• Company Name
 • Location
  Ässäkeskus, Helsinki
 • More Information

  Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Groupin Senior Headhunterit Terhi Okkonen (050 388 9600) ja Pia Siukosaari (040 5104 505).

Jokainen suomalainen tuntee meidät ja meidän tekemisillämme on väliä. Olemme suomalaisten korkealle arvostama brändi, jolla on vahva arvopohja. Olemme asiakasta varten, uudistamme jatkuvasti toimintaamme, kannamme vastuuta ihmisistä ja ympäristöstä ja toimimme tuloksellisesti. Tutustu meihin syvemmin: https://s-ryhma.fi/tietoa-meista/arvot-strategia-ja-visio

Haemme nyt kunnianhimoista markkinoinnin ja projektijohtamisen ammattilaista SOK Median *-tiimiimme johtamaan S-ryhmän markkinointia. SOK:lla markkinointi toimii tiiviisti osana liiketoiminnan kehittämisen prosessia ja teemme töitä Suomen tunnetuimpien ja arvostetuimpien brändien parissa, palvellen ja koskettaen suomalaisia vuoden jokaisena päivänä. Markkinoinnin vastuualueella on vähittäiskaupan brändien kehittäminen sekä markkinoinnin vaikuttavuuden ja tehokkuuden jatkuva parantaminen. Tunnettuja brändejämme ovat mm. S-market, Prisma, ABC, SOKOS, sekä ryhmää kuvaava S.

Marketing process owner

-roolissa vastaat vaativista markkinoinnin hankekokonaisuuksista ja niiden läpiviennistä budjettivastuullisena toimeenpanon johtajana. Odotamme sinulta kykyä johtaa useista organisaatioista ja eri asiantuntijoista koostuvia virtuaalitiimejä aikatauluissa kohti annettuja tavoitteita. Olet kokenut markkinoinnin ammattilainen, joka ymmärtää digitaaliset palvelut, tapahtumamarkkinoinnin sekä mainonnan suunnittelu- ja tuotantoprosessit luonnollisena osana markkinoinnin toteuttajan työpöytää.

Olet kokenut projektoija, kannat vastuuta budjettikokonaisuuksista ja olet luonteva esiintyjä ja tiimipelaaja. Etsimme ihmistä, joka haluaa myös kehittyä pitkäjänteisesti osana yhteistä matkaamme maailman parhaaksi markkinointiorganisaatioksi.

Toimenkuvasi liiketoiminnan edistäjänä    

Toimit liiketoiminnan tukena, budjettivastuullisena operatiivisen tiimin vetäjänä ja vastaat itsenäisesti liiketoiminnan tavoitteista. Vastaat virtuaalitiimin johtamisesta kohti tavoitteita ja ohjaat sekä priorisoit tiimin toimintaa arjessa. Tiimisi koostuu sekä SOK:n että suunnittelu- ja tuotantokumppaneiden asiantuntijoista.

Työssäsi korostuu hankkeiden ja projektien systemaattinen suunnittelu, kyky johtaa hankkeet määrätietoisesti loppuun sekä analyyttisesti että tavoitteellisesti. Vastaat projektien kulubudjeteissa pysymisestä suunnitelman mukaisesti.

Hyvät viestintätaidot ja kokemus tiimien vetämisestä ovat elinehto tehtävässä onnistumiselle.

Tarjoamme mahdollisuuksia kasvuun ja kehitykseen   

Uskomme ihmisiin, jotka haluavat jatkuvasti kehittyä ja olla osana maailman parasta tiimiä. Meillä uskotaan sekä tiedolla, että tunteella johtamiseen. Saat ympärillesi joukon uteliaita ihmisiä, jotka haluavat sinut mukaansa muuttamaan maailmaa paremmaksi paikaksi elää. Pääset käyttämään ison yrityksen resursseja ketterästi ja ennakkoluulottomasti. Olet aitiopaikalla kaupan murroksessa ja pääset vaikuttamaan jokaisen suomalaisen arkeen elämää helpottavasti ja parantavasti.

Meillä vastuulliseen osuustoiminnallisuuteen perustuvat arvot ohjaavat toimintaamme; kannamme vastuuta ihmisistä ja ympäristöstä. Tarkoituksenmukainen etätyö on luonnollinen osa työtapaamme.

Lisäksi tarjoamme Suomen monipuolisimmat henkilöstöedut

Tehtävässä menestyminen edellyttää  

 • vahvoja näyttöjä markkinoinnin prosessien kokonaisvaltaisesta johtamisesta ympäristössä, jossa tuloksellisuus, monikanavaisuus ja brändin vetovoiman kehittäminen ovat arkea
 • ymmärrystä ja kokemusta itsenäisestä tiimien johtamisesta tavoitteellisesti – ymmärrät, että ketteryys tarkoittaa kykyä päästä nopeammin parempiin tuloksiin
 • vähintään viiden vuoden kokemusta vastuullisista markkinoinnin tehtävistä, joko brändin omistajan roolissa, tai asiantuntijakumppanitiimin vastuullisena vetäjänä
 • olet ratkaisukeskeinen tiimipelaaja
 • kaupallista koulutusta (KTM / tradenomi)

* ”SOK MEDIA vastaa S-ryhmän viestinnästä, markkinoinnista, kanavista, niihin liittyvästä digitaalisesta palvelukehityksestä ja asiakasomistajakonseptista. Ryhmittäydymme työn ympärille luovasti ja leveästi tai tarkasti ja fokusoidusti. Arvostamme ideoita ja kokeilemme ketterästi, mutta luovutamme harvoin. Meitä ohjaa kunnianhimo ja halu tehdä Euroopan huipputason retail-markkinointia. Kehitämme myös Suomen suosituinta lojaliteettiohjelmaa ja yhtä maan arvostetuinta aikakausmediaa – Yhteishyvää. Meillä saat olla mukana toteutuksissa, jotka kumpuavat tukevasta osuustoiminnan arvopohjasta ja muistat työuran jälkeenkin. Sellaisia ovat esimerkiksi kansainvälisesti palkitut innovaatiot Hihna247 ja Korttelitoive. Olemme osaajien keskittymä Vallilan Ässäkeskuksessa ja kaiken päälle tosi nöyriä ja vaatimattomia.” Veepee Ääri, vanhempi propagandapäällikkö, johtaja, SOK MEDIA

Kiinnostuitko? Käynnistämme haastattelut jo ensiviikolla, joten lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta heti tai viimeistään su 18.10. Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Groupin Senior Headhunterit Terhi Okkonen (050 388 9600) ja Pia Siukosaari (040 5104 505).

Closed