Hankejohtaja

Espoo

Senior Headhunter Marita Vuorinen 050-486 3848 tai Senior Headhunter Harri Vuontelo 044-577 1204

Tarjoamme LähiTapiola –ryhmässä asiakkaillemme kattavasti elämää turvaavat ratkaisut. LähiTapiola Henkiyhtiö tarjoaa nykyisille ja uusille asiakkaille riski-, sijoitus- ja eläkevakuutukset ja niihin liittyvät palvelut.

Hankejohtaja, Lähitapiola

LähiTapiola Henkiyhtiö on käynnistämässä yhtiön historian suurinta monivuotista liiketoimintauudistushanketta. Hankkeen suurin osakokonaisuus on vakuutustenhoitojärjestelmien uudistus, mutta keskiössä on  asiakaskokemuksen tason nostaminen sekä liiketoiminnan uudistaminen ja tehostaminen. Hanke tulee olemaan keskeisessä roolissa Henkiyhtiön strategisten tavoitteiden saavuttamisessa. Nyt etsimme tähän ainutlaatuiseen hankkeeseen kokenutta

HANKEJOHTAJAA

Hankejohtaja toimii osana TMO:ta (Transformation Management Office). Hän koordinoi ja ohjaa hankkeeseen kuuluvia työkokonaisuuksia (workstream) ja näiden välisiä riippuvuuksia. Lisäksi hankejohtaja luo edellytykset hankkeen menestyksekkäälle toteutukselle määrittelemällä ja toimeenpanemalla toimivat läpiviennin ja seurannan mallit.

Hankejohtaja vastaa hankkeen kokonaissuunnittelusta ja toteutuksen läpiviennistä liiketoiminnan tekemän priorisoinnin perusteella. Suunnitteluvaiheeseen kuuluu hankesuunnitelman tekeminen käsittäen mm. tiekartan, hankeorganisaation ja hallintomallin määrittämisen, resurssisuunnitelman tekemisen ja työskentelymallien määrittämisen. Läpivientivaiheessa hankejohtaja vastaa päivittäisjohtamisesta ja hanketasoisten ketterän kehittämisen mukaisten seremonioiden fasilitoinnista. Hankejohtaja varmistaa ja raportoi hankkeen etenemisestä käsittäen mm. aikataulun, resurssit, budjetin ja hankkeen laajuuden. Hankkeen läpiviennissä noudatetaan LähiTapiolan Safeen pohjautuvan ketterän kehittämisen mallia.

Hankejohtajalta toivomme

 • Käytännön kokemusta vastaavien isojen hankkeiden tuloksellisesta läpiviennistä
 • Erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
 • Vankkaa esimiestyö-/projektijohtokokemusta
 • Ketterän kehittämisen (Safe) osaamista
 • Kokemusta toimimisesta monikulttuurisessa monitoimittajaympäristössä
 • Suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa
 • Projektinhallintatyökalujen (Esim. Jira, Confluence) osaamista
 • Hyviä dokumentointitaitoja (Word, PowerPoint)

Lisäksi arvostamme

 • Vakuutus- tai finanssialan kokemusta
 • Mahdollisuutta työskennellä Espoon Tapiolan toimistolla. Etätyö on mahdollista, mutta hankkeen luonteen vuoksi vaaditaan paljon läsnäoloa.

Tarjoamme

 • Näköalapaikan strategisesti merkittävässä liiketoimintauudistushankkeessa, jossa teknologian modernisointi on tärkeä mahdollistaja
 • Erinomaisen työyhteisön tuen, mukavat työkaverit ja hyvän työilmapiirin.
 • Ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä vaikuttamaan LähiTapiolan tulevaisuuden menestykseen ja kehittää omaa ammatillista osaamista merkittävän kokoisessa hankkeessa

Oletko sinä elämänturvaaja? – Tule mukaan osaksi tiimiämme!

Tietoja yrityksestä

LähiTapiola on elämänturvayhtiö, jonka visiona on olla asiakkaidensa arvostetuin kumppani elämänturvassa. Autamme asiakkaitamme löytämään juuri heille sopivat elämänturvan tuotteet ja palvelut – turvallisuudessa, taloudessa ja terveydessä. Palvelemme asiakkaitamme paikallisesti yli 200 toimistossa ympäri Suomen.

Vaikutamme vastuullisesti ja edistämme paikallisyhteisöjen ja koko yhteiskunnan turvallisuutta sekä hyvinvointia yhteiskuntavastuun kumppaneidemme kanssa. Valtakunnallisia yhteiskuntavastuun kumppaneitamme ovat esimerkiksi Suomen Punainen Risti, Syöpäsäätiö ja Suomen luonnonsuojeluliitto.

Olemme yksi Suomen innostavimmista työpaikoista (Eezy Spirit). Elämänturvaamisen kulttuuri ja arvomme – rohkeus, intohimo ja hyväntahtoisuus – näkyvät työssämme ja henkilökuntamme tavassa toimia – ihan jokainen päivä. Arvostamme työntekijöitämme ja huolehdimme henkilöstömme osaamisesta, motivaatiosta ja jaksamisesta monin eri tavoin. Panostamme osaamisen kehittämiseen ja vastuulliseen johtamiseen, mikä näkyy meillä korkeana työtyytyväisyytenä.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää viimeistään sunnuntaina 28.08.2022 lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Marita Vuorinen p. 050 486 3848 sekä Senior Headhunter Harri Vuontelo 044 577 1204.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Talousjohtaja
Toimitusjohtaja
Talousjohtaja
Tuotantojohtaja | COO | Chief Operations Officer
Haussa viestintajohtaja Keliber Oy:lle
Viestintäjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Enkelisijoittaja Noora Fagerström uskaltaa pyytää palautetta, InHunt blogi
Enkelisijoittaja Noora Fagerström uskaltaa pyytää palautetta – Olen välillä ollut ihan kauhuissani
Enkelisijoittaja Noora Fagerström uskaltaa pyytää palautetta – Olen välillä ollut ihan kauhuissani Noora Fagerström sarjayrittäjä ja enkelisijoittaja avautuu...
Enkelisijoittaja kertoo, mitä pomon pitää ymmärtää nuorten johtamisesta
Enkelisijoittaja kertoo, mitä pomon pitää ymmärtää nuorten johtamisesta
Enkelisijoittaja kertoo, mitä pomon pitää ymmärtää nuorten johtamisesta Noora Fagerström perusti miehensä Petteri Fagerströmin kanssa Jungle Juicen Barin, josta...
Huippu-urheiluun panostaminen edellyttää myös mittavia taloudellisia panostuksia_InHuntBlogi_2
Huippu-urheiluun panostaminen edellyttää mittavia taloudellisia panostuksia
Urheilijan on panostettava myös taloudellisesti uraan. Lue pikajuoksija Viljami Kaasalaisen suunnitelmista.
Tavoittellisuus ja suunnitelmallisuus huippu-urheilun ja työuran vauhdittajina
Tavoitteellisuus ja suunnitelmallisuus huippu-urheilun ja työuran vauhdittajina
Tavoitteellisuus ja suunnitelmallisuus huippu-urheilun ja työuran vauhdittajina Viljami Kaasalainen on 27-vuotias huippu-urheilija. Hänen tavoitteenaan on parantaa...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa