• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Uusimaa, Sipoo
  • Lisätietoja antaa

    Lisätietoja antaa Partner Esa Salosensaari, + 358 50 336 7586

INGMAN GROUP -konserni on suomalainen perheomisteinen monialakonserni, jonka liiketoiminta-alueet ovat Alkutuotanto & Kulutustavarat, Teknologia & Palvelut ja Rahoitus & Kiinteistöt. 

Yhtiö tuo sijoittamiinsa yrityksiin lisäarvoa teollisella ja taloudellisella osaamisella, joka on karttunut monista aktiivivuosista elintarvikealalla.

Yhtiön tavoitteena on luoda pitkäaikaista arvonkehitystä panostamalla yrityksiin, joilla on suotuisaa potentiaalia lähinnä Suomessa ja Suomen lähialueilla.

Kohteet vaihtelevat pitkäaikaisista panostuksista tytäryhtiöissä, joissa omistusosuus on yli 50 %, lyhytaikaisiin arvopaperisijoituksiin. Pitkäaikaiset panostukset ovat lähinnä tytäryhtiö- tai osakkuusyhtiömuotoisia, mutta myös muut panostukset voivat olla sekä merkittäviä että pitkäaikaisia siitä huolimatta, että ne eivät saavuta tytär- tai osakkuusyhtiö asemaa.

Yhtiön liikeidea on panostaa lähinnä suomalaisiin, mutta myös yhtiöihin lähialueilla, joiden arvomaailmaan voimme samaistua ja joissa on selkeää kasvupotentiaalia havaittavissa. Tavoitteena on kehittää näitä yhtiöitä olemalla aktiivinen ja pitkäjänteinen omistaja. Aktiivista omistajuutta harjoitetaan hallitustyöskentelyn kautta.

Haemme nyt Ingman Group konsernille

Kirjanpitopäällikköä konserniyhtiöiden kirjanpitoon liittyvien toimintojen avainhenkilöksi ja pienen tiimin vetäjäksi.

Ingman Group hoitaa Ingman Group Oy Ab:n, Oy Ingman Finance Ab:n, Ingman Development Oy Ab:n, Fastighets Ab Sibbo Solbacka:n, Halti Oy:n ja Champion Industries Limitedin taloushallinnolliset asiat.

Vastuullasi ovat erilaiset ulkoisen laskennan tehtävät kuten, kirjanpito, reskontrat, luottoasiat, perintä, alv ja veroilmoitukset sekä tilinpäätökset. Konsernin tilinpäätöksiin liittyy pienimuotoisesti IFRS standardit, kuten esim. vuokriin.

Vastaat kirjanpidon oikeellisuudesta ja kehität operatiivisia ulkoisen laskennan prosesseja. Kirjanpidon tiimissä sinulla on apuna kirjanpitäjä, jolloin toimit samalla hänen esihenkilönä.

Taloushallintoon liittyvät myös business controller ja hallintopäällikkö sekä talousjohtaja, joiden kanssa teet tilanteen mukaan yhteistyötä.

Menestyt tässä tunnetun konsernin vastuullisessa roolissa, kun sinulla on taloushallinnon monipuolista kokemusta ja varsinkin kirjanpidon osaamista. Onnistumiseen liittyy myös, että olet myös hankkinut jonkin verran kokemusta IFRS standardeista.

Toivomme sinulla olevan oma-aloitteinen, itsenäinen ja järjestelmällinen työskentelytapa. Esimiesrooli ja yhteistyö muiden taloushallinnon ammattilaisten kanssa edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja.

Ingman Group tarjoaa sinulle kilpailukykyisen ansiotason lisäksi erittäin monipuolisen ja antoisan taloushallinnon avainhenkilön roolin. Saat mahdollisuuden käyttää itsenäisesti omaa osaamistasi ja saat toteuttaa itseäsi laaja-alaisesti tunnetun ja erittäin menestyvän yhtiön toimintaympäristössä.

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja menestyä kansainvälisessä ympäristössä menestyvän konsernin kasvussa.

Tehtävään liittyviin tarkennuksiin ja kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä Partner Esa Salosensaari,    + 358 50 336 7586. Lähetä hakemus ja cv palkkatoivomuksen kanssa 21.05.2021 mennessä.

Hae paikkaa