• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Lappeenranta/Lahti
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Timo Viljakainen +358 40 503 5554 ja Senior Headhunter Harri Roivainen, +358 500 918 939. 

ICT osaaja, hyppää oravanpyörästä opettajaksi! ICT osaajan mahdollisuus opettaa ja kehittää tulevaisuuden innovatiivisia ICT ratkaisuja yhdessä opiskelijoiden, yritysmaailman ja tutkimusalan kanssa. Säännölliset työajat ja opettajan kesälomat. Pedagoginen pätevyys on mahdollista suorittaa tehtävässä aloittamisen jälkeen.

Haemme tieto- ja viestintätekniikan (ICT) lehtoria LAB-ammattikorkeakoulun tekniikan koulutusalalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Lappeenrannan tai Lahden kampukselle.

Keskeisiin tehtäviisi kuuluvat: oppilaiden opetus ja ohjaustehtävät sekä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta yhteistoiminnassa yritysmaailman ja tutkimusyhteisön kanssa. 

Olet työskennellyt ICT johtotehtävissä yksityisellä tai julkisella sektorilla. Tiedät ja tunnet ICT:n ja siihen liittyvän TKI osaamisen merkityksen yhteiskunnalle ja työelämälle. Sinulla on kokemusta ja osaamista joistakin seuraavista osa-alueista: 

  • Teollisuuden tietotekniikka, koneoppiminen ja tekoäly (IoT ja AI)  
  • Ohjelmistoteknologia- ja tuotanto (koodaus) 
  • Tietoverkot ja verkkoteknologiat (4/5g –>) 

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja vähintään kolmen vuoden käytännön kokemus tutkintoa vastaavissa tehtävissä. Omaat pedagogisen pätevyyden Valtioneuvoston asetuksen ammattikorkeakouluista1129/2014 mukaisesti tai olet valmis suorittamaan tarvittavat pedagogiset opinnot tehtävässä aloittamisen jälkeen. Pystyt opettamaan englannin kielellä ja kykenet opettamaan myös verkko-opetuksen keinoin. Olet innovatiivinen uusien yhtistyömahdollisuuksien kehittäjä, joka saa muut mukaansa uusiin ideoihin. 

Tehtävä täytetään kuuden kuukauden koeajalla sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy voimassa olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävässä 12 viikon vapaajakso, josta 8 viikkoa kesällä, vuosityöaika on 1600 tuntia. 

Mikäli koet tämän tehtävän omaksesi, niin lähetä meille hakemus alla olevan linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä aktiivinen suorahaku on jo käynnissä. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi.  

Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Timo Viljakainen +358 40 503 5554 ja Senior Headhunter Harri Roivainen, +358 500 918 939. 

Closed