• Company name
  • Location
    Lohja / Länsi-Uusimaa
  • Details will be given by

    Jätä CV ja hakemuksesi 17.2.2020 mennessä.

    Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Headhunterit Harri Knaapi, p. 045 869 8228 ja Joni Knaapi p. 0400 694 741

Quant on teollisuuden kunnossapidon globaali markkinajohtaja, joka toimii lähes 30 eri maassa ja työllistää yhteensä yli 2900 työntekijää. Kunnossapito on intohimomme ja meille on kunnia-asia toteuttaa kumppanuuden tavoitteet ammattimaisesti. Suomessa olemme toimineet kolmen eri yrityksen alla; Quant Finland Oy, Quant Sataservice Oy ja Quant Technologies Oy. Vuoden 2020 alusta olemme kaikki yhdistyneet Quant Finland Oy:ksi ja muodostamme noin 650 työntekijän vahvan joukkueen.

Etsimme

Työnjohtajaa

Tehtäväsi sisältävät päivittäisiä työnjohtotehtäviä, yhteydenpitoa asiakkaisiin ja oman henkilöstön koordinointia. Vastaat kokonaiskunnossapitosopimuksen täyttämisestä ja omaat budjettiymmärrystä.

Työnjohtajana vastaat yrityksen turvallisuussääntöjen mukaisen työturvallisuuden lisäksi henkilöstön ja asiakkaiden tyytyväisyydestä. Tehtäväsi on kehittää henkilöstö- ja asiakastyytyväisyyttä sekä nostaa turvallisuustasoa. Raportoit yksikönpäällikölle.

Henkilönä olet oma-aloitteinen, luotettava ja vuorovaikutustaitoinen tiimityöskentelijä. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa esimieskokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä. Koulutukseltasi olet teknikko tai insinööri.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa on hyvät kehitys- ja etenemismahdollisuudet.