• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Oulu
  • Lisätietoja antaa

Movitek Oy toteuttaa ammattitaidolla kokonaisvaltaiset LVI-urakat sekä uudis- että saneerauskohteisiin, olipa kyseessä asuinrakennus, liikekiinteistö tai
teollisuusrakennus. Palvelutarjontaan kuuluu myös LVI-huolto. Movitek Oy toimii koko maan alueella, yrityksessämme työskentelee n. 40 henkilöä ja liikevaihtomme vuonna 2020 oli n. 14 miljoonaa euroa. Movitek Oy:n päätoimipaikka sijaitsee Oulussa ja ilmastointikanavien tuotantotilat Kiimingissä. Vahvan osaamisen ansiosta Movitek on onnistunut luomaan tilaajien kanssa luottamukselliset ja pitkäaikaiset kumppanuussuhteet.

QMG eli QuattroMikentiGroup on talotekniikkakonserni, joka toteuttaa talotekniikkaurakointia ja taloteknisiä palveluita asuin-, liike-, teollisuus- ja julkisiin rakennuksiin uudis- ja korjausrakentamisessa. Konserni, johon myös Movitek Oy kuuluu, koostuu 30 urakointi- ja huoltoyrityksestä, joissa työskentelee n. 1100 LVI-, sähkö-, automaatio-, turva- ja kylmäalan osaajaa. Yhtiöt muodostavat maantieteellisesti ja talotekniikkalajien perusteella vahvan ja kattavan valtakunnallisen verkoston.HAEMME OULUUN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ (lämpö ja vesi)

Tehtävässäsi vastaat LV-asennustoiminnastamme ja sen kehittämisestä yhdessä paikallisen osaavan tiimimme ja valtakunnallisen verkostomme kanssa. Vastaat lämpö- ja vesijohtourakoinneista, tuotannosta ja yhteistyöstä asiakkaiden kanssa. Sinulla on kokemusta projektitoiminnasta ja tarjouslaskennasta ja sinulla on vahva, yrittäjämäinen asenne.

Sinulla on LVI-koulutus ja pätevyys sekä halu toimia LV-tiimin vetäjänä ja projektien vastuullisena johtajana. Sinulla on kyky työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti sekä yhdessä henkilöstön ja asiakkaiden kanssa. Sinulla on hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ja työskentelet mielelläsi sekä teknisten LV-ratkaisujen että ihmisten parissa. Sinulla on jämäkkä ja systemaattinen työskentelyote.

Saat monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden vahvassa, osaavassa ja hyvämaineisessa yrityksessä ja konsernissa, joissa arvostetaan henkilöstöä. Pääset mukaan kasvavaan ja uudistuvaan talotekniikkakonserniin sekä Pohjois-Suomessa tunnettuun ja tunnustettuun paikalliseen yritykseen, jossa on yrittäjähenkinen kulttuuri, hyvä tekemisen meininki ja hyvät kehitysnäkymät. Pääset vaikuttamaan ja kehittämään omaa tehtäväkuvaasi. Saat kilpailukykyisen palkan ja osakkuusmahdollisuuden konsernissa. Movitekissa ja konsernissa tuetaan ammatillista kehittymistä ja isossa talossa on myös urakehitysmahdollisuudet.

Jos koet tämän tehtävän omaksesi, niin lähetä CV:si ja hakemuksesi alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:n aluejohtaja, Senior Headhunter Stig Hedberg 044 330 3132, stig.hedberg@inhunt.fi.

Closed