• Company name
  • Location
    Varkaus tai Pieksämäki
  • Details will be given by

    Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 -8439 221.

OR Welding Oy on monipuolinen painelaitealan toimija ja teollisuuden kunnossapitoprojektien toimittaja.

Yhtiöllä on toimipisteet Rantasalmella ja Pieksämäellä, joissa ammattitaitoinen henkilökunta suunnittelee ja valmistaa prosessi- ja energiateollisuuden asiakkaille korkealaatuisia putkilämmönsiirtimiä, erilaisia paineastioita, säiliöitä ja putkistoja ruostumattomista ja haponkestävistä teräksistä, hiiliteräksestä ja useista erikoisteräksistä.

OR Welding panostaa tulevaisuudessa entistä voimakkaammin kokonaisvaltaisiin kunnossapidon palveluratkaisuihin ja hakee nyt esimiesasemaan

PROJEKTI- JA MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

erittäin keskeiseen vastuurooliin asennusliiketoiminta- eli Service -projektien läpiviennin osalta sekä vastaamaan Service- ja laitetoimitusprojekteihin liittyvistä keskeisistä taloushallinnon osa-alueista.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat Service -projektien myynti ja tarjouslaskenta laitetoimitusprojektien osana ja tukena sekä Service -projekteihin liittyvien alihankintasopimusten neuvottelu ja monimuotoisen alihankintaverkoston toiminnan ohjaaminen. Toimit Service -projektien osalta yhteys- ja vastuuhenkilönä asiakkaan suuntaan projektien aikana ja haet Service -projekteille kasvumahdollisuuksia sekä olemassa olevista että uusista asiakkuuksista OR Weldingin asennusliiketoiminnan palveluja aktiivisesti tarjoamalla. Toinen tärkeä osa-alue on vastata Service- ja laitetoimitusprojektien osalta keskeisistä taloushallinnon osa-alueista, kuten kassavirta-, tulos- ja rahoitussuunnittelusta. Raportoit yhtiön toimitusjohtajalle.

Menestyt tehtävässä, jos olet tottunut hyvin itsenäiseen toimintamalliin - etenkin perheyhtiöissä. Tekninen osaamisesi varmistaa onnistumisen asiakkaan kanssa Service -projekteista neuvoteltaessa ja vastaavaa teknistä tarjousta laadittaessa. Sinulla on näyttöjä kannattavan projektitoiminnan johtamisesta, mutta kykenet tarvittaessa osallistumaan myös itse kentällä tehtäviin tarjousvaiheen teknisiin katselmuksiin toimittajan taholta asiantuntijan roolissa. Taloushallinnon alalta sinulla on riittävästi osaamista osin ulkoistetun, projekteihin liittyvän taloushallinnon johtamiseksi ja tarvittaessa tilinpäätöksen valmistelemiseksi. Sinulla on kone- tai energiatekniikan insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto ja käytät sujuvasti englannin kieltä sekä suullisesti että kirjallisesti. Profiilisi voi kiteyttää muotoon ”Rautainen Service -projektien osaaja riittävällä taloushallinnon osaamisella”.

Olet luonteeltasi yrittäjähenkinen ja tuot rohkeasti oman osaamisesi ja innovatiivisuutesi työyhteisön käyttöön. Viihdyt asiakasrajapinnassa ja lunastat osaamisella paikkasi myös asiantuntijaroolissa toimivien alaistesi silmissä.

Toimipiste on joko Pieksämäellä tai Varkaudessa, missä yhtiöllä on myös toimitilat. Olet valmis matkustamaan tehtävän edellyttämän määrän pääosin kotimaassa.

OR Welding tarjoaa haasteellisen, mielenkiintoisen ja hyvin itsenäisen tehtävän, jossa pääset kehittämään perheyhtiön kasvuhakuista ja kannattavaa liiketoimintaa etenkin Service -projektien osalta. Saat tueksesi hyvät työvälineet sekä alansa parhaat osaajat työkavereina. Tehtävässä onnistumisen myötä OR Welding tarjoaa mahdollisuuden myös kehittyä uralla eteenpäin entistä haasteellisempiin tehtäviin.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 23.02.20. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 – 8439 221.