• Yrityksen nimi
  SOK
 • Sijainti
  Helsinki
 • Lisätietoja antaa

  Senior Headhunterit Meria Tammisto ja Harri Roivainen juttelevat mielellään kanssasi lisää juuri sinulle sopivana ajankohtana. Merian tavoitat numerosta 040 726 6517 ja Harrin numerosta 0500-918 939.

IT-projektipäällikkö – tässä tilaisuutesi hypätä mukaan S-ryhmän mielenkiintoisten IT-projektien pariin. Olemme suurin yksityinen työnantaja Suomessa, ja toimipisteemme ulottuvat Hangosta Inariin. Meillä on käsillä palkkahallintojärjestelmän uudistusprojekti, jonka pariin hyppäät ensimmäisenä Jos sinulla on rautainen IT-osaaminen ja haluat päästä mahdollistamaan yhden työntekijöillemme tärkeimmistä prosesseista, olet oikea henkilö! 
 

Me SOK IT- ja Digikehityksessä (ITD) olemme laajasti mukana S-Ryhmän liiketoimintojen järjestelmäkehityksen ja ylläpidon parissa. Vastaamme suuresta osasta kaupparyhmän teknologian tuotannosta ja ylläpidosta sekä IT- ja digikehityksestä. Järjestelmäkantamme on laaja ja sillä on historia. Toisaalta alamme kärkikehittäjänä viemme aallon harjalla läpi uusinta teknologiaa palveluihimme ja niiden tuotantoon. Nyt meillä on tarve kasvattaa omaa osaajajoukkoamme projektipäälliköllä, jonka ensimmäinen projekti tulee olemaan S-ryhmän palkkahallintojärjestelmän uudistusprojekti. 

Seuraavaksi lisää tehtävästä 

Kuten sanottu, ensimmäisessä projektissasi johdat palkkahallintojärjestelmämme uudistusta. Olet osana tiimiä, joka koostuu n. 30:sta alueen ja toimittajan osaajasta sidosryhmineen. Projektisi lopputuloksena on varmistaa yli 40 000 ässäläisen palkanmaksun toteutuminen – ei mikään pieni juttu. Aloitat tehtävässäsi tutustumalla meidän osaajiimme niin ITD:ssä kuin Taloudessakin ja otat projektin johtoosi. Tutustut järjestelmätoimittajaamme ja ohjaat projektia määrätietoisesti eteenpäin. Lisäksi pääset oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan osallistumaan yksikkömme yhteisten projektitoimintojemme kehittämiseen ja toimit verkostojemme osana aktiivisesti. Tärkeimmät tavoitteesi ovat, että projektimme etenee asiantuntevassa johdossa ja aikataulussa kohti tavoitetta. Tiedät onnistuneesi, kun lopputuloksena on tyytyväiset ässäläiset ympäri suomen, jotka saavat palkkansa toimintavarmasti ja oikea-aikaisesti. 

Millaiseen joukkoon olisit tulossa?  

SOK:n  ITD:ssä meitä on yli 400 IT-alan ja digikehityksen ammattilaista. Kehittämisen tuki -yksikkömme yhdistää rautaista osaamista eri toimialoilta. Tuomme yhteiseen pöytään erilaista näkemystä ja kokemusta – olemmehan paljon kokenut osaajajoukko. Meillä on rehti ja reipas tekemisen meininki. Me välitämme toisistamme ja meille on tärkeää mahdollistaa kaikkien onnistuminen. 

Näillä taidoilla onnistut 

Olet taustaltasi kokenut IT-taustainen projektipäällikkö, joka on toiminut IT uudistusprojekteissa eri puolilla pöytää, tilaajana ja/tai toimittajan edustajana. Vahva toimittajahallinta onnistuu sinulta monitoimittajaympäristössäkin. Tunnet projektin johtamisen vaatimat työskentelymenetelmät (vesiputous, ketterät ja hybridi) ja osaat arvioida niiden sopivuutta tähän projektiin. Sinulla on jämäkkää projektinjohtamiskykyä ja kykyä ratkaista haasteet yhteistyöllä yhdessä sidosryhmien kanssa. Rakennat aitoa yhteistyötä ja luottamusta – hyvät viestintä-, verkostoitumis- ja vuorovaikutustaidot ovatkin tämän roolin kulmakiviä. Projektin tavoite pysyy sinulla kirkkaana mielessä ja pystyt itseohjautuvasti ennakoiden välttämään karikot. 

Kaupanalan tuntemus, kokemus palkkahallintajärjestelmistä tai muutosjohtamisesta on luonnollisesti eduksi tässä projektissa, se auttaa sinua ottamaan uuden roolisi nopeammin haltuun. Kuitenkin tärkeämpää on ymmärtää ja hahmottaa monimutkaisia kokonaisuuksia ja into oppia ja omaksua uutta. 

Mitä me voimme tarjota sinulle? 

 1. Voimme luvata, että kokeneenakin osaajana osaamispääomasi karttuu. Projektiemme ja prosessiemme kokoluokka on suuri ja mittakaava usein ainut laatuaan Suomessa. 
 1. Koska matriisiorganisaationa olemme nuori, pääset mukaan myös omien toimintamalliemme ja työskentelymme kehittämiseen. 
 1. Työmme rikkaus on liiketoimintamme monimuotoisuus ja vaikuttavuuden laajuus. Omat asiantuntijamme, erikokoiset toimittajat sekä laaja joukko kehittämiseen osallistuvia ammattilaisia värittävät arkeamme. Vaikka toisinaan laivamme saattaa kääntyä hitaammin, olemme jo osin ketteröittäneet työtämme ja ketteröidymme yhä. 
 1. Olemme ylpeitä osaamisestamme emmekä aseta rimaa lähtökorkeuteen. Meillä teet työtä parhaiden toimittajien kanssa ja liiketoimintamme rinnalla kehitystyön suuntaa määrittäen. Olet arvostettu osaaja ja työkaveri. 

Vaikka isossa organisaatiossa on aina hieman kankeutta ja paljon muuttujia, ei meillä ole tapettu luovuutta ja kykyämme saada aikaan. Meidän on mahdollista keskittyä työssämme siihen mitä osaamme, ja henkilökohtaista arkeamme tukevat arjen joustot, ryhmämme mielekkäät henkilöstöedut (https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan) sekä mielestämme työmme vaativuutta vastaava kompensaatio. Työmme ja projektimme tarjoavat sinulle myös mahdollisuuden osaamisesi syventämiseen, mikä on meidän monen mielestä kiehtovaa. 

Tästä se alkaa  

Tätä tehtävää voit hakea oheisen linkin kautta 21.1.2022 mennessä.  Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä odottele viime hetkeen asti. Mikäli mielessäsi on kysymyksiä tehtävään liittyen, Senior Headhunterit Meria Tammisto ja Harri Roivainen juttelevat mielellään kanssasi lisää juuri sinulle sopivana ajankohtana. Merian tavoitat numerosta 040 726 6517 ja Harrin numerosta 0500-918 939. 

Hae paikkaa