• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Kerava
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Atte Andersson 044 975 5602 ja Partner Esa Salosensaari 050 336 7586

Jungheinrich kuuluu alallaan maailman vanhimpiin ja suurimpiin trukkien valmistajiin – maailmalla kolmanneksi suurin ja Euroopassa toiseksi suurin. Päämääränä on aina ollut laatu, kestävyys, kokonaistaloudellisuus, turvallisuus ja teknologian edistyksellisyys.

Jungheinrich Lift Truck Oy:n tuotteet ja ratkaisut liittyvät kokonaisvaltaiseen varaston hallintaan ja logistisiin ratkaisuihin, joissa trukit ja varastojärjestelmät ovat tekniset osatekijät. Liikevaihdosta suurin osa muodostuu trukkien – uusien ja käytettyjen – myynnistä ja jälkimarkkinoinnista. Liikevaihto vuonna 2020 oli yli 15 milj € ja kannattavuus hyvällä tasolla. Yhtiön taloudellinen tilanne on hyvä ja yhtiössä on ison konsernin selkänoja.

Haemme nyt yhtiölle

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

varastojärjestelmien valtakunnalliseen myyntiin, Sales Manager, Logistics systems and digital solutions.

Toimit kasvuyhtiön avainhenkilönä varastojärjestelmien laajenevan liiketoiminnan toteuttamisessa.

Logistics systems and digital solutions -segmentti muodostuu asiakaskohtaisina ratkaisuina hyllystöhisseistä, kuljettimista, varastokalusteista, automaatti- ja kapeakäytävätrukeista, logistisista järjestelmistä, varaston hallintajärjestelmistä ja digitaalisista ( ISM online ) ratkaisuista. Tämän lisäksi ratkaisuissa on mukana tilanteen mukaan koko yhtiön ratkaisuportfolio, kuten trukit.

Vastaat nykyasiakkuuksista ja toimit aktiivisesti uusien asiakkuuksien avaamisessa. Myyntityö on ratkaisumyyntiä, jossa tehtäväsi on selvittää asiakasyritysten logistisia ja materiaalivirtoihin liittyviä haasteita. Tarjouksen tekeminen ja sen esittely asiakkaan tilanteeseen osuen korostavat sinun neuvottelutaitojasi.

Apuna myynnin toteuttamisessa on tehokas liidejä ja tarjouspyyntöjä tuottava kontaktiverkko. Teet tiivistä yhteistyötä aluemyyntipäälliköiden kanssa, jotka operoivat asiakkuuksissa trukkeihin liittyvillä ratkaisuilla.

Sinulla on taito nähdä asiakkaan varastojen kokonaisuus ja erilaisten yksityiskohtien merkitys asiakkaan liiketoiminnalle.  Kokonaisuuden hahmotus ja uuden suunnittelu edellyttää AutoCAD -suunnittelun perusteiden kokemusta.

Pääset myös mukaan asiakaskohtaisiin tilaus- ja toimitusprosesseihin yhdessä projektipäällikön kanssa vastaamaan laadusta ja asiakastyytyväisyydestä.

Menestyt, kun sinulla on aktiivinen ja itsenäinen ote ratkaisumyynnin tekijöihin. Sinulla on ymmärrystä ja kokemusta logistiikasta tai materiaalivirroista. Olet myös opetellut AutoCADin perusteet.

Jungheinrich Lift Truck Oy tarjoaa sinulle kilpailukykyisen ansiotason lisäksi erittäin monipuolisen, haastavan ja itsenäisen myynnin avainhenkilön roolin kasvustrategian omaavassa yhtiössä ja kasvavassa liiketoimintayksikössä. Saat mahdollisuuden käyttää itsenäisesti omaa osaamistasi ja saat toteuttaa itseäsi laaja-alaisesti kansainvälisessä ja jo nyt erittäin menestyvän yhtiön toimintaympäristössä.

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 19.4.2021 alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Atte Andersson 044 975 5602 ja Partner Esa Salosensaari 050 336 7586.

Hae paikkaa