• Yrityksen nimi
  • Sijainti
    Espoo
  • Lisätietoja antaa

    Senior Headhunter Peter Koistinen, puh. 0500 668 633 tai peter.koistinen@inhunt.fi.

SS-Teracon Oy on suunnitellut jo yli 25 vuoden ajan kestäviä rakenneratkaisuja yhdessä teräsrakennetoimittajien, rakennuttajien ja rakennusliikkeiden kanssa. Kustannustehokkaat ratkaisut, korkea osaaminen ja nopea tarjouslaskenta palvelevat asiakkaita heidän tavoitteissaan. Yrityksellä on työn alla useita mielenkiintoisia projekteja ja näyttöjä toteutetuista mielenkiintoisista projekteista, joissa näkyy hyvin yrityksen osaaminen. Referenssejä ovat muun muassa Fazerin vierailu- ja kokouskeskus, yleinen sauna ja ravintola Löyly Helsingissä ja Saimaa Stadiumi.

Yrityksen kasvaessa halu palvella asiakkaita entistä paremmin ja tarjota kokonaisvaltaista rakennesuunnittelua lisääntyy koko ajan, joten haemme Espoon toimipisteeseen

RAKENNESUUNNITTELIJAA / PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäväsi rakennesuunnittelijana on huolehtia käynnissä olevista projekteista sekä suunnitteluprojektien myynnistä. Olet aktiivisesti yhteydessä muihin suunnittelijoihin ja yhteistyökumppaneihin. Olet vastuullinen, huolellinen sekä tunnollinen ja järjestelmällinen rakennesuunnittelija, jolle kehityksen kärjessä pysyminen on tärkeää.

Sinulla on rakennusinsinöörin tai DI:n koulutus ja vähintään 5 vuoden kokemus käytännön rakennesuunnittelusta. Hallitset ohjelmistot ja työkalut (mm. AutoCAD, Tekla Structures, Robot Structural Analysis tai vastaava). Sitoudut vahvasti asiakasprojekteihin ja sinulla on itsenäinen työskentelyote.

Omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä suomen- että englannin kielillä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Todetut suunnittelupätevyydet, työmaakokemus ja hyvät verkostot rakennusalalla tai teollisuudessa huomioidaan eduksesi.

Toimipisteenäsi on Espoon konttori. Teraconissa saat perheyrityksen vaikutusmahdollisuudet, joustavuuden ja hyvät työsuhde-edut.

Lisätietoja sinulle antaa InHunt Group Oy:n Senior Headhunter Peter Koistinen, puh. 0500 668 633 tai peter.koistinen@inhunt.fi.

Jätä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi viipymättä InHunt Group Oy:n alla, olevan painikkeen kautta. Toimi nopeasti, aktiivinen suorahaku on jo käynnissä.

Hae paikkaa