• Yrityksen nimi
  Anonyymi
 • Sijainti
  Pääkaupunkiseutu
 • Lisätietoja antaa

  Senior Headhunter Mika Luisto, puh. +358 400 229 648 ja Atte Andersson, puh. +358 44 975 5602.

Key Account Manager leasingmyyntiin

Haemme premium- autoja myyvään ja maahantuovaan yritykseen KAM- henkilöä. Yritys on toiminut alalla pitkään, ja nyt olemme laajentamassa toimintaamme leasingtuotteisiin, joita tarjoamme jatkossa sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Yrityksellä on erinomainen maine markkinassa, jota toivomme sinun persoonallasi vievän eteenpäin.  

Tehtäväsi on hoitaa asiakkuuksien elinkaaria aina myyntitapaamisesta onnistuneeseen kauppaan ja sen seurantaan sekä ylläpitoon. Uusasiakashankinta on tärkeä osa työnkuvaasi, joten tapaat asiakkaita viikoittain samalla luoden ja vahvistaen suhteita päätöksentekijöihin. Rahoitus on sinulle tuttua ja osaat laskea auki siihen liittyvät tuotot ja riskit. Olet olennainen osa pohtiessamme, miten leasingmyynti yrityksessämme tullaan lähitulevaisuudessa rakentamaan. Tähän toivomme sinun antavan osaavan panoksesi uuden yrityksen ensimmäisenä työntekijänä.

Arvostamme useamman vuoden kokemusta asiakasvastuullisesta, ratkaisukeskeisestä myyntityöstä sekä vahvaa näyttöä myyntityön tuloksista. Toivomme, että sinulla on jo kokemusta autoalalta ja leasingpalvelujen myynnistä. Leasinglaskennan perusteesi ovat vahvat ja ymmärrät myös rahoituksen riskienhallintaa.

Viihdyt nopeatempoisessa ympäristössä, olet kunnianhimoinen ja annat tulosten puhua puolestaan. Aktiivisuus, itsenäinen työote ja myyntihenkisyys ovat hakemamme henkilön tärkeimpiä ominaisuuksia. Työ vaatii hyvää analysointikykyä, ymmärrystä luvuista sekä vakuuttavia neuvottelu- ja viestintätaitoja. Edellytämme hakijoilta kaupallisen alan tutkintoa, erinomaista suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme

 • monipuolisen ja vakituisen työn kasvavan, kannattavan ja kansainvälisen autokonsernin palveluksessa
 • mielenkiintoisen ja dynaamisen työympäristön
 • osaavan ja kannustavan tiimin tueksi
 • itsenäisen työn, jossa pystyt itse vaikuttamaan toimenkuvaasi ja työaikoihisi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen hakulinkin kautta. Hakuaika päättyy 14.12.2021. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Hae paikkaa