusta tai kiinnostusta oppia digitaalisten tuotteiden ja palveluiden sääntelynmukaisuuden varmistamisesta.

Meillä on tarjolla ison talon edut ja pienen talon into


Tiimissämme työskentelee hyvällä fiiliksellä compliance- asiantuntijoita, joiden keskeisiä yhteistyökumppaneita sisäisesti ovat erityisesti VRH-liiketoiminnan esimiehet ja ykköspuolustuslinjan riskienhallinnan asiantuntijat.
Panostamme yhteishenkeen huolehtimalla arjen sujuvuudesta ja tekemällä hauskoja asioita yhdessä myös työajan ulkopuolella. Voimme myös luvata, että sinut perehdytetään tehtävääsi huolellisesti niin, että pääset hyvillä mielin tarttumaan vastuisiisi.
S-Pankki on jo kymmenen kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia.
Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, joten siksi teemme hybridityötä, jossa yhdistyvät etätyön ja toimistolla työskentelyn parhaat puolet. Lisäksi meillä on mahdollista hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista.

Tästä se alkaa


Tätä tehtävää voit hakea oheisen linkin kautta 21.11.2022 klo 16.00 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä odottele viime hetkeen asti.
Mikäli mielessäsi on kysymyksiä tehtävään liittyen, Senior Headhunterit Tuuli Paasilehto ja Atte Andersson juttelevat mielellään kanssasi lisää juuri sinulle sopivana ajankohtana. Tuulin tavoitat numerosta 040 631 8777 ja Aten numerosta 044 975 5602.

Applying period for the job has ended. Applications can no longer be submitted. Thank you for your interest!

avoin työpaikka ikoni

Recruitment Coming?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Latest Jobs
Toimitusjohtaja
Commercial Director
Factory General Manager
Toimitusketjun johtaja | Supply Chain Director
Liiketoimintajohtaja
Join Our Inner Circle and

Subscribe InHunt Group Newsletter

Get latest information of new open jobs, blog posts and podcast episodes to your email.

Something from the

Blog

Miksi headhuntereita kaytetaan WEB
Why companies still use Headhunters?
In the last ten years, actually, change and digitalisation has been so huge that finding potential candidates is usually no longer an issue. There are many effective...
Headhunting-Markkinat-Suomi-Suorahaku-
Headhunting markets in Finland in 2021
The steady growth of the headhunting markets in Finland, which had continued for years, stopped last year as expected due to the global pandemic. However, the...
Huippuehdokkaalla on usein useita tarjouksia poydalla
Top candidate usually has several offers to choose from
One of the reasons why headhunters are used is that without them so called top candidates are very difficult to find and get interested. If a job seeker who...
tyhja toimisto
Work after pandemic: How many will return to the office?
In the United States, a PwC study of flexible and decentralized work in the financial services industry confirms the ideas of many about what major changes will...
yhteistyö kättely ikoni

Want to hear more about our services?

  Contact Us and
  we’ll get back at you
  within 24 hours

  InHunt Group logo

  InHunt Group was founded in 2008 and is Finland’s largest headhunting company. InHunt Group has eight offices in different locations in Finland. Besides, InHunt Group is the only Finnish headhunting company that has its own International Headhunting Network – InHunt World. InHunt World is active and has partners and offices in over 45 different countries.

  GET OUR NEWSLETTER

  CONTACT INFO

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa