• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Vantaa
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Jarkko Huotari p. 040 355 8677

DooSolutions Oy on vuonna 2009 perustettu modernin elektroniikan, sulautetun ohjelmiston ja laitesuunnittelun ratkaisuja tarjoava nykyaikainen insinööritoimisto. Yhtiön toiminta pohjautuu ISO9001 ja ISO14001-standardien mukaisiin prosesseihin sekä asiantuntevaan asiakastyöhön ja huolellisesti tehtyihin vaatimusmäärittelyihin – jossa asiakas on kaiken keskiössä. DooSolutions Oy keskittyy palvelemaan asiakkaitaan ketterästi ja monipuolisesti. Yhtiön toimipiste sijaitsee Vantaan Hakkilassa.

Haemme osaavaa Projektipäällikköä

työskentelemään vaativien asiakasprojektiemme kanssa.
Projektit liittyvät kiinteästi tekniseen suunnitteluun, prototyyppien ja piensarjojen toimittamiseen sekä testauksiin.

DooSolutions Oy kykenee toteuttamaan nopealla aikataululla niin sulautetut järjestelmät, teholähteet kuin myös erilaiset konvertterit. Yhtiöllä on vahvaa osaamista nykyaikaisen elektroniikan, sulautettujen ohjelmistojen sekä tehoelektroniikan yhdistämisestä. DooSolutions Oy:n tuotteita täydentävät kompakti kotelointi, jossa otetaan huomioon kokonaisvaltainen lämpötalous sekä hyvä häiriösietokyky.

Yhtiön verifioidut projektitoimitukset parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ja tuottavat lisäarvoa liiketoiminnalle. Jokainen tuote ja ratkaisu suunnitellaan ja toteutetaan räätälöidysti aina asiakasta kuunnellen, asiakaslähtöinen palveluasenne edellä.

Projektipäällikkönä menestyminen edellyttää kykyä ja halua tehdä hyvää yhteistyötä asiakkaiden, sidosryhmien (tilaajat, suunnittelijat) sekä koko DooSolutions Oy:n henkilöstön kanssa. Haemme yhtiöön uutta avainhenkilöä joka:
• Nauttii projektityöstä.
• Haluaa kehittää omaa työtään (prosessit, projektien hallinta).
• Kykenee pysymään ajan tasalla markkinoiden kehityksestä ja asiakkaiden vaatimuksista.
• On joukkuepelaaja, joka nauttii työskentelystä ryhmässä.

Valittavalla henkilöllä on kokemusta ja näyttöjä menestyksellisestä projektien vetämisestä teollisessa ympäristössä. Hänellä on tehtävään riittävä tekninen tietotaito sekä soveltuva koulutus (ins. tai DI). Valittavalla Projektipäälliköllä on hyvät ongelmanratkaisutaidot. Hänellä on kyky viedä vastuullaan olevat projektit maaliin sovitussa aikataulussa ja sovituissa kustannuksissa pysyen niin, että asiakas pysyy tyytyväisenä.

Projektipäällikkö on johtoryhmän jäsen ja raportoi toimitusjohtajalle. Hän valmistelee projektisuunnitelmat työmäärineen ja aikatauluineen yhdessä Myyntipäällikön ja DooSolutions Oy:n asiantuntijoiden kanssa.

Closed