• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Kuopio
  • Lisätietoja antaa

    Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 - 8439 221.

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB) on vuonna 2008 perustettu kunnallinen liikelaitos. ISLABin tehtävänä on tuottaa Itä-Suomen alueella julkisen terveydenhuollon terveyskeskusten ja sairaaloiden kliinisen kemian ja mikrobiologian sekä genetiikan laboratoriopalvelut.

ISLAB –konserniin kuuluvat ISLAB llky sekä ISLAB Verkko Oy. ISLABin liikevaihto on n. 60milj. eur ja henkilöstöä n. 600.

Pääomistajiamme ovat Pohjois-Savon ja Itä-Savon sairaanhoitopiirit sekä Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä (Essote), Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä (Siun sote) ja Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä.

ISLAB Verkko Oy on perustettu v. 2019 tarjoamaan laboratoriopalveluita yksityisille terveys- ja sairaanhoitopalvelujen tuottajille.

Tarjoamme mielenkiintoisia haasteita konsernitason nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä ja haemme oma-aloitteista

JOHDON ASSISTENTTIA

nykyisen tehtävän haltijan siirtyessä uusiin haasteisiin talon ulkopuolelle.      

Tärkeimmät tehtäväsi ovat toimia operatiivisen johtoryhmän jäsenten assistenttina ja työparina ko. jäsenten vastuulle kuuluvissa hallinnollisissa ja johtamiseen liittyvissä asioissa. Valmistelet ja dokumentoit viranhaltijapäätöksiä ja laadit operatiivisen johtoryhmän sihteerinä tarvittavat kokousmuistiot ja -pöytäkirjat. Hyödynnät tehokkaasti monia käytössä olevia sähköisiä järjestelmiä ja tuotat järjestelmätiedon pohjalta mm. johtajien eri tilanteissa pyytämät raportit ja materiaalit. Kehität toimenkuvaa nykyisestä hallinnon sihteerin roolista kohti laajempaa johdon assistentin toimenkuvaa, jossa vastuut ovat hyvin moninaiset. Raportoit kullekin operatiivisen johtoryhmän johtajalle, esimiehenäsi toimii toimitusjohtaja.  

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä mielellään julkishallinnon alalla palvelua tuottavassa yrityksessä. Kokemus kuntasektorista ja konserniympäristöstä auttaa tehtävän sujuvassa haltuunotossa. Monipuolisten vastuiden ja tehtävien joukossa olet valmis hyväksymään myös rutiiniluontoisia tehtäviä vastuullesi, kuten ostolaskujen asiasisällön tarkistus ja erityyppisten kokousten pitoon liittyvät valmistelut ja järjestelyt.    

Henkilönä olet oma-aloitteinen ja energinen organisoija ja tartut aktiivisesti vastuullasi oleviin tehtäviin. Priorisoit selkeään järjestykseen joskus yhtä aikaakin eri tahoilta sinulle annettavat tehtävät ja siedät tähän tilanteeseen liittyvää painetta ja keskeneräisyyttä. Langat ja paperit pysyvät hyvin hallinnassa hyppysissäsi ja eri johtajien kalenterit hallinnassasi. Sitoutuminen ISLABin strategiaan ja arvomaailmaan on sinulle helppoa ja luontaista.    

Toimipiste on Kuopiossa.

Mikäli koet tämän tehtävän omaksesi, niin lähetä meille hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 13.6.21. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, p. 040 8439 221.

Hae paikkaa