• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Petri Peltoniemi p. 0500-840 912

Meille isännöinti tarkoittaa kokonaisvaltaista taloyhtiön johtamista ja ohjaamista hallituksen ja yhtiökokouksen päätösten mukaisesti. Isännöintipalvelu on aktiivista yhteistyötä hallituksen kanssa, laadukasta asiakaspalvelua, ajantasaista taloushallintoa sekä vahvaa taloteknistä osaamista. Aavatalossa meitä on 9 hengen toisiaan auttava ja tukeva tiimi. Toimintakulttuurimme perustuu avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen niin asiakkaille kuin työyhteisön sisällä. 

Toimistomme sijaitsee Helsingin Töölössä ja asiakasyhtiöitä meillä on kaikkialla pääkaupunkiseudulla.

Toimintamme on vahvassa kasvussa ja olemme nyt hakemassa isännöintitiimiimme osaavaa vahvistusta. Jos sinulla on näyttöjä menestyksellisestä taloyhtiöiden hallinnollisen isännöinnin hoitamisesta ja saat itsestäsi parhaat puolet esiin asiakaspalvelutilanteissa, niin voit hyvin olla Aavatalo Oy:n tuleva:

ISÄNNÖITSIJÄ

Tarjoamme sinulle monipuolisen vakituisen työtehtävän ja kilpailukykyiset edut alan huippuammattilaisten joukossa vakavaraisessa yrityksessä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja kasvattamaan vastuutasi. Toiminnan kehittäminen ja henkilökunnan kouluttaminen ovat meillä avainasioita. Työssäsi saat tukea niin tiimiltä kuin toimitusjohtajalta ja pääset osaksi hyvin viihtyisää työyhteisöä.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla kokemusta ja näyttöjä hyvistä taidoista asiakkaiden kanssa toimimisesta. Sinulla on osaamista taloyhtiöistä ja kokemusta yritys- ja yhdistystoiminnasta. Hahmotat kokonaisuudet ja sinulla on tehtävien ja projektien hallintaosaamista. Olet suorittanut isännöintikoulutuksen – muu koulutustausta ja kielitaito katsotaan eduksesi. 

Aavatalo on erikoistunut erilaisten korjausrakennushankkeiden läpivientiin, joista oleva kokemus tai aiempi koulutus lasketaan eduksi. Lisäksi eduksi katsotaan mahdolliset näytöt asiakastoiminnan tai yrityksen toiminnan kehittämisessä.

Luonteesi ansiosta sinulla on kyky rakentaa luottamukseen perustuvia kestäviä asiakassuhteita. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja osaat käsitellä myös konfliktitilanteita myös paineen alla. Sinulla on halu oppia uutta päivittäisessä toiminnassa ja kehittyä, etsit tietoa itsenäisesti ja osaat organisoida omat työsi sekä aikatauluttaa ja priorisoida. Työtä pelkäämättömänä ja huumorintajuisena sovit takuulla porukkaamme!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Inhuntissa Senior Headhunter Petri Peltoniemi p. 0500 840 912

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen alla olevalla lomakkeella viimeistään 9.11.2020 mennessä. Aloitamme kiinnostavien hakijoiden haastattelut saman tien, joten toimi heti!

Closed