• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Vantaa
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Tapani Tuohimaa p. 040 585 3068

Oma Rakennus Oy on julkisivukorjaamisen ja -rakentamisen noin 70 ammattilaisen erikoisjoukko, joka toimii Uudellamaalla. Teemme rakennusten julkisivuja laadukkaasti kokonaisratkaisuina ilman turhia urakkarajoja. Meillä on vahva erikoisosaaminen erilaisiin järjestelmärakenteisiin sekä muuraamiseen, rappaamiseen ja peltitöihin. Teemme myös erikoiskohteiden urakkarakentamista. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt ja rakennusliikkeet sekä muut alan toimijat. Olemme kannattava kasvuyhtiö. Kokemuksemme, tekemisessä karaistunut ammattitaitomme ja innovatiivisuutemme hakevat vertaistaan. Oma Rakennuksella meillä on tehtävä: Teemme taloista kauniimpia ja kestävämpiä sekä pysymään sellaisina pitkään maamme haastavissa sääoloissa.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen Vantaan pääkonttorille myynti- ja hankintatiimiin

LASKENTAINSINÖÖRIÄ

Pääasialliset tehtävät keskittyvät osana tiimiä urakkatarjousten laadintaan ja -neuvotteluihin sekä kaupan synnyttyä hankinnan tehtäviin. Tehtävät muodostuvat valittavan henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan. Työkokemuksen osalta voit olla vasta urasi alkuvaiheessa.

Toivomme sinulta:

-rakennusalan työkokemusta esim työmaainsinöörin, vastaavan työnjohtajan, laskenta- tai hankintainsinöörin tehtävistä, kokemus korjausrakentamisesta katsotaan eduksi

-rakennusalan koulutusta (esim. rakennusmestari tai -insinööri), myös muukin koulutus on mahdollinen

-ymmärrät rakennusalan piirustuksia, osaat lukea malleja ja laskea määriä, sekä verrata ja seurata kustannuksia

Lisäksi toivomme, että olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja omaat positiivisen asenteen sekä hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän vakaassa kasvuyhtiössä mukavien kollegoiden ympäröimänä. Tulet saamaan kilpailukykyisen kuukausipalkan ja hyvät edut. Perehdytämme sinut tehtävään ja tarjoamme jatkuvaa koulutusta ammattitaitosi kehittämiseen ja ylläpitämiseen.

Kiinnostuitko tehtävästä?  Hae paikkaa viimeistään 19.6.2022 lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta. Toimi kuitenkin pian, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Tapani Tuohimaa p. 040 585 3068.

Hae paikkaa