• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Lisätietoja antavat Senior Headhunter Casimir Tallqvist 040 555 7790 casimir.tallqvist@inhunt.fi ja Senior Headhunter Jari Tourunen 0400 560 836 jari.tourunen@inhunt.fi

R2 Marine suunnittelee vaativia ratkaisuja sekä työ- että huviveneisiin. R2 Marinen asiakkaita ovat johtavat kotimaiset ja ulkomaiset veneenvalmistajat. Yhtiön liiketoiminta kasvaa vauhdilla, joten sen suunnittelutiimiä vahvistetaan. Tiimiä vetämään etsitään nyt kovan tason ammattilaista. 

PROJEKTIJOHTAMISEN SUPEROSAAJA R2 MARINELLE

Jos suhtaudut intohimoisesti mereen, veneisiin ja veneiden suunnitteluun, tämä on ainutlaatuinen tilaisuus. Meri ja veneet ovat sinulle elämäntapa, jatkuva haaste sekä innostuksen kohde ja syy. 

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen ja/tai kaupallinen tausta. Olet mahdollisesti työskennellyt myös telakoilla. Jo hankittu esimieskokemus luetaan eduksi. 

Olet luonteeltasi tiimihenkinen, ulospäin suuntautunut, organisoitu ja järjestelmällinen sekä helposti lähestyttävä.  

Sinulla on kykyä johtaa ja viedä eteenpäin suunnitteluprojekteja. Nautit niin suunnittelijoiden kuin asiakkaidenkin kanssa keskustelemisesta, sillä yksi keskeinen tehtäväsi on olla tukena ja sparraamassa sekä asiakkaita että omaa tiimiäsi.
R2 Marine tarjoaa kilpailukykyiset edut, sitoutuneen ja innostuneen työyhteisön, jossa on erinomainen henki sekä tosi hyvät kehittymismahdollisuudet. 

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si 26.5. mennessä alla olevan linkin kautta. Lisätietoja antavat Senior Headhunter Casimir Tallqvist 040 555 7790 casimir.tallqvist@inhunt.fi ja Senior Headhunter Jari Tourunen 0400 560 836 jari.tourunen@inhunt.fi

Hae paikkaa