• Company name
  • Location
    Pääkaupunkiseutu
  • Details will be given by

    Headhunterit Atte Andersson, p. 044 9755 602 ja Kari Juutilainen, p. 040 658 4242

SCC – Sports Car Center, Suomen Suurin Premium- ja Exclusive- segmenttien autokauppias.
Vuonna 1984 perustettu Oy Sports Car Center Ab (SCC) on suomalainen ja puhtaasti yrittäjävetoinen yritys. Toimipaikat sijaitsevat Helsingissä (Airport ja Herttoniemi), Espoossa, Tuusulassa, Turussa, Jyväskylässä sekä Ruotsissa ja Eestissä. Yhtiö on osa vakavaraista Catamount- konsernia, joka on aktiivinen moniosaaja auto- ja kiinteistöalalla. Edustamme mm. Jaguar- ja Land Rover- merkkejä, mutta palvelemme asiakkaitamme kattavasti koko Premium- segmentin merkkivalikoimalla.
Sports Car Center- konsernin liikevaihto kasvoi 38 prosenttia edellisvuodesta noin 130 miljoonaan euroon tilikaudella huhtikuu 2018 - maaliskuu 2019. Liikevaihto on lähes viisinkertaistunut vuodesta 2014 ja kasvaa taas kuluvalla tilikaudella. Myös SCC:n henkilöstömäärä on viisinkertaistunut noin sataan viimeisten parin vuoden aikana.

 

Etsimme nyt menestyviä

AUTOMYYJIÄ

kasvavaan ryhmäämme pääkaupunkiseudun toimipisteisiimme.

 

Sinulla on jo kokemusta ja näyttöjä vaativasta myyntityöstä, mutta se voi olla muultakin toimialalta. Odotamme kuitenkin innostusta autokauppaan ja tavoitetta olla alan huippumyyjä. Haluat oppia uutta ja sinulta löytyy asennetta ja motivaatiota laajentaa osaamistasi jatkuvasti.
Olet aidosti kiinnostunut asiakkaan tarpeista ja pystyt rakentamaan laadukkaita ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin Premium- segmentissä. Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen myynnin ammattilainen, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Luot helposti uusia suhteita ja ymmärrät verkostojen tärkeyden ja niiden hyödyntämisen työssäsi.
Arvostat toisia ihmisiä ja tulet hyvin toimeen erilaisten persoonien sekä asiakasryhmien kanssa. Luonteena olet energinen ja kykenet reagoimaan asioihin nopeasti. Olet yrittäjähenkinen ja vastuullinen työyhteisön jäsen, joka toimii järjestelmällisesti ja laadukkaasti kerralla kuntoon -periaatteella.
Ymmärrät jo myynnin ja ostojen lainalaisuudet sekä katteellisen kaupan merkityksen. Sinulla on kaupallinen tai vastaava tausta, jonka turvin analysoit työtäsi ja osaat hyödyntää erilaisia järjestelmiä. Suomen lisäksi puhut englantia, arvostamme myös ruotsin kielentaitoa.
Tarjoamme sinulle vakavaraisen yhtiön tuen ja edut sekä näköalapaikan Suomen Premium-autokauppaan.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä olemme jo aloittaneet rekrytoinnit.