• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Tampere
 • Lisätietoja antaa

  Senior Headhunter Jarkko Huotari p. 040 355 8677
  Senior Headhunter Peter Koistinen p. 0500 668 633

Betolar on materiaaliteknologiayhtiö, jonka tavoitteena on vähentää betonin hiilidioksidipäästöjä 80 %:lla.

Betolar on yhtiönä tuotteistusvaiheessa ja tällä hetkellä avaamassa kaupallisen vaiheen toimintaa Pohjoismaissa, Manner-Euroopassa sekä Aasiassa. Yhtiössä on 29 työntekijää ja 11 ulkopuolista konsulttia. Henkilömäärä on tuplaantunut vuonna 2021 ja tarkoitus on kasvaa seuraavina vuosina merkittävästi.

Työskentelemme vahvasti arvojemme mukaisesti. Arvomme ovat:

 • Rohkeus
  • Uskallus edetä, innovatiivisuus
  • Avoin suhtautuminen mahdollisuuksiin, työtovereihin ja kumppaneihin
 • Vastuullisuuteen sitoutuminen
  • Ympäristön ja ihmisten kunnioittaminen
  • Luottamuksen arvoinen toiminta
 • Yhdessä tekemisen edellytykset
  • Keskinäinen luottamus
  • Ystävällisyys
  • Turvallisuus

Haluamme tarjota työpaikan, missä ihmiset pääsevät aidosti kokemaan merkityksellisyyden, aikaan saamisen, onnistumisen ja yhdessä tekemisen tunnetta. Emme pelkää epäonnistumisia vaan pyrimme oppimaan niistä lisää.

Tule edistämään rakentamisen vihreää murrosta, jonka kasvupotentiaali on lähes rajaton! Haemme tiimiimme Henkilöstöjohtajaa. Tässä roolissa sinulla on mahdollisuus päästä rakentamaan menestystarinaa alansa ehdottomien huippuosaajien kanssa – yhtiöön, jolla on myös riittävät resurssit tehdä unelmista totta. 

Henkilöstöjohtaja.
Päätehtävänäsi on vastuualueesi liiketoimintalähtöinen johtaminen ja kehittäminen. Löydät mielekkäimmät ja fiksuimmat tavat, joilla Betolar Oy:n henkilöstöön liittyvät asiat johdetaan ja organisoidaan voimakkaasti kasvavassa yhtiössä – kansainvälisessä ympäristössä.

Henkilöstötoimintojen eri osa-alueet (HRM, HRD) sekä niiden merkitys henkilöstölle ja yhtiön kannattavalle toiminnalle ovat sinulle itsestäänselvyyksiä. Haemme HR-ammattilaista, joka ymmärtää henkilöstövoimavarojen johtamisen liitynnät markkinoihin, joilla Betolar Oy toimii, sekä siihen miten henkilöstötoiminnot voivat tukea yhtiötä saavuttamaan tavoitteensa.

Olet helposti lähestyttävä ja vakuuttava. Hahmotat laajoja kokonaisuuksia sekä ymmärrät, mikä on kussakin tilanteessa olennaista. Kunnioitat ihmisiä riippumatta heidän taustastaan. Pystyt viemään haastaviakin asioita tyylikkäästi ja niin tarvittaessa – myös määrätietoisesti eteenpäin. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Työhösi kuuluu aktiivinen yhteydenpito kaikkiin yhtiömme sidosryhmiin. Odotamme sinulta kykyä nähdä olennainen, priorisoida aikaasi sekä saada tarvittavat asiat tapahtumaan hyvässä yhteistyössä yhtiömme henkilöstön kanssa. Haluat olla rakentamassa yhtiötä, joka on halutuimpien työnantajien joukossa! Työpisteesi tulee sijaitsemaan luultavimmin Tampereella, tehtävässä on myös etätyömahdollisuus.

Sinulla on soveltuva akateeminen loppututkinto, sekä vähintään viiden vuoden kokemus henkilöstöpäällikön tehtävästä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Betolar Oy tarjoaa sinulle mahdollisuuden ottaa vastuuta ja vaikuttaa innovatiivisessa ja dynaamisessa ympäristössä osana betoniteollisuuden vihreää muutosta. Tehtävässä pääset työskentelemään teollisuuden huippuasiantuntijoiden ja tutkijoiden parissa. Betolar tulee muuttamaan maailmaa pysyvästi – tule mukaan muutokseen!

Kiinnostuitko? Kuulemme sinusta ja kerromme tehtävistä erittäin mielellämme lisää, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian – kuitenkin viimeistään 3.12.2021 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten nopeus on valttia!

Closed