Lehtori, tieto- ja viestintätekniikka

Lappeenranta/Lahti

Senior Headhunter Timo Viljakainen +358 40 503 5554 ja Senior Headhunter Harri Roivainen, +358 500 918 939. 

ICT osaaja, hyppää oravanpyörästä opettajaksi! ICT osaajan mahdollisuus opettaa ja kehittää tulevaisuuden innovatiivisia ICT ratkaisuja yhdessä opiskelijoiden, yritysmaailman ja tutkimusalan kanssa. Säännölliset työajat ja opettajan kesälomat. Pedagoginen pätevyys on mahdollista suorittaa tehtävässä aloittamisen jälkeen.

Haemme tieto- ja viestintätekniikan (ICT) lehtoria LAB-ammattikorkeakoulun tekniikan koulutusalalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Lappeenrannan tai Lahden kampukselle.

Keskeisiin tehtäviisi kuuluvat: oppilaiden opetus ja ohjaustehtävät sekä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta yhteistoiminnassa yritysmaailman ja tutkimusyhteisön kanssa. 

Olet työskennellyt ICT johtotehtävissä yksityisellä tai julkisella sektorilla. Tiedät ja tunnet ICT:n ja siihen liittyvän TKI osaamisen merkityksen yhteiskunnalle ja työelämälle. Sinulla on kokemusta ja osaamista joistakin seuraavista osa-alueista: 

 • Teollisuuden tietotekniikka, koneoppiminen ja tekoäly (IoT ja AI)  
 • Ohjelmistoteknologia- ja tuotanto (koodaus) 
 • Tietoverkot ja verkkoteknologiat (4/5g –>) 

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja vähintään kolmen vuoden käytännön kokemus tutkintoa vastaavissa tehtävissä. Omaat pedagogisen pätevyyden Valtioneuvoston asetuksen ammattikorkeakouluista1129/2014 mukaisesti tai olet valmis suorittamaan tarvittavat pedagogiset opinnot tehtävässä aloittamisen jälkeen. Pystyt opettamaan englannin kielellä ja kykenet opettamaan myös verkko-opetuksen keinoin. Olet innovatiivinen uusien yhtistyömahdollisuuksien kehittäjä, joka saa muut mukaansa uusiin ideoihin. 

Tehtävä täytetään kuuden kuukauden koeajalla sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy voimassa olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävässä 12 viikon vapaajakso, josta 8 viikkoa kesällä, vuosityöaika on 1600 tuntia. 

Mikäli koet tämän tehtävän omaksesi, niin lähetä meille hakemus alla olevan linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä aktiivinen suorahaku on jo käynnissä. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi.  

Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Timo Viljakainen +358 40 503 5554 ja Senior Headhunter Harri Roivainen, +358 500 918 939. 

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
Vastaava päätoimittaja
Toimitusjohtaja
Production Director
Talousjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta Haastattelimme tutkimusyritys Sailerin toimitusjohtaja Hannu Uotilaa. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun täältä....
Kannattaako_tyonantajamielikuvan_kehittaminen_inhunt
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää?
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää? Hannu Uotila on uuden ajan tutkimuksen pioneeri, asiakaskokemuksen ja tutkimuksen asiantuntija. Hän on myös Cannes-palkittu...
InHuntBlogi_Hallitustyön _vastuu _uudessa_muuntuvassa_toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä Haastattelemme Taru Lindemania hallitustyöhön kaivatuista osaamisista. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun...
InHunt Blogi: Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot Taru Lindeman, Boardmanin toimitusjohtaja on yksi maamme kokeneimpia hallitustyön asiantuntijoita. Boardman on osaamisverkosto,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa