• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Oulu
  • Lisätietoja antaa

    Stig Hedberg, 044 330 3132

Ginolis on kansainvälisesti tunnettu korkeatasoisten automaatio- ja nesteannosteluratkaisujen valmistaja diagnostiikka- ja terveysteknologia-alan yrityksille. Ginoliksen lähestymistapa automaatiolinjojen valmistamiseen on uraa-uurtava: linjojen kompakti koko, skaalautuvuus ja modulaarisuus tuovat asiakkaillemme ennennäkemätöntä tehokkuutta, laatua ja kilpailuetua tuotteiden valmistamiseen. Tarjoamme asiakkaillemme ratkaisuja standardituotteista täysin räätälöityihin järjestelmiin saakka.

Ginolis on perustettu vuonna 2010 ja sen pääkonttori sijaitsee Oulussa ja muut toimipisteet ovat San Diegossa Yhdysvalloissa ja Suzhoussa Kiinassa. Ginoliksen asiakkaita ovat pikadiagnostiikkatestien ja lääkinnällisten laitteiden johtavat valmistajat ympäri maailman.

Etsimme Ouluun

HANKINTAJOHTAJAA

Vastaat strategisen ostotoiminnan ja materiaalihallinnan johtamisesta ja kehittämisestä. Luot puitteet tehokkaalle materiaalihallinnalle ja vastaat alihankintaverkoston rakentamisesta, kehittämisestä, toimittajavalinnoista ja -yhteistyöstä sekä kustannustavoitteiden seurannasta ja ERP-järjestelmän ylläpidosta. Vastaat tilausprosessin hallinnasta, toimitusvalvonnasta ja varaston hallinnasta sekä osallistut erilaisiin tuotekehitysprojekteihin.

Sinulla on vahva kokemus tilausohjautuvan tuotannon alihankintaverkoston hallinnasta ja hankintatoimesta. Hallitset sopimusneuvottelut ja ERP-järjestelmän hyödyntämisen hankintatyökaluna.
Työskentelet yhtä luontevasti ja mutkattomasti niin strategisen suunnittelun kuin käytännön työtehtävienkin parissa. Olet määrätietoinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Toimimme globaaleilla markkinoilla ja teemme yhteistyötä kansainvälisten toimittajien ja yhteistyökumppaneiden kanssa, joten tarvitset työssäsi sujuvaa englannin kielen taitoa.
Toimit ostajien esimiehenä, kuulut johtoryhmään ja raportoit toimitusjohtajalle.

Pääset mukaan vahvan kansainvälisen kasvun kynnyksellä olevaan hyvään ja viihtyisään työyhteisöömme ja työskentelemään yhdessä kehityshakuisen ja motivoituneen henkilöstömme kanssa. Saat vastuullisen, itsenäisen ja tärkeän tehtäväkokonaisuuden hoidettavaksesi. Terveysteknologian toimiala on voimakkaasti kehittyvä ja kasvava, ja tulevaisuuden näkymät yhtiössämme ja koko toimialalla ovat erittäin hyvät. Pääset kasvamaan yhdessä yhtiömme kanssa, toinen toisiamme tukevassa ja kannustavassa, vahvaa yhteistyötä tekevässä työyhteisössämme.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 7.6.2020 mennessä alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta. Tehtävää kannattaa hakea heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:n Senior Headhunter, aluejohtaja Stig Hedberg, 044 330 3132, stig.hedberg@inhunt.fi.

Closed