• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Hesinki
 • Lisätietoja antaa

  InHunt Groupin Senior Headhunter Jari Tourunen, puh. 0400 560 836 ja Senior Headhunter Arto Lehtimäki, puh. 040 844 2528. Kysymyksiin vastaa myös Kevan kehitysjohtaja Jarno Mäkinen, puh. 040 801 8541.

Haluatko tehdä työtä, jonka vaikutukset näkyvät suomalaisessa yhteiskunnassa? Oletko valmis uusiin haasteisiin? Tule kehittämään Suomen suurinta työeläketoimijaa Kevaa!

Haemme dataprosessin omistajaa vahvistamaan asiakaslähtöistä data- ja analytiikkaosaamistamme. Meillä pääset mukaan laaja-alaiseen kehitystyöhön eri alan asiantuntijoiden, asiakkaittemme sekä yhteistyökumppaniemme kanssa.

Tehtäväsi

Kevan dataprosessin omistajan työhösi kuuluu digitaalinen palvelukehitys sekä työkykyriskien tunnistamiseen ja ennakointiin liittyvän tiedon tuottaminen ja soveltaminen. Johdat dataprosesseja koko digitaalisten tuotteiden elinkaaren ajan.

Tuotat ja kehität tietoon perustuvia digitaalisia palveluja Kevan työnantaja-asiakkaiden käyttöön. Niiden avulla asiakkaamme voivat analysoida työkyvyttömyyden kustannuksia, työhyvinvoinnin ja johtamisen tilaa ja kehittää työkykyjohtamistaan. Tavoitteena on työkykyriskien ennakointi ja julkisella alalla työtään tekevien työurien pidentäminen.

Menestyt tehtävässä, jos

 • hallitset tilastollisia menetelmiä ja mallintamista
 • sinulla on kokemusta tietokantojen, tietovarastojen tai suurten rekisteriaineistojen tietoturvallisesta käsittelystä, suunnittelusta ja prosesseista (esim. SQL, R, Python, Power BI, Matlab ym.)
 • tuotat analyyttista tietoa laajoista aineistoista ja tiivistät monimutkaista tietoa mittareiksi
 • viestit tuloksista asiakasystävällisesti ja käytännönläheisesti
 • haluat oppia uutta, kehittää ja laajentaa omaa osaamistasi
 • sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto.

Arvostamme kokemusta tai opintoja esimerkiksi seuraavista:

 • eläke- ja sosiaalivakuutusjärjestelmästä, henkilöstöhallinnosta tai työkykyriskin tunnistamisesta
 • tutkimus- ja kehittämistoiminnasta, vaikuttavuuden arvioimisesta ja mittaroimisesta
 • tietojenkäsittelyn, tilastotieteen, ohjelmistotuotannon, terveyshallintotieteen tai sosiaalipolitiikan opintoja
 • pilviteknologioista ja projektihallinnasta.

Voit vaikuttaa omalla osaamisellasi työsi sisältöön. Teet työtä tiimissä, jossa täydennämme toistemme osaamista.

Panostamme kevalaisten hyvinvointiin, osaamisen kehittämiseen ja yhteisöllisyyden rakentamiseen. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joustavat työn tekemisen tavat ja laadukkaan, viihtyisän työympäristön Helsingin keskustassa. Kevassa on hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat muun muassa laajat työterveyspalvelut. Tuemme monipuolisesti työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia. Etätyö sujuu meillä hienosti.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä

Lisätietoja antaa kehitysjohtaja Jarno Mäkinen, jarno.makinen@keva.fi, puh. 040 801 8541. Tavoitat hänet varmimmin 13.4. klo 9-11. Lisätietoja saat myös InHunt Groupin Senior Headhunter Jari Touruselta, puh. 0400 560 836 ja Senior Headhunter Arto Lehtimäeltä, puh. 040 844 2528. Jos kiinnostuit tehtävästä, voimme yhdessä selvittää esimerkiksi osaamisesi soveltuvuutta tehtävään.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV maanantaihin 25.4.2022 klo 16.00 mennessä alla olevan linkin kautta. Otamme huomioon vain rekrytointijärjestelmämme kautta määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset.

Hae työpaikkaa