• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Tuusula
  • Lisätietoja antaa

    Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Heini Savio 050 322 3238 sekä Senior Headhunter Jarkko Huotari 040 355 8677.

STERIS Finn-Aqua kehittää, valmistaa ja markkinoi prosessilaitteita lääkevalmistajille, tieteellisille tutkimuslaitoksille, sairaaloille ja muille teollisuudenaloille. Tuotannostamme yli 95&% suuntautuu vientiin, Eurooppaan, Yhdysvaltoihin ja Aasiaan.  Finn-Aqua® puhdasvesitislaimet ja höyrysterilaattorit ovat alallaan käsitteitä ja yhtiöllä on vahva teknologiatausta. Tuusulassa sijaitsevassa tuotantolaitoksessamme työskentelee lähes 200 alan ammattilaista. STERIS Finn-Aqua kuuluu kansainväliseen STERIS Corporation -yhtymään, joka on listattu New Yorkin arvopaperipörssissä. Yhtiön liikevaihto on noin 4,6 mrd. USD ja henkilöstöä on yli 16 000.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on FAT-halli-1-1024x683.jpg

Haemme STERIS Finn-Aquan tuotantolaitokselle Tuusulaan

Continuous Improvement Manageria

vastaamaan tuotantolaitoksen jatkuvan parantamisen hankkeista. CI Managerin tehtävä on uusi. Vastaat jatkuvan parantamisen ja LEAN-kulttuurin eteenpäin viemisestä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä STERIS Finn-Aquan tuotannon kanssa, erilaisten projektien vetäjänä ja ohjaat kehitysprojekteja. Olet osa STERIS Finn-Aquan johtoryhmää sekä STERIS Corporationin Continuous Improvement-verkostoa.

CI Managerina hallitset ja kehität tuotantolaitoksen CI-ohjelmaa ja vastaat jatkuvan parantamisen prosesseista ja kehittämisestä. Tulet luomaan tuotantolaitokselle CI-toimintaprosessit – olet aktiviinen jatkuvan parantamisen lähettiläs, johdat ja autat koko organisaatiota hakemaan parempia toimintatapoja.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on

-Usean vuoden kokemusta jatkuvan parantamisen tehtävistä ja jatkuvan parantamisen työkalujen tuntemus.

-Kokemusta ERP-järjestelmien käytöstä ja / tai kehityksestä

-Tehtävään soveltuva koulutus.

-Tehokas ote työhön ja erinomaiset sosiaaliset taidot sekä vaikuttamisen taitoja kehityshankkeiden menestyksekkääseen johtamiseen.

-Erinomainen suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito.

Mitä STERIS Finn-Aqua tarjoaa sinulle?

Tarjoamme sinulle uuden tehtäväkentän kansainvälisessä yrityksessä, mahdollisuuden päästä toteuttamaan itseäsi monipuolisesti ja päästä kehittämään omaa osaamistasi kansainvälisessä CI-Teamissa.

STERIS Finn-Aquan pitkä ja luotettava historia takaa sinulle positiiviset näkymät urallesi. Pääset osaksi innostavaa työyhteisöä, joka tekee tiiminä töitä vaativien projektien eteen.

Kilpailukykyisten työsuhde-etujen lisäksi tarjoamme sinulle monipuoliset terveyspalvelut ja hyvän vakuutusturvan, kuntosalin sekä erilaiset vapaa-ajan kerhot ja harrastukset.

Kun koet tämän tehtävän omaksesi ja haluat tulla tekemään kanssamme merkityksellistä työtä, niin lähetä CV:si ja palkkatoivomuksesi alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta. Käsittelemme hakemuksesi heti sen saavuttua. Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Heini Savio 050 322 3238 sekä Senior Headhunter Jarkko Huotari 040 355 8677.

Closed