• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Helsinki, Ässäkeskus
 • Lisätietoja antaa

  Senior Headhunterit Terhi Okkonen 050 388 9600 ja Pia Siukosaari 040 510 4505

Asiakasomistajan etusuosittelu-palvelun Product Owner 

Lähes 4 miljoonaa suomalaista – Sinun työsi kosketuspinta. Tule rakentamaan kanssamme yhtä Suomen arvostetuinta lojaliteettiohjelmaa ja entistä merkityksellisempää asiakasomistajuutta, joissa digitaalisilla palveluilla on merkittävä rooli. Työsi vaikutukset ulottuvat lähes kaikkien suomalaisten arkeen.  

Huikeat vaikutusmahdollisuudet tulevaisuuteen 

S-ryhmän asiakasomistajaohjelmassa ei ole kyse vain Bonuksesta. Haluamme tarjota asiakasomistajillemme myös konkreettisia työkaluja tukemaan arjen valintoja. S-mobiili, Omat Ostot-palvelu sekä asiakasomistajan etu-suosittelupalvelu määrittävät yhä vahvemmin, millainen on asiakaskokemuksemme ja asiakasomistajaohjelmamme.

Juuri sinulle kohdennettuja etuja, asiakasomistajamme! 

Asiakasomistajan digitaalinen etusuosittelu rakentuu entistä personoidummaksi palveluksi asiakasomistajille yhdistäen S-ryhmän ketjujen ja bonuskumppaneiden etusisältöjä. Palvelun tavoitteena on vahvistaa asiakasomistajan sitoutumista kaupparyhmään, tukea ketjujen myyntiä sekä ostojen keskittämistä. Palvelu lanseerattiin S-mobiilissa keväällä 2019 ja sitä laajennetaan monikanavaiseksi läpi    S-ryhmän asiointipalveluiden.

Asiakasomistajan etu-suosittelupalvelu pohjautuu jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaiseen suosittelulaskentaan oman osto- ja asiakasdatan perusteella. Palvelu hyödyntää automatisoitua tekoälyyn pohjautuvaa kohdentamista. Ketjumarkkinointitiimit sekä paikallisosuuskaupat tuottavat palveluun etukuponkeja ja palvelusisältöjä.

Asiakasomistajan etusuosittelu-palvelun Product Owner 

Product Ownerina olet vastuussa etusuosittelupalvelun kokonaisuudesta, jossa sisällönsyöttöjärjestelmän, laskennan, monikanavaisen UX-kehityksen sekä etusisältöjen osa-alueet muodostavat eheän kokonaisuuden. Asiakkaalle tämä näyttäytyy hyvin kohdentuvana etu-suosittelupalveluna – kaupparyhmän eri kanavissa.  

Tehtävässäsi hyppäät mukaan liikkuvaan junaan. Johdat tiimien verkostoa, johon kuuluu alan huippuosaajia talon sisältä ja yhteistyökumppaneiltamme. Siinä missä arkeasi on yhteistyö asiakasomistajuuden ketjuohjauksen ja kehitystiimin kanssa, teet töitä myös liiketoimintajohdon, ketjumarkkinointitiimien sekä osuuskauppojen myynnin kanssa. 

Sinulla on: 

 • Kokemusta datalähtöisestä markkinoinnin ja/tai digitaalisen myynnin kehittämisestä 
 • Kokemusta ja vahvoja näyttöjä digitaalisten palvelujen tuottamisesta Product Owner- tai projektipäällikkö-roolissa ketteriä menetelmiä käyttäen
 • Perusymmärrys järjestelmäkehityksestä ja integraatioista   
 • Vakuuttavia näyttöjä organisaatiorajat ylittävien kokonaisuuksien johtamisesta (business ownerit, liiketoimintatiimit, tuoteomistajat, järjestelmä- ja tuotantovastaavat)  
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito  

Olet tottunut työskentelemään ympäristössä, jossa muuttujia sekä pelikavereita on paljon. Et säikähdä, vaikka tavoitteemme ovat isoja ja vaativat pitkäjänteistä kehittämistä, tilanteet ympärilläsi muuttuvat nopeasti tai palloja on ilmassa useampia.  

Persoonana olet:    

 • Analyyttinen – pystyt perustelemaan päätöksesi datasta johdetulla tiedolla   
 • Vakuuttava, innostava viestijä ja omaat hyvät ihmissuhdetaidot 
 • Nopea omaksumaan ja ymmärtämään sekä laajoja kokonaisuuksia että tärkeitä yksityiskohtia 
 • Tulos- ja tavoitehakuinen   

Mitä sinulla on lupa odottaa?  

Tavoitteemme ovat luonnollisesti korkealla. Haluamme tuottaa maailmanluokan digitaalisia palveluita asiakasomistajillemme. Tähän tavoitteeseen pääsemme vain, jos kehitämme jatkuvasti omaa osaamistamme, käytämme uusimpia teknologioita ja teemme tiivistä yhteistyötä eri alojen parhaimpien asiantuntijoiden kanssa.  

Pääset mukaan kehittymään ja kehittämään Suomen johtavaa lojaliteettiohjelmaa. 

Meillä tulet työskentelemään porukassa, jossa olemme onnistuneet luomaan tiiviin yhteishengen. Meillä tukea ja sparria on aina saatavilla, ja me mahdollistamme toistemme kehittymisen ja näkemysten esiin pääsemisen. Meillä on kyky ja tahto saada aikaan – yhdessä. 

Diiliin kuuluvat myös Suomen laajimmat henkilöstöedut sekä parhaat työkaverit. Hyvästä ja tuloksellisesta tekemistä palkitaan, ja meillä jokainen työntekijä onkin tulospalkkauksen piirissä. Lue lisää S-ryhmästä työnantajana: https://s-ryhma.fi/tyopaikat

Miltä vaikutti? Voisitko olla uusi työkaverimme? 

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta viimeistään perjantaina 11.6.2021. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, johon panostamme sen vaatiman ajan. Niinpä käymme hakemuksia läpi sekä tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odottele viime hetkeen asti. 

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä kumppanimme InHunt Groupin kanssa. Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen, soita InHuntin Senior Headhunterielle Terhi Okkoselle, 050 388 9600 tai Pia Siukosaarelle, 040 510 4505.

Hae paikkaa