• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Pääkaupunkiseutu
  • Lisätietoja antaa

    Lisätietoja tehtävästä antaa Inhunt Group Oy:n Senior Headhunter Antti Leimu 045 310 4210, antti.leimu@inhunt.fi

JATKE-KONSERNI

Jatke rakentaa ihmisille koteja ja työpaikkoja, joissa on hyvä olla ja elää. Menestyäksemme perusasioiden on oltava kunnossa. Jatkeella tämä tarkoittaa, ettei aikatauluissa ja kustannuksissa tule yllätyksiä ja teemme sen, mitä asiakkaan kanssa on yhdessä sovittu. Saumaton yhteistyö sekä sisäisesti että ulkoisesti on tae parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Jatkeella tämä on kaiken tekemisen lähtökohta.

Vuonna 2009 perustettu Jatke on kasvanut kymmenessä vuodessa yhdeksi Suomen merkittävimmistä talonrakentajista. Seuraavien vuosien osalta tavoitetasomme on asetettu entistäkin korkeammalle: aidosti ketterä Jatke aikoo lunastaa paikkansa alan kärkitekijänä ja suunnannäyttäjänä.

Jatke haluaa vahvistaa laatu- ja kehitysorganisaatiotaan ja hakee

LAATUPÄÄLLIKKÖÄ

Kyseessä on konsernitason tehtävä, josta laatupäällikkö raportoi konsernin kehitysjohtajalle.

Laatupäällikön avaintehtäviin kuuluu yrityksen johdon tukeminen strategisen kehitysohjelman läpiviennissä ja muutosten jalkauttamisessa liiketoimintoihin. Laatupäällikkö on keskeisessä roolissa muun muassa konsernin prosessi- ja projektimallin luomisessa sekä liiketoimintojen avainhenkilöistä koostuvan prosessinomistajaverkoston toiminnan koordinoinnissa. Laatupäällikkö toimii myös toimintajärjestelmäalustan konsernitason pääkäyttäjänä ja kouluttajana.

Menestyt todennäköisesti tehtävässä erityisen hyvin, mikäli sinulla on diplomi-insinöörin tutkintoymmärrät vaivattomasti monimutkaisiakin kokonaisuuksia ja olet ehtinyt kerryttää ainakin jonkin verran soveltuvaa kokemusta joko rakennusalalta tai muulta sektorilta, jonka oppeja uskot voivasi hyödyntää. Olet myös innostunut teknologian valjastamisesta tuottavuuden parantamiseen, minkä vuoksi englannin kielen taitosi on oltava vähintään sujuvalla tasolla.

Toivomme, että olet sosiaalinen ja tulet toimeen vaihtelevissa ympäristöissä. Et myöskään luovuta helposti vastoinkäymisten edessä ja jaksat olla kärsivällinen ihmisten kanssa. Sinun on kyettävä itsenäiseenkin työskentelyyn ja oltava valmis ottamaan vastuuta. Tässä tehtävässä työkokemuksen pituus ei ole olennainen tekijä, vaan haemme ensisijaisesti henkilöä, joka kokee paloa jatkuvaan parantamiseen.

Jatke tarjoaa sinulle poikkeuksellisen mahdollisuuden päästä suoraan yhtiön strategisen kehittämisen ytimeen. Mikäli suoriudut tehtävästäsi hyvin, on organisaatiossa sen kehittyessä ja kasvaessa mahdollisuus saada lisää vastuuta ja uusia haasteita. Jatkeen henkilöstötutkimuksissa toistuu korostuneesti erityisesti poikkeuksellisen suuri tyytyväisyys työpaikkaan ja palkitsemiseen, joten uskomme sinunkin viihtyvän.Toimipisteesi sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista kotimaassa Jatkeen eri toiminta-alueilla.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 13.9.2020 mennessä alla olevalla lomakkeella

Lisätietoja tehtävästä antaa Inhunt Group Oy:n Senior Headhunter Antti Leimu 045 310 4210, antti.leimu@inhunt.fi

Hae paikkaa