Axactor Finland Oy on osa kansainvälistä Oslon pörssissä noteerattua Axactor-konsernia. Konsernin yhtiöt toimivat Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Saksassa, Italiassa ja Espanjassa. Axactor Finland Oy liittyi Axactor-konserniin vuoden 2018 lopussa. Yhtiön toiminta alkoi kuitenkin jo vuonna 2008 nimellä Suomen Perintätoimisto Oy.

Palveluitamme käyttää tänä päivänä yhteensä jo lähes 20 000 asiakasta. Yhteistä kaikille asiakkaillemme on se, että he ovat halunneet kustannustehokkaan, ammattitaitoisen ja luotettavan perintäkumppanin huolehtimaan saataviensa perinnästä.  Liiketoimintamme kasvaa ja tämän tukemiseksi sekä ehdottoman laadun varmistamiseksi haemme nyt joukkoomme Jyväskylään

 

Legal & Compliance Officeria

 

vastaamaan Suomen yhtiön lakiasioista, compliancesta sekä tietosuojasta. Pääset siis käyttämään osaamistasi ja kokemustasi laaja-alaisesti. Regulaation edelleen kiristyessä roolisi on merkittävä. Raportoit maajohtajalle ja teet tiivistä yhteistyötä konsernin ammattilaisten kanssa.

Juristiksi valmistumisen jälkeen olet päässyt harjaantumaan käytännön juridiikkaan muutaman vuoden ajan asianajotoimistossa, finanssialalla tai kenties jollain muulla toimialalla.

Luonteeltasi olet dynaaminen, rento ja huumorintajuinen kuten on myös yhtiön DNA. Olet peloton ja asenteesi on rautaa. Ymmärrät myös liiketoimintaa ja nahkasi kestää tarvittaessa kertoa liiketoiminnalle miten asiat oikeasti ovat, jotta mennään sääntöjen ja määräysten mukaan.

Tarjoamme vartioitavaksesi erittäin mielenkiintoisen ja kasvavan liiketoiminnan vakavaraisessa ja hyvin johdetussa yhtiössä. Positiossa pääset kehittymään ja oppimaan myös uutta. Dynaaminen ja kansainvälinen kollegaympäristö haastaa sinut kasvamaan ammatillisesti. Et siis kavahda haasteita. Suullinen ja kirjallinen Englannin kielen taitosi mahdollistaa sujuvan kanssakäynnin konsernissa.

Mikäli kiinnostuit niin laita hakemuksesi CV:n kera palkkatoiveineen tulemaan viimeistään 12.12.2019 oheisen linkin kautta. Lisätietoja saat soittamalla InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Jyrki Hämäläinen p. 0400-467 792