• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Tampere tai PK-seutu
 • Lisätietoja antaa

  Senior Headhunter, Peter Koistinen p. 0500 668 633 tai peter.koistinen@inhunt.fi

Kuntokauppa.fi on vuonna 2007 perustettu voimakkaaseen kasvuvaiheeseen edennyt monikanavainen urheilukauppa. Visiona on kasvaa toimialan parhaaksi yritykseksi Pohjoismaissa asiakaskokemuksella, henkilöstökokemuksella ja kannattavalla kasvulla mitattuna. Toimintaa ohjaa dynaaminen aikaansaamiseen ja jatkuvaan kehittymiseen kannustava kulttuuri sekä missio – ”hyvinvointia ihmisille”. Liiketoimintamallin ytimessä ovat vahva verkkokaupan osaaminen ja tuotevalikoiman kehittäminen. Suomessa toimipisteet sijaitsevat Tampereella ja Vantaan Tammistossa, minkä lisäksi käynnistetään parhaillaan toimintaa Ruotsin Tukholmassa.

HR BUSINESS PARTNER

Etsimme osaavaa ja käytännönläheistä HR Business Partneria, jolla on aito kiinnostus päivittäiseen vastuunkantoon ja intohimo voittavan organisaation rakentamiseen.

Mitä tulet tekemään?

Toimit laajasti ja monipuolisesti toimintojen tiivisena tukena, mahdollistamassa liiketoimintatavoitteiden saavuttamista. Tähtäät kaikella toiminnallasi siihen, että yritys saavuttaa kilpailuetua tärkeimmän resurssinsa — osaavan, motivoituneen ja hyvinvoivan henkilöstön avulla. Samalla kun toimeenpanet ja kehität sujuvia HR-prosesseja, yhtenäistät ja jalkautat vastaavia käytäntöjä myös kansainvälistyvän konsernin muissa Pohjoismaisissa yksiköissä. Roolissasi raportoit talous- ja henkilöstöjohtajalle, jonka lisäksi tukenasi kehittyvässä tiimissä toimii HR-asiantuntija.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat

 • Tunnistaa organisaation osaamistarpeet ja löytää siihen parhaat osaajat
 • Johtamisen ja henkilöstön osaamisen kehittäminen
 • Yrityskulttuurin jalkauttaminen ja kehittäminen
 • Työntekijäkokemuksen ja työsuhteen elinkaaren prosessien kehittäminen
 • Työterveys- ja työhyvinvointiasioiden koordinointi ja kehittäminen
 • Työlainsäädännön hallinta ja yhteisten pelisääntöjen luominen

Sinä?

Haemme tehtävään itseohjautuvaa ja aikaansaavaa HR-ammattilaista, joka pystyy pitämään tavoitteet kirkkaana ja vireen hyvänä vauhdikkaissakin tilanteissa. Sinulla on tehtävään soveltuva yliopistotason tutkinto ja useamman vuoden monipuolinen mahdollisesti kansainvälinen kokemus HR-tehtävistä ja yhteistyöstä liiketoimintojen kanssa. Tunnet työlainsäädäntöä ja työehtosopimusten soveltamista ja olet aikaisemmin tehnyt työtä palkkahallinnon kanssa. Haluat omalla roolillasi olla kehittämässä asiakaskokemusta ja ymmärrät liiketoiminnan tarpeiden ohjaavan kaiken tekemisesi suuntaa.

Loistavien organisointikykyjen lisäksi olet vakuuttava vuorovaikutustilanteissa ja omaat erinomaisia yhteistyötaitoja. Olet järjestelmällinen ja sinulla on reipas ote toteuttaa käytännössä. Vahvuuksiisi kuuluvat oppimiskyky ja vahvat IT-taidot. Kommunikointi ja kirjallisesti sujuvien materiaalien tuottaminen suomeksi ja englanniksi (ruotsi katsotaan eduksi) ovat perusedellytyksiä tehtävässä onnistumiselle.

Olet sitoutunut, pitkäjänteinen ja tavoitteellinen työssäsi ja pystyt edistämään tehtäviäsi annettujen aikarajojen puitteissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

 • Hyvää tilannetajua ja kykyä rakentaa luottamusta
 • Reagointikykyä ja ratkaisukeskeistä can do -asennetta
 • Liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa ja priorisointitaitoja
 • Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
 • Erinomaiset kirjoitustaidot (vetoava teksti) sekä hyvä suullinen ilmaisu
 • HR-prosessien ja työlainsäädännön hyvää tuntemusta
 • Kehittävää ja aikaansaavaa työotetta

Henkilönä olet iloinen ja omaat hyväntuulisen palveluasenteen, osaat luoda avoimen ilmapiirin ja innostaa työyhteisön jäseniä kohti yhteisiä tavoitteita. Lisäksi olet tunnollinen, huolellinen ja luotettava. Joustava ja positiivinen palveluasenteesi tekee vaikutuksen sekä omaan henkilökuntaan, että asiakkaaseen ja johdat omalla esimerkilläsi organisaatiota onnistumaan työssään. Uskomme, että erinomaiset ja ammattitaitoiset ihmiset saavat aikaan menestystä, kilpailukykyistä huippuosaamista ja innovaatioita.

Miksi Kuntokaupalle töihin?

Kuntokauppa.fi tarjoaa vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän kansainvälistyvästä, huippuosaajista koostuvasta oppimisnälkäisestä työyhteisöstä. Sinulla on mahdollisuus kehittää viihtyisää työpaikkaa, kehittyä samalla itse ja olla mukana toteuttamassa poikkeuksellisen vauhdikasta kasvutarinaa. Lisäksi saat hyvät ja kehittyvät työsuhde-edut.

Olisitko sinä etsimämme HR Business Partner?

Mikäli tunnistit teemoja, jotka inspiroivat sinua liittyä joukkoomme, niin haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää. Lähetä meille hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 25.4.2021. Toimi nopeasti, sillä aktiivinen suorahaku on jo käynnissä. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Peter Koistinen p. 0500 668 633.

Osana Kuntokauppa.fi päihdeohjelmaa tehtävään valitulta henkilöltä vaaditaan negatiivinen huumausainetesti työhöntulotarkastuksen yhteydessä. Tällä pienellä eleellä pyritään edistämään henkilöstön sitoutumista työskentelemään mission sekä toimialan mukaisesti ihmisten hyvinvoinnin, liikunnan ja terveyden hyväksi.

Hae paikkaa