• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Helsinki
 • Lisätietoja antaa

  Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Senior Headhunterit Tarja Ilvonen, puh. 050 569 1921 ja Terhi Okkonen, puh. 050 388 9600.

Teknisen Kaupan Liitto on teknisen kaupan etuja valvova järjestö ja sen edunvalvonta tähtää markkinan ja järkevän sääntelyn edistämiseen. Se on teknisen kaupan verkottumiskumppani ja tiedon tuottaja.  Tekninen kauppa on teollisuuden ja rakentamisen tarvitsemien tuotteiden maahantuontia ja myyntiä, sekä niihin liittyvien ratkaisujen ja palveluiden toimittamista. Alan yritykset tuovat maahan myös kuluttajatuotteita. Ala työllistää yli 20 000 henkeä, ja sen yhteenlaskettu myynti vuonna 2019 oli 10,3 miljardia euroa. Teknisen Kaupan liitto on Kaupan liiton jäsen.

Kaupan liitto on elinkeinoelämän suurimman toimialan, kaupan alan valtakunnallinen edunvalvontajärjestö. Sen tehtävänä on edistää suomalaista vähittäis- ja tukkukauppaa. Liitto kehittää kaupan alan yritysten toimintaedellytyksiä ja yhteistyötä sekä huolehtii noin 7000 kaupan alan yrityksen elinkeino- ja työnantajaeduista. Kaupan liitolla on tärkeä rooli kaupan työmarkkinoilla ja se neuvottelee alan työehtosopimukset, ratkaisee työriitoja ja palvelee jäseniä työsuhdeasioissa. Kaupan Liitto on EK:n jäsen.

Nyt haemme Teknisen Kaupan Liittoon mielenkiintoiseen ja monipuoliseen vaikuttajarooliin

JOHTAVAA ASIANTUNTIJAA

Teknisen Kaupan Liitossa henkilö toimii valittujen toimialojen asiantuntijana ja vastaa osaamisen kehittämisen jäsenpalveluista, valmennusohjelmista ja oppilaitosyhteistyöstä.

Johtava asiantuntija työskentelee myös Kaupan liitossa, toimien kauppapolitiikan ja Venäjän kaupan asiantuntijana, sekä vastaa niihin liittyvästä edunvalvonnasta ja valiokunnista.

Menestyt tehtävässä, jos olet toiminut kaupan alan yrityksissä ja sinulla on kokemusta myös Venäjän kaupasta. Ymmärrät laajoja kokonaisuuksia ja kauppapolitiikan linjausten vaikutukset kaupan alan toimintaan. Edunvalvonta ja viranomaisyhteistyö on sinulle tuttua ja sinulla on erinomaiset yhteistyö-, vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot.

Sinulla on

 • Näyttöjä laaja-alaisten projektien menestyksellisestä vetämisestä
 • Halua kehittää ja kehittyä
 • Kokemustaustaa ja halua vaikuttaa
 • Kyky selkeään kirjalliseen ja suulliseen ilmaisuun suomeksi ja englanniksi
 • Korkeakoulututkinto 

Tässä itsenäisessä, analyyttisuutta ja systemaattisuutta vaativassa asiantuntijatehtävässä olet näköalapaikalla vaikuttamassa siihen, miten tekninen kauppa Suomessa kehittyy. Toimit läheisessä yhteistyössä Kaupan liiton edustajana Kauppapoliittisessa valiokunnassa sekä Venäjän kaupan valiokunnassa, yhdessä alan muiden vaikuttajatahojen (EK, UM, Tulli, EuroCommerce, EastOffice, SVKK) kanssa.

Teknisen Kaupan Liitto, Kaupan liitto ja niiden jäsenet sekä kaikki alan tärkeät toimijat saavat sinusta innostavan ja energisen vaikuttajan viemään asioita tehokkaasti eteenpäin. 

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään ke 17.2.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Senior Headhunterit Tarja Ilvonen, puh. 050 569 1921 ja Terhi Okkonen, puh. 050 388 9600.

Closed