• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Lahti tai Helsinki
 • Lisätietoja antaa

  Senior Headhunterit Sami Ansala p. 040 708 9589 tai Timo Viljakainen p. 040 503 5554

Haemme  vakituiseen työsuhteeseen liiketoimintakeskeistä Business Controlleria monipuolisiin tehtäviin kansainvälisesti kasvavassa ja nopeasti kehittyvässä kasvuyhtiössä. 

Mitä työnkuvaan kuuluu? 

Tehtävä on monipuolinen ja vastuullinen ja pääset työskentelemään kasvavaan kansainväliseen yhtiöön loistavien kollegoiden kanssa.  Business controllerina osallistut Kempower Oy:n  ennustamis- ja budjetointiprosessehin ja teet tiivisti yhteistyötä talouden tiimin sekä liiketoimintayksiköiden kanssa. Pääset osallistumaan monipuolisesti liiketoimintaan, sisäiseen laskentaan ja sen kehittämiseen. Toimit eritysesti myyntitiimin tukena myyntiprosessin eri vaiheissa ja osallistut talouden kehitysprojekteihin. Kehität ja luot prosesseja yhdessä muiden yksiköiden kanssa.

Kykenet priorisoimaan sekä suoriutumaan äkillisistä tehtävistä joustavasti ja myös venymään aikataulujen niin vaatiessa. Osallistut mahdollisuuksien mukaan strategisiin projekteihin talouden edustajana.

Sijaintimme on Lahti, mutta työntekö myös pääkaupunkiseudulta käsin on mahdollista.

KESKEISET TYÖTEHTÄVÄSI OVAT:

 • Myynnin raportointi viikoittain ja raportoinnin kehittäminen
 • Myynnin kuukausiraportointi, analyysit ja johtopäätökset
 • Myynnin ja asiakkuuksien tuloksen analysointi ja johtopäätökset
 • Budjetointi ja ennusteet
 • Markkinaseuranta
 • Eurooppalaisten tytäryhtiöiden controller toiminto
 • Business case laskelmat
 • Osallistuminen talouden edustajana järjestelmäprojekteihin mm. ERP ja Power BI.
 • Järjestelmien koulutukset ja ohjeistukset sisäisesti, toiminnan tehostaminen
 • Iso vastuu budjetoinnin loppuun viemisessä yhteistyössä yksiköiden kanssa

Sinä?  

Sinulla on useamman vuoden kokemus ulkoisen ja sisäisen laskennan tehtävistä sekä tehtävään sopiva laskentoimen koulutus (KTM, tradenomi). Käytät sujuvasti raportointijärjestelmiä ja olet hyvä etsimään tietoa.  Olet analyyttinen, tartut rohkeasti asioihin ja viet niitä eteenpäin oma-aloitteisesti.

Sinulla on rohkea ja ennakkoluuloton asenne uuden oppimiseen. Teet työsi tarkasti ja huolellisesti. Omaat hyvät yhteistyötaidot ja positiivisen asenteen. Olemme kansainvälinen yritys, joten tarvitset sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Miksi töihin Kempowerille? 

Pääset tekemään monipuolisesti tehtäviä menestyvässä, voimakkaasti kasvavassa kansainvälisessä konsernissa, joka edistää liikenteen sähköistymistä pikalatausratkaisuillaan. Käytössämme on edistyneet talouden ohjelmistot ja tukenasi ammattitaitoinen tiimi. Panostamme hyvään johtamiseen ja huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista sekä palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Tarjoamme sinulle joustavat työajat, etätyömahdollisuuden ja muita perheystävällisiä käytäntöjä sekä hyvät henkilöstöedut, kuten laajan työterveyshuollon, monipuolista harrastus- ja virkistystoimintaa, ePassin kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedun sekä työsuhdepyöräedun.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunterit Sami Ansala p. +358 40 708 9589 ja Timo Viljakainen +358 40 503 5554.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään hakulinkin kautta mahdollisimman pian mutta viimeistään 15.10.2021. 

Kempower Oy on Kemppi Groupin omistama yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja myy latausratkaisuja sähköisen liikenteen tarpeisiin. Tarjontamme koostuu latauslaitteista, ohjelmistoista ja palveluista. Keskitymme henkilöautojen, hyötyajoneuvojen, raskaiden työkoneiden, merenkulun sekä kiinteistöjen latausratkaisuihin. Meillä on 70 vuoden kokemus tehoelektroniikan valmistuksesta vaativiin olosuhteisiin. Tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Lahdessa.

Hae paikkaa