• Company name
  • Location
    Joensuu
  • Details will be given by

    Aluejohtaja, Senior Hadhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 - 8439 221.
    Senior Headhunter Jyrki Hämäläinen, puh. 0400 - 467 792.

Marski Data Oy tarjoaa 35 vuoden kokemuksella IT -ratkaisuja ja -palveluita konesaleista päätelaitteisiin, virussuojasta esitystekniikkaan sekä tulostuskokonaisuuksia toimistotulostamisesta laadukkaaseen digipainoon ja suurkuvatuotantoon.

Marski Data toimii viidellä paikkakunnalla Suomessa ja Dell EMC on valinnut yhtiön vuoden 2019 Kasvukumppaniksi.

Marski Data kiihdyttää nyt toimintojaan Itä-Suomen alueella ja hakee Joensuun tiimiinsä energistä ja osaavaa

ACCOUNT MANAGERIA

vastaamaan nimetyistä asiakassuhteista, mutta erityisesti luomaan ja hakemaan uusia asiakkuuksia.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat Marski Datan tarjoamien IT- ja tulostuslaitteiden ja -ratkaisujen sekä etenkin näihin liittyvien palveluiden aktiivinen myyntityö Itä-Suomen alueella painottuen Pohjois-Karjalan seudulle. Otat nopeasti haltuun sinulle nimettävät asiakkuudet ja haet mahdollisuuksia kasvattaa näitä asiakkuuksia tarjoamalla heille kattavasti Marski Datan koko tuote- ja palveluportfoliota. Tuot mahdollisesti mukanasi uusia asiakkuuksia Marski Datan palveluiden piiriin, mutta panostat aktiivisesti uusasiakashankintaan myös jatkossa. Toimit Marski Datan kasvoina ja vastuuhenkilönä asiakkuuksiisi päin ja raportoit yhtiön Aluejohtajalle.

Menestyt tehtävässä, jos olet kätevä tunnistamaan asiakkaan muuttuvia tarpeita ja tarjoamaan niihin asiakkaan toimintaa helpottavia ratkaisuja. Yrittäjähenkisenä sitoudut yhtiön asettamiin tavoitteisiin ja niiden saavuttamiseksi toimit asiakasta arvostavalla tavalla. Kokemuksen myötä kertyneillä neuvottelutaidoillasi ja kokonaisvaltaisella IT -alan osaamisellasi lunastat luottamuksen asiakkaan silmissä ja rakennat asiakkuuksista strategisen tason kumppanuuksia. Sinulla on näyttöjä isojenkin asiakkuuksien hoidosta sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta ja myyntiotteesi vakuuttaa asiakkaat kerta toisensa jälkeen sitoutumaan Marski Datan laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen toimintaan.

Olet luonteeltasi sosiaalisesti älykäs ja asiakasrajapinta on sinulle mukavuusaluetta. Tuot omalla persoonallasi ripauksen uutta Marski Datan Great Place to Work -tutkimusten jo nyt hyvällä tasolla oleviin tuloksiin. Periaatteesi asiakasyritysten arjessa toimiessasi on ”Jokainen ihminen on mahdollistaja”.

Toimipiste on Joensuussa, mutta olet valmis matkustamaan tehtävän edellyttämän määrän kotimaassa.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 31.5.20. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 – 8439 221 sekä Senior Headhunter Jyrki Hämäläinen, puh. 0400 – 467 792.