• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Helsinki
 • Lisätietoja antaa

  Senior Headhunter Terhi Ahokas p. 050 388 9600 ja Senior Headhunter Pia Siukosaari p. 040 510 4505.  

ME-Designs Oy:n Visual Monkeys  – Architects of Enterntainment – räätälöivät kaiken tapahtuma- ja viihdeteollisuuden tarpeisiin visuaalisesta suunnittelusta kokonaistuotantoihin.  

 
Tuotantomme kattavat niin kansainvälisiin televisioformaatteihin perustuvat menestykset, kuin suurimpiin koskaan Suomessa nähtyihin konsertteihin luodut visuaaliset elämykset. Asiakkaitamme ovat TV- tuotantoyhtiöt, kotimaiset eturivin artistit, tapahtumatuotantotoimistot ja suuret yritykset.  Toimintamme on vahvassa kasvussa ja kansainvälistyminen vauhdikkaasti etenemässä.  

Nyt tarvitsemme tapahtuma-alan tuntevan  

MYYNTIPÄÄLLIKÖN

ottamaan vastuun kotimaan myynnistämme sekä kehittämään ja toimeenpanemaan myynti- ja markkinointistrategiaamme yhdessä tiimin, liiketoimintajohtajan ja yrityksen perustajan ja toimitusjohtajan Mikko Enäkosken kanssa.  

Myynnin kasvutavoitteet on mittavat, joten myyntipäälliköltä odotetaan kokemusta uusasiakashankinnasta, asiakkuuksien rakentamisesta ja asiakasarvon kasvattamisesta sekä rohkeutta ja innovaatiokykyä uusien kohderyhmien tunnistamisessa ja ”hurmaamisessa”. Tehtävässä raportoit johtoryhmän jäsenenä toimivalle liiketoimintajohtajalle. 

Myyntipäällikönä 

 • laadit yrityksen strategian pohjalta myynnin toimintasuunnitelman  
 • vastaa myynnin toimintasuunnitelman toteuttamisesta  
 • luot tavoitteet uusasiakashankinnalle ja asiakkuuksien kasvattamiselle 
 • vastaat myyntitavoitteiden täyttämisestä 
 • teet itseohjautuvasti myyntityötä ja uusasiakashankintaa  
 • rakennat avainasiakkuuksia ja kasvatat asiakkuuksien arvoa 
 • seuraat ja varmistat korkean asiakastyytyväisyyden  
 • osaltasi varmistat myynnin prosessien ja työkalujen toimivuuden ja kehittämisen 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:   

 • ratkaisumyynnin kokemusta 
 • ymmärrystä tapahtuma/viihdealasta 
 • tavoitehakuisuutta 
 • teknisten ratkaisujen ymmärrystä 
 • uusasiakashankinnan osaamista 
 • hyviä IT-taitoja    
 • sujuvaa suomen- ja englannin kielen kirjallista sekä suullista taitoa 
 • modernin myynnin taitoja 

Myyntipäälliköltä toivomme näyttöjä myyntistrategian menestyksellisestä toimeenpanosta sekä myynnin kasvutavoitteiden asettamisesta ja niihin pääsemisestä. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti eikä luovassa organisaatiossa työskentely ole sinulle uutta. Ymmärrät palvelujen tuotteistamisen merkityksen ja projektinhallintataitosi ovat testattu jo edellisissä tehtävissäsi. 

Persoonaltasi olet ryhmäpelaaja, jolla ei ole halua sooloilla, mutta kylläkin luovasti hullutella ja ratkaisukeskeisesti edistää sovittuja asioita sekä kova palo saavuttaa asetetut tavoitteet. Olet ammattilainen, mutta uskallat pistää myös persoonasi peliin. 

Visual Monkeyssä kohtaat huumorintajuisia, aitoja ja luovuutta arvostavia ammattilaisia, joten nämä piirteet löytyvät varmaankin myös Sinusta.  

Visual Monkeys tarjoaa osaavalle tekijälle monipuoliset ja itsenäiset työtehtävät, joustavat työskentelytavat sekä hyvät kehitys- ja kasvumahdollisuudet. Kollegasi on alansa johtavia ammattilaisia, jotka tunnetaan suurista ja hienoista visioistaan ja luotettavuudestaan niiden toteuttajana. Heidän kanssaan pääset rakentamaan eturivin viihdetapahtumia ja luomaan mieleenpainuvia kokemuksia. Työskentely monipuolisten ja mielenkiintoisten asiakkaiden (mediataloista eturivin artisteihin ja kaikkea siltä väliltä) kanssa on energisoivaa ja kansainvälisyys luo siihen lisäsäpinää. 

Tehtävässäsi pääset rakentamaan toimivaa organisaatiota, iloista, arvostavaa työkulttuuria, tekemään töitä alansa johtavien ammattilaisten kanssa, rakentamaan kannattavaa liiketoimintaa ketterällä organisaatiolla.  

Meidän työllämme on merkitystä – tuotamme iloa ja elämyksiä, joissa suuret tunteet ovat läsnä.  

Tartu nyt tilaisuuteen, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden viedä eteenpäin isoa muutosta tapahtuma- ja viihdeteollisuuden saralla. Hakuaika tehtävään päättyy sunnuntaina 12.6.2022. Käymme hakemuksia läpi kuitenkin jo hakuaikana, älä siis suotta odottele viime hetkeen asti, vaan hae heti! Tapaamme nimittäin kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana.  

Tehtävään liittyviin kysymyksiin InHunt Group Oy:ssä vastaavat Senior Headhunter Terhi Ahokas p. 050 388 9600 ja Senior Headhunter Pia Siukosaari p. 040 510 4505.  

ME -Designs Oy on Mikko Enäkosken vuonna 2019 perustama yritys. Vuonna 2021 ME-Designsin alle perustettiin Visual Monkeys, joka tarjoaa kaiken tapahtuma- ja viihdeteollisuuden tarpeisiin visuaalisesta suunnittelusta kokonaistuotantoihin yhdestä osoitteesta. Visual Monkeys vastaa alan haasteisiin olemalla mukautuva ja laaja-alainen huipputekijöiden yhteisö. Visual Monkeys käynnistää tänä vuonna toimintansa myös Singaporessa ja Lähi-idässä.  

Closed