• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Suonenjoki
  • Lisätietoja antaa

    Stig Hedberg, 044 330 3132, stig.hedberg@inhunt.fi

Osuuskunta Maitomaa on kasvanut Suomen kolmanneksi suurimmaksi meijeriksi siellä, missä ei turhia hötkyillä. Suonenjoella osataan naattia elämästä ja maaseudun raikkaista mauista.

Savolainen kekseliäisyys on ehtymätön luonnonvara, ja sillä mentaliteetilla valmistamme niin perinteitä kunnioittavia lähituotteita kuin uusia kotkotuksia. Omien tuotteidemme lisäksi teemme Suomessa sopimusvalmistustuotteita mm. kaikille kauppaketjuille ja Olville. Kumppanina olemme juuri sopivan kokoinen: meillä on tarjota ison meijerin laatu ja toimitusvarmuus sekä pienen meijerin ketteryys.

Meijerimme on toiminut Suonenjoella jo vuodesta 1915. Omistus ja hallinnointi on sataprosenttisesti maidontuottajien ahkerissa käsissä.
Liikevaihtomme on 53 miljoonaa euroa, meijeriläisiä on 86 ja maidontuottajia 131.

HAUSSA TOIMITUSJOHTAJA SUONENJOELLE

Toimenkuva:

– Strategian toteuttaminen, operatiivinen johtaminen ja yleisjohtaminen
– Liiketoiminnan kehittäminen, fokuksena tuotevalikoiman laajentaminen, myynnin ja markkinoinnin vahvistaminen, talouden edistäminen sekä henkilöstön kehittäminen ja hyvinvointi

Odotamme sinulta:

– Johtamiskokemusta, kaupallista osaamista ja tuloshakuisuutta
– Näyttöjä menestyksellisestä liiketoiminnan vetämisestä
– Teollisen tuotannon ja sen prosessien tuntemista
– Kokemusta kaupallistamisesta, myynnistä, tuotekehityksestä ja brändäyksestä
– Vahvaa ongelmien ratkomiskykyä ja taitoa tulkita numeroita
– Hyviä vuorovaikutus-, neuvottelu- ja tiimityötaitoja
– Jämäkkää toimeenpanotaitoa

Tarjoamme sinulle:

– Hyvän työyhteisön Suomen kolmanneksi suurimmassa modernissa meijerissä, jonka toimintaa ohjaavat arvot uteliaisuus, yhteisöllisyys, ymmärrys ja kestävyys
– Yhteistyömahdollisuuden osaavien ammattilaisten, sitoutuneen ja vastuunkantavan johtoryhmän sekä laadukkaita raaka-aineita tuottavien maidontuottajiemme kanssa
– Kilpailukykyisen palkan

Lähetä CV:si ja hakemuksesi alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa, joten tehtävää kannattaa hakea heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:n aluejohtaja, Senior Headhunter Stig Hedberg 044 330 3132, stig.hedberg@inhunt.fi.

Hae paikkaa