• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Jarkko Huotari p. 040 355 8677

Nanoksi Finland Oy on perustettu vuonna 2017. Sen pääasiallinen toimiala on Kiinteistöpalvelu. Yhtiön liikevaihto on kasvanut merkittävästi viimeisen kahden vuoden aikana. Suomen liiketoiminta keskittyy tällä hetkellä keskisen ja Eteläisen Suomen alueelle https://nanoksi.com/.

Yhtiö toimittaa asiakkailleen korkealuokkaisia nanopinnoituspalveluita, joita käytetään sekä julkisissa että yksityisissä tiloissa. Nanopinnoituspalvelut helpottavat merkittävällä tavalla kiinteistöjen puhtaanapitoa – ne auttavat asiakkaita pitämään huolta tilojensa hygieniasta.

Nanoksi Finland on oman erikoisalansa lokaali ja globaali edelläkävijä. Sillä on vahvaa osaamista valokatalyysistä. Vahva tietotaito pohjautuu kiinteään yhteistyöhön Tampereen yliopiston kanssa.
Yhtiön liiketoiminta on laajentumassa myös Portugaliin, Espanjaan ja Englantiin.

SINÄ OSAAVA JA AIKAANSAAVA MYYNTIPÄÄLLIKKÖ – tule mukaan yhtiöön, joka tarjoaa aidon mahdollisuuden olla rakentamassa merkittävää liiketoimintaa. Uskomme että ratkaisumme ja niiden käyttökohteet, joille tämän päivän yhteiskunnassa on merkittävää tarvetta – avaavat mahdollisuuksia rakentaa palveluita, joiden kysynnälle vain taivas on rajana.

Myyntipäällikkö tuntee kanavat ja tavat, joilla julkishallinnossa tehdään menestyksellistä myyntityötä. Hän on aktiivinen ja aikaansaava henkilö, joka kykenee tarjoamaan kullekin asiakkaalle heille parhaiten sopivat ratkaisut.

Myyntipäällikkö kykenee rakentamaan uuden liiketoiminta-alueen ”tyvestä puuhun”. Tämä edellyttää myös kykyä ottaa haltuun nanopinnoituspalveluiden myynnissä tarvittava tietotaito, joka mahdollistaa uskottavan ja sujuvan kommunikaation asiakkaiden kanssa. Hän pystyy tuomaan selkeästi esiin myymiensä palveluiden ominaisuudet, edut, käyttökohteet sekä järkevimmät toteutustavat.

Myyntipäälliköllä on kyky ja halu sujuvaan yhteistyöhön koko Nanoksi Finland Oy:n henkilöstön kanssa – hän varmistaa osaltaan, että asiat sujuvat kannattavasti, sujuvasti ja hyvässä hengessä.

Edellisen lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää: soveltuvaa koulutusta (tekninen tai kaupallinen), kykyä tehdä hyvää yhteistyötä asiakkaiden ja Nanoksi Finland Oy:n eri toimipisteiden kanssa ja minimissään 5 vuoden työkokemusta, sujuvaa suomen ja riittävää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, analyyttistä ajattelutapaa ja organisointikykyä, asiakokonaisuuksien hallintaa (mm. julkiset hankinnat) ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Hyvä asiakaspalveluasenne sekä vahva yrittäjähenkinen ajattelu- ja työskentelytapa ovat itsestäänselvyyksiä.

Yhtiö tarjoaa osaavalle tekijälle monipuoliset ja itsenäiset työtehtävät, joustavat työskentelytavat sekä erinomaiset kehitys- ja koulutusmahdollisuudet, Nanoksi Finland Oy:n kilpailukykyiset edut sekä ketterän, sopivan kokoisen ja kannustava työyhteisön tuen. Tule mukaan Suomalaiseen menestystarinaan!

Hae paikkaa