Myyntipäällikkö

Salo / Varsinais-Suomi

Senior Headhunter Harri Roivainen (0500 918 939) tai Senior Headhunter Aki Alho (044 235 1029)

Energiatehokkuuden parantamisen huippuosaaja Soficta Oy etsii myyntipäällikköä vastaamaan B2B-myynnistä. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä työskentelemään kotimaassa ja ulkomailla voimakkaasti kasvavaan vihreää siirtymää edistävään yritykseen. 

Soficta Oy on yritys, joka on erikoistunut energiatehokkuuden parantamiseen yhdistämällä IoT:n ja teollisen internetin tarjoamat mahdollisuudet ohjelmistoalan huippuosaamiseen. Lisäämällä älykästä teknologiaa fyysisiin laitteisiin tuodaan asiakasyrityksen liiketoimintaan lisäarvoa kustannussäästöinä tai toiminnan tehostamisena. Tuotteilla parannetaan energiatehokkuutta vesihuolto- ja energiayhtiöissä niin Suomessa kuin ulkomailla. Sofictan asiakkaina on yli 40 suomalaista vesihuolto- ja energiayhtiötä. 

Tällaiseen tehtävään olet tulossa

Tehtävässäsi toimit myyntipäällikkönä vastaamalla energiayhtiöille kehitetyn Aistio District Monitoring -järjestelmän myynnistä ja sen kehittämisestä Suomessa ja Pohjoismaissa. Järjestelmä auttaa nykyisiä ja tulevia asiakkaita saavuttamaan energiatehokkaita ratkaisuja. Toimimalla osana operatiivista johtoryhmää pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan B2B-myyntiä tavoitteellisesti. Myyntipäällikkönä vastaat avainasiakkuuksien hallinnasta ja yhteydenpidosta sekä uuden asiakaskunnan hankinnasta. Tehtävä ei ole sidonnainen Salossa toimimiseen, vaan hybridityö on mahdollista asiakaskäyntien ollessa olennainen osa tehtävää.

Tällaiset taidot ja osaaminen mahdollistavat menestymisen

Tärkeää on, että olet innostunut B2B-myynnin ammattilainen, jolla on kokemusta työskentelystä kotimaassa ja ulkomailla. Sinulla on näyttöjä myynnin tuloksellisuudesta sekä myyntityössä tarvittavasta englannin kielen taidosta. Omaat myyntityössä tarvittavat hyvät sosiaaliset taidot sekä halun huolehtia asiakasrajapinnasta ja uusista asiakkaista. Työssäsi olet pitkäjänteinen sekä systemaattinen ja hyödynnät asiakastietojärjestelmää menestyksekkäästi. Omaat myös valmiudet toimia niin johtoryhmän jäsenenä kuin myyntitiimin johtajana. Ymmärrät perusasiat ICT-alasta, jotta asiakkailta saadut kehitysideat voidaan välittää eteenpäin jatkotoimia varten. Jos sinulla on työkokemusta energia- ja/tai vesihuoltoalalta katsotaan tämä eduksi. 

Tarjoamme sinulle

Vastuullisen ja erittäin mielenkiintoisen tehtävän, jossa kehityt osaksi Soficta Oy:n huippuosaajien joukkoa. Työsuhde-eduista ja palkkauksesta pääset neuvottelemaan toimitusjohtajan kanssa. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tästä se alkaa

Mikäli koet tehtävän omaksesi, ota yhteyttä matalalla kynnyksellä Senior Headhunter Harri Roivaiseen (0500 918 939) tai Senior Headhunter Aki Alhoon (044 235 1029) niin keskustellaan luottamuksellisesti lisää. Sähköpostiosoitteemme on muotoa etunimi.sukunimi@inhunt.fi.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Director, Finance and Administration
Tuotantojohtaja
Asiakkuusjohtaja (Account Director) 
Toimitusjohtaja
Toimitusjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Yrityskulttuuri-osana-rekrytointia_inHuntBlogi_plain
Yrityskulttuuri osana rekrytointia
Yrityskulttuuri osana rekrytointia Korona on muuttanut työntekoa pysyvästi. Koronan mukanaan tuomat rajoitukset ja suositukset muuttivat työn tekemisen tapoja...
Yrityskulttuuria-kannattaa-johtaa_inHuntBlogi_tausta
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa Olemme varmasti kaikki törmänneet sanaan yrityskulttuuri, mutta tiedämmekö mitä se oikeasti tarkoittaa? Tarkoitetaanko yrityskulttuurilla...
shutterstock_1313190875_orange
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros Johtaminen on murroksessa ja kenenkään ei enää tarvitse tyytyä huonoon johtamiseen. Mitä hyvältä johtajuudelta edellytetään,...
shutterstock_1313190875_orange
Osa 1: Johtajuus ja johtajuuden murros
Mitä hyvältä johtajuudelta edellytetään, mistä kaikesta siinä on kyse ja miten omaa johtajuuttaan voi kehittää. Lue aiheesta >>
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa