Ambius vihersisustusmyyjä

Länsi- Suomi / Pirkanmaa / Satakunta / Varsinais-Suomi

Senior Headhunter Atte Andersson, p. 044 9755 602

Ambius on osa vuonna 1925 perustettua kansainvälistä Rentokil Initial -yhtymää, joka on toiminut Suomessa jo vuodesta 1932 alkaen. Sisä- ja ulkotilojen vihersisustuspalveluistamme asiakkaamme ovat saaneet nauttia jo vuosikymmeniä. Parannamme asiakkaidemme ja heidän asiakkaidensa työviihtyvyyttä myös viherseinillä, hedelmätoimituksilla ja kausikasveilla.

Suomessa meitä Ambiuslaisia on 20 ja haemme nyt joukkoomme uutta

Ambius vihersisustusmyyjää

Länsi-Suomen alueelle.

Etsimme sinua, joka olet kiinnostunut vihersisutuksesta, luonnosta ja työviihtyvyyttä ylläpitävistä toimitiloista. Perehdyt asiakkaiden tarpeisiin huolella ja esität heille ainutlaatuisen vihersisustusratkaisun – sisälle tai ulos.

Päivittäisessä työssäsi olet työviihtyvyyden asiantuntija ja vastaat räätälöitävien vihersisustusratkaisujen ylläpitosopimusten myynnistä yritysasiakkaille sekä asiakassuhteiden hoidosta.

Luonnonmukainen ja ekologinen ajattelu on toimintasi perusta. Nautit luonnosta ja haluat tuoda sen iloa asiakkaillesikin. Haluamme varmistaa viihtyisän ja luonnollisella tavalla turvaetäisyyksiä ylläpitävän ympäristön ja paremman sisäilman toimitiloissa.

Sinulla on puutarha-alan koulutus tai taustaa alalta. Sinulla on jo kokemusta myynnistä ja olet luonteva esiintyjä, jolle myöskään erilaiset tietojärjestelmät eivät tuota päänvaivaa. Toivomme oma-aloitteista, kehityslähtöistä ja ongelmia ratkaisevaa sekä tarkkaa työskentelyotetta. Sinulta löytyy myös kykyä tehokkaaseen ajanhallintaan sekä oma-aloitteisuutta, koska suunnittelet päiväsi ja päivittäiset tavoitteesi itsenäisesti.

Me tarjoamme sinulle:

 • Kilpailukykyisen palkkauksen, joka koostuu pohjapalkasta ja motivoivasta provisiosta.
 • Monipuolisen työtehtävän, jossa pääset kehittämään itseäsi osana kansainvälistä konsernia ja luomaan tavoitteisiisi sopivan etenemispolun.
 • Kaiken mitä tarvitset työntekoon mm. työsuhdepuhelimen, -tietokoneenja halutessasi työsuhdeauton.
 • Jatkuvan koulutuksen ja tuen sekä kannustavan työympäristön.
 • Joustavan työn, jossa pääset työskentelemään niin kotona, kentällä kuin toimistollamme.
 • Lounas- ja liikuntasetelit sekä kattavat työterveyspalvelut.

Innostuitko? Kerro, miksi juuri sinä olisit hyvä valinta tähän tehtävään ja tallenna hakemuksesi sekä ansioluettelosi alla olevan linkin kautta.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
Vastaava päätoimittaja
Toimitusjohtaja
Production Director
Talousjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta Haastattelimme tutkimusyritys Sailerin toimitusjohtaja Hannu Uotilaa. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun täältä....
Kannattaako_tyonantajamielikuvan_kehittaminen_inhunt
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää?
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää? Hannu Uotila on uuden ajan tutkimuksen pioneeri, asiakaskokemuksen ja tutkimuksen asiantuntija. Hän on myös Cannes-palkittu...
InHuntBlogi_Hallitustyön _vastuu _uudessa_muuntuvassa_toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä Haastattelemme Taru Lindemania hallitustyöhön kaivatuista osaamisista. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun...
InHunt Blogi: Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot Taru Lindeman, Boardmanin toimitusjohtaja on yksi maamme kokeneimpia hallitustyön asiantuntijoita. Boardman on osaamisverkosto,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa