• Company name
  • Location
    Lahti
  • Details will be given by

    Senior Headhunter Timo Viljakainen p. 040 503 5554 tai timo.viljakainen@inhunt.fi

Volar Plastic Oy on Lahdessa toimiva teollisuudelle ulkonäköä ja äänen vaimennusta parantavia muoviosia sekä komposiittiosia valmistava yritys. Valmistus toteutetaan teollisesti sekä ennen kaikkea asiakaslähtöisesti. Volar Plastic Oy työllistää 40 henkilöä liikevaihdon ollessa noin 6 miljoonaa euroa. http://www.volarplastic.fi/

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan olemassa olevien asiakkaiden yhteistyön kehittämisestä sekä uusien asiakkaiden hankinnasta. Tuotteitamme ovat mm. erilaiset ääntä vaimentavat seinäpaneelit, tuolien ja pöytien osat, sekä ajoneuvojen verhouspaneelit. Toimitamme erilaisia ratkaisuja myös kuljetusväline-, elektroniikka- ja huonekaluteollisuuteen.

Tehtäväsi ovat asiakaskohtaisesti räätälöityjen tuotteiden aktiivinen myyntityö merkittävän kokoisille ja hyvin tunnetuille asiakkuuksille, myyntityöhön liittyvien tarjouksien tuottaminen yhdessä muun organisaation kanssa sekä uusien asiakkuuksien hankinta. Haet uusia ratkaisuja sekä myynnin kasvumahdollisuuksia ideoimalla yhdessä asiakkaiden kanssa uusia tuoteinnovaatioita ja rakennat sitä kautta strategisia pitkäaikaisia kumppanuuksia. Raportoit yhtiön toimitusjohtajalle.

Olet oma-aloitteinen, tavoitteellinen ja omaat nälkäisen asenteen. Sinulla on näyttöjä onnistumisista mahdollisesti ratkaisumyynnistä alihankintateollisuudesta mielellään teollisille asiakkaille.

Toimintatapasi on järjestelmällinen sen analyyttinen ja sinulla on soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus. Käytät työssäsi sujuvasti sekä suullista että kirjallista englannin kieltä, muut kielet lasketaan eduksi.

Viihdyt asiakasrajapinnassa ja esiintymis- ja vuorovaikutustaitosi sekä innovatiivisuutesi vakuuttavat asiakkaasi jatkuvasti.

Toimipiste sijaitsee Lahdessa, mutta tehtävä vaatii matkustamista sekä Suomessa, että ulkomailla.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän taloudellisesti vakaassa ja kasvavassa yrityksessä, jossa on monipuolista teknologista osaamista. Työskentelet ympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuutta kehittää ja kehittyä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen alla olevan linkin kautta 30.11.2019 mennesssä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Timo Viljakainen InHunt Groupista 040 503 5554 tai timo.viljakainen@inhunt.fi.