Henkilöstöjohtaja

Tampere

Senior Headhunter Jarkko Huotari p. 040 355 8677
Senior Headhunter Peter Koistinen p. 0500 668 633

Betolar on materiaaliteknologiayhtiö, jonka tavoitteena on vähentää betonin hiilidioksidipäästöjä 80 %:lla.

Betolar on yhtiönä tuotteistusvaiheessa ja tällä hetkellä avaamassa kaupallisen vaiheen toimintaa Pohjoismaissa, Manner-Euroopassa sekä Aasiassa. Yhtiössä on 29 työntekijää ja 11 ulkopuolista konsulttia. Henkilömäärä on tuplaantunut vuonna 2021 ja tarkoitus on kasvaa seuraavina vuosina merkittävästi.

Työskentelemme vahvasti arvojemme mukaisesti. Arvomme ovat:

 • Rohkeus
  • Uskallus edetä, innovatiivisuus
  • Avoin suhtautuminen mahdollisuuksiin, työtovereihin ja kumppaneihin
 • Vastuullisuuteen sitoutuminen
  • Ympäristön ja ihmisten kunnioittaminen
  • Luottamuksen arvoinen toiminta
 • Yhdessä tekemisen edellytykset
  • Keskinäinen luottamus
  • Ystävällisyys
  • Turvallisuus

Haluamme tarjota työpaikan, missä ihmiset pääsevät aidosti kokemaan merkityksellisyyden, aikaan saamisen, onnistumisen ja yhdessä tekemisen tunnetta. Emme pelkää epäonnistumisia vaan pyrimme oppimaan niistä lisää.

Tule edistämään rakentamisen vihreää murrosta, jonka kasvupotentiaali on lähes rajaton! Haemme tiimiimme Henkilöstöjohtajaa. Tässä roolissa sinulla on mahdollisuus päästä rakentamaan menestystarinaa alansa ehdottomien huippuosaajien kanssa – yhtiöön, jolla on myös riittävät resurssit tehdä unelmista totta. 

Henkilöstöjohtaja.
Päätehtävänäsi on vastuualueesi liiketoimintalähtöinen johtaminen ja kehittäminen. Löydät mielekkäimmät ja fiksuimmat tavat, joilla Betolar Oy:n henkilöstöön liittyvät asiat johdetaan ja organisoidaan voimakkaasti kasvavassa yhtiössä – kansainvälisessä ympäristössä.

Henkilöstötoimintojen eri osa-alueet (HRM, HRD) sekä niiden merkitys henkilöstölle ja yhtiön kannattavalle toiminnalle ovat sinulle itsestäänselvyyksiä. Haemme HR-ammattilaista, joka ymmärtää henkilöstövoimavarojen johtamisen liitynnät markkinoihin, joilla Betolar Oy toimii, sekä siihen miten henkilöstötoiminnot voivat tukea yhtiötä saavuttamaan tavoitteensa.

Olet helposti lähestyttävä ja vakuuttava. Hahmotat laajoja kokonaisuuksia sekä ymmärrät, mikä on kussakin tilanteessa olennaista. Kunnioitat ihmisiä riippumatta heidän taustastaan. Pystyt viemään haastaviakin asioita tyylikkäästi ja niin tarvittaessa – myös määrätietoisesti eteenpäin. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Työhösi kuuluu aktiivinen yhteydenpito kaikkiin yhtiömme sidosryhmiin. Odotamme sinulta kykyä nähdä olennainen, priorisoida aikaasi sekä saada tarvittavat asiat tapahtumaan hyvässä yhteistyössä yhtiömme henkilöstön kanssa. Haluat olla rakentamassa yhtiötä, joka on halutuimpien työnantajien joukossa! Työpisteesi tulee sijaitsemaan luultavimmin Tampereella, tehtävässä on myös etätyömahdollisuus.

Sinulla on soveltuva akateeminen loppututkinto, sekä vähintään viiden vuoden kokemus henkilöstöpäällikön tehtävästä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Betolar Oy tarjoaa sinulle mahdollisuuden ottaa vastuuta ja vaikuttaa innovatiivisessa ja dynaamisessa ympäristössä osana betoniteollisuuden vihreää muutosta. Tehtävässä pääset työskentelemään teollisuuden huippuasiantuntijoiden ja tutkijoiden parissa. Betolar tulee muuttamaan maailmaa pysyvästi – tule mukaan muutokseen!

Kiinnostuitko? Kuulemme sinusta ja kerromme tehtävistä erittäin mielellämme lisää, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian – kuitenkin viimeistään 3.12.2021 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten nopeus on valttia!

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Talousjohtaja
Head of Quality
Hankejohtaja
Rakennuttajajohtaja
Director, Finance and Administration
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Tasan 10 vuotta InHuntilla, mitä jäänyt käteen_Kari Juutilainen_plain
Tasan 10 vuotta InHuntilla, mitä jäänyt käteen?
Olen InHunt Groupin toimari ja enemmistöomistaja. Aloitin InHunt Groupissa tasan 10 vuotta sitten, eli elokuussa 2012 headhunterina. Tapasin Hannu Männyn (toinen...
Yrityskulttuuri-osana-rekrytointia_inHuntBlogi_plain
Yrityskulttuuri osana rekrytointia
Yrityskulttuuri osana rekrytointia Korona on muuttanut työntekoa pysyvästi. Koronan mukanaan tuomat rajoitukset ja suositukset muuttivat työn tekemisen tapoja...
Yrityskulttuuria-kannattaa-johtaa_inHuntBlogi_tausta
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa Olemme varmasti kaikki törmänneet sanaan yrityskulttuuri, mutta tiedämmekö mitä se oikeasti tarkoittaa? Tarkoitetaanko yrityskulttuurilla...
shutterstock_1313190875_orange
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros Johtaminen on murroksessa ja kenenkään ei enää tarvitse tyytyä huonoon johtamiseen. Mitä hyvältä johtajuudelta edellytetään,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa