• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Helsinki
  • Lisätietoja antaa

    Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Petteri Nissilä 040 525 9058 ja Senior Headhunter Mika Luisto 0400 229 649.

Semat Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia projektinjohtopalveluita, toiminnan kehittämistä sekä projektivalmennuksia. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat suuret ja keskisuuret suomalaiset ja monikansalliset teollisuusyritykset. Tehtävämme on rakentaa uusia toimintatapoja, löytää uusia ratkaisuja tehostamaan projektitoimintaasi ja helpottamaan päivittäistä työtäsi, sekä vahvistaa henkilöstösi osaamista ja motivoida tiimiäsi parempiin suorituksiin.

semat projektipäällikkö

Kansainvälisistä projekteista innostunut Projektipäällikkö/Site Manager

Tässä on loistava mahdollisuus ennakkoluulottoman asenteen omaavalle, kansainvälisessä toimintaympäristössä viihtyvälle projektiammattilaiselle. Liiketoiminnan kasvaessa ja laajentuessa haemme tuloksekkaaseen asiakastyöhön kykenevää ja aikaansaavaa projektipäällikköä/Site manageria. Tehtävään kuuluu johtaa mielenkiintoisia kotimaisia ja kansainvälisiä projekteja yhteistyössä asiakasorganisaatioiden kanssa.  

Toivomme sinulta suunnitelmallista ja määrätietoista projektijohtamisen osaamista ja erinomaisia ihmisten johtamisvalmiuksia. Haluat oppia uusia asioita ja kykenet hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia. Työssäsi toimit organisaatioissa, joissa tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja ja viihdyt ja menestyt kansainvälisissä yhteyksissä eri kulttuuritaustan omaavien ihmisten kanssa työskennellen. Koulutustaustasi on joko tekninen tai kaupallinen. Hyvä suomen ja englannin kielen taito on ehdoton edellytys. Muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme sinulle:
 

  • Mahdollisuuden itsenäiseen tehtävään hyvien asiakkaiden kanssa
  • Asiantuntevien projektiammattilaisten tuen omassa työssä menestymiseen ja ketterästi toimivan työyhteisömme osaamisen 
  • Kilpailukykyisen ja kannustavan palkitsemisemisjärjestelmän
  • Hyvät henkilöstöedut

Kun koet tehtävän omaksesi, niin ole nopea ja laita CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen tulemaan alla olevan linkin kautta, kuitenkin viimeistään 22.1.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Petteri Nissilä 040 525 9058 ja Senior Headhunter Mika Luisto 0400 229 649.

Closed