• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Lahti
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Timo Viljakainen, p. 040 503 5554 tai timo.viljakainen@inhunt.fi

Galvatek on yksi maailman johtavista pintakäsittelylaitosten toimittajista, joka on toimittanut yli 600 laitosta lähes 40 vuoden aikana. Viimeisin teknologia yhdessä pitkän ja vahvan kokemuksen kanssa takaavat Galvatek-laitosten laadun ja luotettavuuden. Galvatek tarjoaa asiakaslähtöisesti laitosrakentamisen kokonaispalvelun suunnittelusta ja projektoinnista lähtien aina avaimet käteen -toimitukseen saakka sekä toimivat huolto- ja varaosapalvelut.

Haemme osaksi projektiorganisaatiotamme Lahden toimipisteeseemme kokenutta

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Tulet osaksi projektiorganisaatiota, ja olet mukana kehittämässä projektiosaamistamme sekä vahvistat ja syvennät osaamisellasi asiakasyhteistyötä kaikilla tasoilla. Vastaat projektikannattavuudesta, sopimuksista, ja aikatauluista itsenäisesti. Työskentelet tiiviisti oman ja asiakkaan projektitiimien kanssa, joten vuorovaikutustaidot ovat keskeisessä asemassa

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on usean vuoden kokemus kansainvälisistä projekteista ja niiden johtamisesta. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto (insinööri/DI) sekä kykenet kommunikoimaan sujuvasti englannin kielellä. Muut kielet ovat eduksi. Tehtävä vaatii projektikohtaista matkustelua. Kokemukset työskentelystä Arabimaissa on etu.  

Persoonatasolla olet ulospäinsuuntautunut, kunnianhimoinen, järjestelmällinen sekä määrätietoinen. Osaat esimerkillä kannustaa muita huippusuorituksiin ja pidät huolen projektien onnistumisesta.  

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia hakuajan kuluessa. Liitä hakemukseen myös CV sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Timo Viljakainen, puh. 040 503 5554 tai timo.viljakainen@inhunt.fi.

Galvatek kuuluu John Cockerill -konsernin pintakäsittelydivisioonaan, joka on yksi johtavista ja kasvavista toimijoista globaaleilla pintakäsittelymarkkinoilla. Konserni työllistää 6000 henkilöä 22 maassa liikevaihdon ollessa 1,26 Mrd euroa (2019)

Hae paikkaa