• Yrityksen nimi
    DooSolutions Oy
  • Sijainti
    Vantaa
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Jarkko Huotari 040 355 8677.

DooSolutions Oy on räätälöityjen elektroniikkaratkaisuiden suunnitteluun ja tuottamiseen erikoistunut suunnittelutoimisto. Yhtiön menestys perustuu kilpailukykyisten elektroniikkaratkaisujen toimittamiseen, vahvaan ammattiosaamiseen ja hyvään asiakaspalveluun täsmällisellä, nopealla aikataululla.

Yhtiön toiminnan laajentuessa sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään monipuolisissa elektroniikkasuunnittelun työtehtävissä – vaativien teknisten ratkaisujen parissa.

Suunnittelun ammattilainen! Tämä on Sinun mahdollisuutesi edelleen kehittää ja laajentaa ammattitaitoasi hyvässä työyhteisössä.

ELEKTRONIIKKASUUNNITTELIJA

Suunnittelet asiakkaiden tarpeista lähtevää – teollisuusuusympäristöön sijoittuvaa elektroniikkaa ja elektroniikan laitekokonaisuuksia. Työtehtäviisi kuuluvat mm. teholähteiden, prosessoriympäristöjen ja analogia- sekä digitaalielektroniikan ja FPGA-piirien suunnittelu (Mentor PADS).

EMC-suunnittelu sekä verifiointi ja siihen liittyvien mittalaitteiden käyttö kuuluvat jokaisen elektroniikkasuunnittelijan työtehtäviin. Työskentelet yhdessä kollegoidesi kanssa – pääsääntöisesti DooSolutions Oy:n tiloissa Hakkilassa. 

Yhtiöllä on käytössään nykyaikaiset työvälineet sekä tilat mm. laboratorio, joka tarjoaa hyvät puitteet suunnittelutyön verifiointiin ja dokumentointiin.

Tehtävään soveltuvalta henkilöltä odotetaan kokemusta läpiviedyistä suunnitteluprojekteista sekä kykyä järjestelmälliseen työskentelyyn. Yhtiö tarjoaa vaihtelevia työtehtäviä, joten odotamme sinulta halua tarttua monenlaisten asiakasprojektien tarjoamiin haasteisiin sekä valmiutta uuden oppimiseen.

Haemme ammattilaista, jolle suunnittelu on intohimo – olet mahdollisesti harrastanut elektroniikkasuunnittelua myös vapaa-ajallasi. Kyky sulautetun elektroniikan ohjelmointiin katsotaan eduksi.

DooSolutions Oy tarjoaa osaajilleen ammattimaisesti johdetun työskentely-ympäristön, jossa jokainen tietää, mitä häneltä odotetaan.

”Kannustamme ja tuemme toisiamme avoimesti, jolloin jokaisella on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti yhdessä sovittuun suuntaan. Meillä koetaan aitoa onnistumisen iloa ja kehitytään jatkuvasti tekniikan ammattilaisina. Tarjoamme myös mahdollisuuksia keskittyä teknisen suunnittelun, projektinhallinnan, esimiestyöskentelyn tai esimerkiksi myynnin suuntaan”.

Hae paikkaa