• Yrityksen nimi
    Anonyymi
  • Sijainti
    Pääkaupunkiseutu
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Harri Vuontelo 044-577 1204 tai Senior Headhunter Juhana Gyllenbögel 044-060 6665

Asiakkaamme on tunnettu ja vakavarainen, oman toimialansa johtava palvelusektorin yhtiö, jolla on toimintaa kaikkialla Suomessa. Asiakkaina on sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä. Yhtiön asema markkinoilla on erinomainen ja kasvunäkymät ovat hyvät. Asiakkaamme liiketoiminnassa on käynnissä merkittäviä kehitys- ja kasvuhankkeita.

Nyt haemme pääkaupunkiseudulle  sisäisen laskennan tiimiin vakituiseen työsuhteeseen

Kahta Business Controlleria

Koulutustaustaltasi olet esimerkiksi KTM, liiketalouden tradenomi tai DI (tuotantotalous). Toivomme sinulta usean vuoden työkokemusta sisäisestä laskentatoimesta, ymmärrystä ulkoisen laskentatoimen osalta talouden perusprosesseista, oma-aloitteisuutta ja hyviä itsensä johtamisen taitoja, tehtävien priorisointikykyä, analyyttista ja tarkkaa työskentelyotetta sekä erinomaista paineensietokykyä. Lisäksi omaat liiketoimintalähtöisen, konsultatiivisen otteen, ja kyvyn hahmottaa ja mallintaa kokonaisuuksia sekä osaat etsiä ja tunnistaa liiketoiminnan kasvu- ja kannattavuusajureita. Microsoft Officen ohjelmat ovat hyvin hallussasi ja olet erinomainen viestijä niin suomeksi kuin englanniksikin. Katsomme eduksi myös QlikView- ja Qlik Sense -järjestelmien tuntemuksen sekä kokemuksen raportoinnin kehitysprojekteista.

Senior Business Controllerina olet osa konsernin sisäisen laskennan tiimiä. Samanaikaisesti toimit talouden edustajana, eli business partnerina liiketoimintayksikön johtoryhmässä.

Vastaat siis liiketoimintayksikön kuukausittaisesta tulosraportoinnista, budjetoinnista ja ennusteiden laadinnasta sekä investointi- ja business case -laskelmista. Tuet liiketoiminnan johtoa päätöksenteossa. Lisäksi vastaat erinäisten talouden kehityshankkeiden jalkautuksesta oman liiketoimintayksikkösi osalta.

Haemme siis kahta henkilöä, joiden toimenkuvat poikkeavat jonkin verran toisistaan. Yllä olevan kuvauksen lisäksi:

A. Senior Business Controllerina tulet olemaan pienen controlling -tiiminvetäjä, joten esimieskokemus katsotaan eduksi. Toivomme, että sinulla on kokemusta liiketoiminnan eri kasvuaihioiden analysoimisesta ja niistä syntyvien projektien läpivienneistä, kuten M&A prosesseista ja niihin liittyvistä integraatioista. Uskomme, että kokemus palveluliiketoiminnasta verkostomaisesti tuotettuna auttaa sinua tehtävässäsi.

B. Business Controllerina olet tottunut toimimaan matriisiorganisaatiossa. Toivomme, että sinulla on ymmärrystä perinteisestä- ja digimarkkinoinnista kuluttajamyynnin osalta sekä niiden taloudellisesta raportoinnista ja analysoinnista. Uskomme, että kokemus kuluttajaliiketoiminnasta ja verkkokaupasta auttaa sinua tehtävässäsi.

Asenne on avainasemassa molemmissa tehtävissä menestymisen kannalta. Etsimme kunnianhimoista, joustavaa ja vastuuntuntoista tiimipelaajaa, joka tarttuu asioihin aktiivisesti ja rohkeasti.

Kiinnostuitko tehtävästä?  Hae tehtävää viimeistään 17.01.2022 lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Toimi kuitenkin pian, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Juhana Gyllenbögel 044-060 6665 sekä Senior Headhunter Harri Vuontelo p. 044 577 1204.

Hae paikkaa