Financial Controller

Kuopio

Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 – 8439 221

NewIcon Oy on nopeasti kasvava terveysteknologia alan yritys, joka toimittaa apteekkien ja sairaaloiden lääkkeen varastoinnin automaatiojärjestelmiä. NewIcon Oy:llä on yli 10 vuoden kokemus erilaisten lääkevarastojärjestelmien kehittämisestä ja toimittamisesta. NewIcon Oy:n henkilöstömäärä on tällä hetkellä n. 50 henkilöä ja sillä on käytössään sertifioitu ISO 9001 laatujärjestelmä.

NewIconilla pääset tekemään työtä, jolla on merkitystä. NewIcon Oy:n missiona on tehdä aidosti hyvää edistämällä lääkehuollon automaatiota sairaaloissa ja apteekeissa ympäri maailmaa. Kansainvälisessä työympäristössä toimiva terveysteknologiayhtiö tähtää kasvuun.

Nyt etsimme joukkoomme

FINANCIAL CONTROLLERIA

taloustiimiin Kuopioon. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman pian.

Taloustiimimme vastaa yhtiön sisäisen ja ulkoisen laskennan toiminnoista, rahoituksesta sekä yleis- ja henkilöstöhallinnon asioiden hoidosta. Tuotamme informaatiota niin johdolle kuin sidosryhmille. Käytössämme on L7 toiminnanohjausjärjestelmä, johon sisältyvät myös taloushallinnon ohjelmat.

Financial Controllerin keskeisenä tehtävänä on kontrollifunktion kehittäminen ja ylläpitäminen koko yrityksen tarpeisiin raportoiden CFO:lle. Toimit taloustiimin ulkoisen laskennan asiantuntijana sekä CFO:n työparina monipuolisissa yrityksen talouteen, hallintoon, rahoitukseen sekä kehittämiseen liittyvissä tehtävissä.

Pystyt ottamaan tehtävän haltuun itsenäisellä otteella ja toimintatapojen ja järjestelmien kehittäminen motivoivat sinua, mutta samalla hoituvat myös rutiinit. Etsimämme henkilö on järjestelmällinen ja täsmällinen, mutta omaa myös kyvyn toimia joustavasti ja luovasti esimerkiksi priorisointia ja kehittämistä vaativissa tilanteissa. Hallitset entuudestaan taloushallinnon prosessit, konserniraportoinnin sekä hahmotat hyvin liiketoimintaprosessien kokonaisuuden. Erilaisten toiminnanohjausjärjestelmien ja raportointityökalujen käyttö on sinulle rutiinia. Aikaisempi L7 järjestelmän tuntemus on merkittävä etu.

Tehtäviin kuuluvat mm. kuukausi- ja kvartaaliraportointi, budjetointi ja ennusteet, tytäryhtiöiden raportointi sekä kuukausittaisen tilinpäätöksen laatiminen yhdessä taloustiimin ja tilitoimiston kanssa. Controllerina vastaat liikevaihdon ja kateseurannan kehittämisestä ja tuotat relevanttia informaatiota liiketoiminnan kehittämisen tueksi.  Lisäksi tehtäviin kuuluvat monipuoliset ja vaihtelevat tehtävät hallinnon ja rahoituksen parissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Taloushallinnon, laskentatoimen ja kirjanpidon vahvaa osaamista
 • Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä (kontrollifunktio)
 • Tehtävään sopivaa koulutusta (Tradenomi, KTM)
 • Kokemusta toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä ja ylläpidosta
 • Erinomaista Excel-osaamista ja valmiutta omaksua uusia tietojärjestelmiä
 • Kehittämislähtöistä toimintaotetta
 • Sujuvaa englannin- ja suomen kielen taitoa
 • Kykyä niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyyn

Arvostamme erityisesti:

 • Nopeaa kykyä omaksua uusia tehtäviä
 • Kokemusta kansainvälisestä toimintaympäristöstä
 • Sitoutunutta ja vastuuntuntoista työotetta

Me tarjoamme sinulle nuorekkaat ja mukavat työkaverit sekä kasvavan ja kansainvälistyneen yrityksen mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Meillä pääset tekemään töitä innovatiivisten tuotteiden parissa ja sitä kautta oppimaan uutta ja kehittymään urallasi eteenpäin. Tarvittaessa voimme jossain määrin räätälöidä tehtävänkuvaa osaamisesi mukaan, joten kerro meille rohkeasti osaamisestasi ja mielenkiinnonkohteistasi.

Mikäli koet tämän tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 11.7.2021. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, p. 040 8439 221.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Myyntijohtaja
Toimitusjohtaja, läntisen Etelä-Suomen alueelle, anonyymi
Sales and Marketing Director
Head of Sales | Animal Industry/Feed Additives
Ekahau logo
Team Manager
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Juhana Gyllenbögel
Juhana Gyllenbögel  - Ota haltuun kysymykset onnistuneeseen haastatteluun!
Työhaastatteluun valmistautuminen ei ole ainoastaan hakijan vastuulla. Työhaastattelu vaati valmistautumista työnantajaltakin.
InHuntBlogi_hallistuksen_rooli_strategisessa_hr_johtamisessa_totta_vai_tarua_1200x630px_plain
Hallituksen rooli strategisessa HR-johtamisessa, totta vai tarua?
LähiTapiolan ihmisistä ja kulttuurista vastaava johtaja Susa Nikula InHuntin haastattelussa. Asiaa HR-johtamisesta ja hallitustyöstä >>
InHuntBlogi_Onnea perehdytyksellä – vai onnella perehdytystä_PLAIN_3
Perehdytyksellä business-kriittistä insightia
Perehdytettävän arvokas näkemys kannattaa hyödyntää, eikä keskittyä vain talon tapojen opettamiseen.
InHuntBlogi_Janne_Ilomäki-Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa _plain
Janne Ilomäki – Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa
Headhunterin yhteydenotto tulee usein yllättäen ja siihen kannattaa valmistautua etukäteen. Yhteydenotto voi tapahtua myyntimielessä, mutta silloinkin hyvällä...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  InHunt Group Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa