• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Jari Tourunen puhelin 0400-560 836 tai  jari.tourunen@inhunt.fi

Suomen Kuvalehti on laadukas suomalainen aikakauslehti, jolla on sitoutunut ja kasvava lukijakunta. Suomen Kuvalehti ilmestyy painettuna ja digitaalisena näköislehtenä sekä päivittäin verkossa. Lehti käsittelee ajankohtaisia kotimaan ja ulkomaan tapahtumia, yhteiskunnallisia asioita, talouden ja politiikan aiheita, kulttuuri-ilmiöitä sekä tiedettä. Lehden päätoimittaja on Matti Kalliokoski. Suomen Kuvalehteä julkaisee Otavamedia Oy.

Etsimme taitavaa digituottajaa

Suomen Kuvalehden digitaaliset jutut ovat elämyksiä, joiden parissa lukija viihtyy – tutkitusti. Siksi täydennämme toimitustamme toisella digituottajalla. Etsimme taitavaa, oma-aloitteista ja editoinnin merkityksen sisäistänyttä journalistia, joka haluaa tavoitella myös uusia lukijoita ja vahvistaa lukijasuhdetta. Jos sinulla on aito halu kehittää digitaalista journalismia ja kyky yhteistyöhön toimituksen sisällä ja toimituksen ulkopuolella, Suomen Kuvalehdessä on tarjolla unelmatyö.

Sinulla on vahva uutisvainu ja halu tuottaa vaikuttavia juttuja, joista yhteiskunta keskustelee. Hallitset sujuvasti digitaaliset kerrontatavat. Olet sisäistänyt sen, miten journalistinen sisältö voi olla sekä olennaista, kiinnostavaa että palkitsevaa.

Työssäsi pääset osana toimitusta ja vahvaa mediataloa houkuttelemaan digitaalisissa kanavissa uusia lukijoita ja kasvattamaan heistä pysyviä ja tyytyväisiä tilaajia. Olet avainroolissa myös yhteistyössä, kun toimitus yhdessä myynnin ja tekniikan ammattilaisten kanssa kehittää 2020-luvun digitaalista menestystuotetta. Roolissasi et tingi sisällön etkä sen esittämisen laadusta tai hyvän journalismin periaatteista.

Suomen Kuvalehti tarjoaa ainutlaatuisen ja joustavan työskentely-ympäristön sekä innostavan kollegajoukon.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 30.11.2021 mennessä tai kysy lisää InHuntin Senior Headhunter Jari Touruselta (puhelin 0400-560 836 tai  jari.tourunen@inhunt.fi).

Tutustu lehteen: suomenkuvalehti.fi

Closed