Hankekehityspäällikkö

Ei paikkakuntasidonnainen

Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:n Senior Headhunter Sami Ansala 040 708 9589, sami.ansala@inhunt.fi

Myrsky Energia Oy on suomalainen energiayhtiö, joka investoi ja kehittää uusiutuvia energiaratkaisuja. Toimintamme painopiste on tuulivoimassa. Tavoitteemme on kasvaa merkittäväksi uusiutuvan energian yhtiöksi ensin Suomessa ja sitten koko Pohjolassa. 

Suomeen pyrimme investoimaan 2020-luvun aikana 2 000 megawattia tuulivoimaa. Ensimmäisen kahdeksan kuukauden jälkeen portfoliossamme oli yli 30 hanketta yli 4 000 megawatin edestä.

Toiminnan kasvaessa haemme

HANKEKEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Hankekehityspäällikön vastuulla on arvioida uusien tuulivoimahankkeiden kehityskelpoisuutta yhdessä suunnittelutiimin kanssa. Hankekehityspäällikkö vastaa tuulivoimahankkeiden edistämisestä kohti kaavoitusta tarkoittaen sekä aktiivista yhteydenpitoa kuntaan että maankäytön sopimusneuvottelijoiden ohjausta hankkeiden aikataulun ja priorisoinnin osalta. Hankekehityspäällikkö vastaa myös viranomaisyhteistyöstä ja konsulttien ohjaamisesta hankkeiden kaava- ja YVA-menettelyiden aikana. 

Tehtäviisi kuuluu:

 • Uusien tuulivoimahankeaihioiden arviointi osana suunnittelutiimiä, erityisesti luonnon näkökulmasta.
 • Erityisosaamisalueena ulkopuolisten konsulttien tuottamien luontoselvitysten arviointi ja kommentointi.
 • Ulkopuolisten konsulttien ohjaaminen sekä heidän tuottamien materiaalien tarkistaminen, mm. myös YVA- ja kaava-asiakirjojen osalta.
 • Aktiivinen yhteydenpito kuntiin sekä maankäytön sopimusneuvottelijoiden ohjaus hankkeiden aikataulun ja priorisoinnin osalta.
 • Kunta- ja viranomaisyhteistyö kaava- ja YVA-menettelyjen käynnistyttyä.
 • Hankkeiden esittely eri sidosryhmille.
 • Seurata aktiivisesti tuulivoimaan ja sen luvittamiseen liittyvää lainsäädäntöä ja yhteiskunnallista keskustelua.

Mitä me odotamme sinulta:

 • Olet tuulivoimahankekehitystä jo aiemmin tehnyt henkilö, sinulla on virkamiestausta tuulivoimahankkeiden arvioinnista ja ohjaamisesta tai olet aikaisemmin toiminut konsultin biologina, ja sinulla on ymmärrystä tuulivoimahankkeiden ympäristövaikutuksista, erityisesti luontovaikutuksista.
 • Kykyä nähdä hankkeiden hyvät ja huonot puolet ja tehdä olemassa olevan tiedon perusteella priorisointia hankkeiden välillä.
 • Taito kiinnittää huomio olennaiseen suuressa informaatiotulvassa sekä kyky havaita keskeinen sisältö ja tarttua oma-aloitteisesti toimeen esiin nousseissa haasteissa.
 • Olet systemaattinen, sinulla on hyvä organisointikyky ja kyky hallita aikatauluja.
 • Sinulla on hyvät ja vakuuttavat vuorovaikutustaidot. Uskottavuuden ja luottamuksen luonti sidosryhmiin, kuten kuntiin ja viranomaisiin, on sinulle luontaista.
 • Sinulla on ymmärrystä kaava- ja YVA- menettelyistä.
 • Tehtävä ei ole paikkakuntasidonnainen. Toimit Myrskyn toimistolta tai kotikonttorilta käsin, riippuen sijaintipaikastasi.

Mitä me tarjoamme sinulle:

 • Myrsky Energiassa toimintakulttuurimme on avoin ja rehti niin yhtiön sisällä kuin ulospäin. Yhteistä on hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Täydennämme toinen toisiamme ja olemme aina toistemme apuna. Menestys syntyy yhdessä tekemällä.
 • Myrsky on nuori yhtiö, mutta henkilöstöllä on useamman vuosikymmenen kokemus tuulivoimainvestoinnista.
 • Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan yritykseen, jonka pitkän aikavälin tavoitteena on olla merkittävin kotimainen uusiutuvaa energiaa tuottava yhtiö. Tavoitteena on olla Suomen suurin uusiutuvan sähkön tuottaja vuonna 2030.
 • Kilpailukykyinen kompensaatio ja uramahdollisuudet kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 15.7.2022 mennessä, toimi nopeasti sillä aloitamme haastattelut välittömästi, kun sopivia henkilöitä löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:n Senior Headhunter Sami Ansala 040 708 9589, sami.ansala@inhunt.fi

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Director, Finance and Administration
Tuotantojohtaja
Asiakkuusjohtaja (Account Director) 
Toimitusjohtaja
Toimitusjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Yrityskulttuuri-osana-rekrytointia_inHuntBlogi_plain
Yrityskulttuuri osana rekrytointia
Yrityskulttuuri osana rekrytointia Korona on muuttanut työntekoa pysyvästi. Koronan mukanaan tuomat rajoitukset ja suositukset muuttivat työn tekemisen tapoja...
Yrityskulttuuria-kannattaa-johtaa_inHuntBlogi_tausta
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa Olemme varmasti kaikki törmänneet sanaan yrityskulttuuri, mutta tiedämmekö mitä se oikeasti tarkoittaa? Tarkoitetaanko yrityskulttuurilla...
shutterstock_1313190875_orange
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros Johtaminen on murroksessa ja kenenkään ei enää tarvitse tyytyä huonoon johtamiseen. Mitä hyvältä johtajuudelta edellytetään,...
shutterstock_1313190875_orange
Osa 1: Johtajuus ja johtajuuden murros
Mitä hyvältä johtajuudelta edellytetään, mistä kaikesta siinä on kyse ja miten omaa johtajuuttaan voi kehittää. Lue aiheesta >>
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa