• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Helsinki (tai Tampere)
 • Lisätietoja antaa

  Senior Headhunter Marita Vuorinen, marita.vuorinen@inhunt.fi, 050 486 3848

Asuuko sisälläsi intohimoinen digitalisaation sanansaattaja? Haluatko selättää kriittisiä bisneshaasteita moderneilla teknologiaratkaisuilla? Jos asiakaskokemus on sinulle sydämen asia ja ketterä kasvuyritys mieluisa myyntiareena, meillä on sinulle paikka avoinna!

Päätehtävänäsi on hankkia asiantuntijoillemme uusia mielekkäitä projekteja erityisesti B2B-sektorilta ja kehittää olemassa olevia asiakkuuksia. Kasvamme melkoista vauhtia ja elämme jatkuvassa muutoksessa – mahdollisuuksia ja kiinnostavia haasteita siis riittää! Meillä työskentelet osana itseohjautuvaa myyntitiimiä ja ketterää työyhteisöä, johdat itse omaa työtäsi ja pääset kehittämään työtapoja sekä koko yrityksen toimintaa.

Meidät palkittiin viime vuonna Suomen parhaana työpaikkana. IT-talona olemme keskittyneet erityisesti sovellusten ohjelmistokehitykseen, prosessiautomaatioon sekä API- ja integraatioratkaisuihin. Lue lisää asiakkaistamme verkkosivuiltamme!

Tehtävä ja tavoitteet

Roolissasi rakennat pitkäaikaisia, kannattavia asiakassuhteita tiiviissä yhteistyössä markkinoinnin, ratkaisukonsulttien ja muiden asiantuntijoidemme kanssa. Myyntiprojekteissa keskustelukumppaninasi ovat suurten yritysten ja pörssiyhtiöiden johtajat. Pääset jättämään jälkesi yrityksen kasvuun ja toimit huippuluokan asiakaskokemuksen valmentajana.

Ensimmäisten kuukausien aikana otat Alfamen ja alfamelaisuuden haltuun ja tuot persoonasi osaksi intohimoista myyntitiimiämme. Hiot omaa myyntisuunnitelmaa, tutustut työkalupakkiimme ja kehität osaamistasi, prospektoit sujuvasti ja järjestät kalenteriisi uusasiakastapaamisia. Tavoitteena on, että saat myytyä ensimmäisen projektisi B2B-kohderyhmässä ensimmäisen puolen vuoden aikana.

Näillä eväillä onnistut

Tässä tehtävässä tarvitset vahvaa kokemusta ja näkemystä, jota olet kerryttänyt esimerkiksi myynnissä tai it-alan ratkaisukonsulttina. Haluat ymmärtää asiakkaan haasteita, liiketoimintaa ja toimialaa, jotta voit auttaa parhaalla mahdollisella tavalla. Sinulla on jo rutkasti osaamista ja näyttöjä asiantuntijapalvelujen ja räätälöityjen ratkaisujen myynnistä ohjelmistokehitys- ja pilvipalveluissa. Myyntiprojektit pysyvät hyppysissäsi ja hyödynnät mielelläsi verkostojasi myyntityössä.

Meillä viihtyvät parhaiten itseohjautuvat ja ratkaisuhakuiset tiimipelaajat, jotka haluavat jatkuvasti oppia uutta. Myyntistrategiaa kehitämme yhdessä tiimin kanssa, ja uusia projekteja etsimme teknologiaheimojen tarpeita ja toiveita kuulostellen.

Kriittinen osaamisesi, jotta hommat sujuvat mukavasti:

 • Toimialamme on sinulle tuttu ja sinulla on jo mahdollisesti käsitystä APIsta ja integraatioista, sovelluskehityksestä, UI-kehityksestä ja pilvipalveluista.
 • Kykenet ymmärtämään asiakkaiden liiketoiminnan tarpeita ja soveltamaan teknologiaosaamista niiden ratkaisemiseksi. Osaaminen valmistavasta teollisuudesta on eduksi, mutta kokemuksesi voi olla myös muulta alalta.
 • Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi sekä englanniksi.
 • Haluat valjastaa osaamisesi tarjooman ja liiketoiminnan kehittämiseen.
 • Takataskustasi löytyy mielellään korkeakoulututkinto ja roppakaupalla oppimiskykyä.

Alfamella sinun on mahdollista toteuttaa itseäsi ja tavoitella omia unelmiasi. Muistathan siis kertoa hakiessasi, millaisista asioista juuri sinä sytyt ja mitä haluat urallasi saavuttaa!

Sopisiko Alfame sinulle ja sinä Alfamelle?

Kaikkea toimintaamme ohjaavat Alfamen arvot: hakkeruus, yhteistyö ja sisukkuus

Jotta voit viihtyä porukassamme, on tärkeää, että sinäkin tunnet ne omaksesi. Uuden oppimista pidämme niin tärkeänä, että palkitsemme siitä. Meillä tuppaavatkin viihtymään sellaiset ihmiset, jotka haluavat kehittää itseään ja osaamistaan.

Me alfamelaiset olemme arkijärkistä, rentoa ja rempseääkin sakkia. Tällä hetkellä meitä on yli 100 asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella, Rovaniemellä ja Kokkolassa. Sinun työpaikkasi voi olla Helsingissä tai Tampereella.

Paikkariippumaton työ oli meille arkipäivää jo aikana ennen koronaa, ja olemme panostaneet toimivaan etätyökulttuuriin. Hyvät työtapoihin tai kulttuuriin liittyvät kehitysehdotukset laitamme heti testauksen jälkeen käytäntöön. Emme lannistu haasteiden edessä, vaan viemme asiat yhdessä maaliin laadusta tinkimättä.

Innostamme niin itseämme kuin asiakkaitamme kehittymään, jotta voimme yhdessä rakentaa mielekästä elämää. Haluatko olla mukana?

YouTubesta löydät videoita meidän ihmisistä ja kulttuurista. Katso vaikka mitä Mikko ja Jukka kertovat vapaudesta ja vaikutusvallasta!

Löydät meistä lisää myös verkkosivuiltamme!

Hakuohjeet

Kerro meille, kuka olet, mitä osaat ja mitä sinä haluaisit Alfamella tehdä. Esittäydy meille cv:n kera kumppanimme InHunt Groupin verkkosivujen kautta viimeistään 12.12.2021. Mielellämme kuulisimme myös ehdotuksesi sinulle sopivasta palkkatasosta.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä InHuntin Senior Headhunter Marita Vuoriseen, marita.vuorinen@inhunt.fi, 050-4863848.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Closed