Lääkevahinkovakuutuksesta korvataan Suomessa kulutukseen luovutetuista tai lääketutkimuksessa käytetyistä, lääkelain mukaisista lääkkeistä käyttäjille aiheutuneet, hoitotilanteeseen nähden yllättävät haittavaikutukset. Toimintamme kasvaessa, etsimme tiimiimme asiantuntevaa sijoittamisen ja riskienhallinnan asiantuntijaa. 

SIJOITUS- JA RISKIENHALLINTAPÄÄLLIKKÖ 

Tehtävässä vastaat:  

  • Yhtiömme sijoitustoiminnan riskienhallinnasta ja yhteistyöstä aktuaarin kanssa yhtiön muun riskienhallinnan osalta 
  • Yhteistyöstä varainhoitajien ja muiden sijoitustoiminnan kumppanien kanssa  
  • Sijoittamisen ja sijoitusriskien raportointi hallitukselle ja viranomaisille 

Kuulut sijoitusvalinnat käsittelevään sijoitustyöryhmään ja tuot siihen asiantuntemustasi sijoittamisesta ja sijoitusinstrumenteista. Raportoit suoraan toimitusjohtajalle ja sijoittamisen sen riskienhallinnan osalta yhtiön hallitukselle. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on kokemusta sijoitusriskienhallinnan tehtävistä, mielellään vakuutusyhtiössä. Tunnet ja osaat analysoida sijoitustoimintaa ja sen instrumentteja ja olet toiminut yhteistyössä varainhoitajien kanssa. On eduksi, jos sinulla on osaamista tai näkemystä operatiivisista vahinkovakuutusriskeistä tai toimimisesta Solvenssi 2 -ympäristössä. Sinusta on mukavaa toimia ennakoivasti, vastuuta ottaen ja sovitut aikataulut pitäen. Osaat viestiä selkeästi ja hallitset powerpointin ja excelin. Olet työotteeltasi itsenäinen mutta tiimityö on sinulle myös luontevaa. Tulet toimeen monenlaisten ihmisten kanssa. Sinulla on soveltuva matemaattinen, kauppatieteellinen tai teknillinen koulutus ja haluat jatkuvasti pitää osaamistasi yllä. 

Tarjolla on tehtävä yhtiön liiketoiminnan ytimessä. Yhtiömme on pieni – osaamme tehdä hyvin töitä yhdessä ja vastaamme toinen toistemme työn sujuvuudesta. Jos et vielä ole vahinkovakuutusyhtiön riskienhallinnan syväasiantuntija, tässä tehtävässä pääset kehittymään sellaiseksi. Näet, miten vakuutusyhtiö toimii kokonaisuutena! Tuemme henkilöstömme kouluttautumista. Palkka-, työsuhde-etu ja palkitsemispolitiikkamme on kannustava. Haluamme, että henkilöstömme työ-vapaa-aika -suhde on kunnossa ja meillä töitä voi tehdä joustavasti myös etänä. 

Liity vastuullista tehtävää hoitavaan joukkoomme! 

 

Hae tehtävää heti. Aloitamme haastattelut välittömästi sopivien kandidaattien kanssa.

Suomen Keskinäinen Lääkevahinkovakuutusyhtiö on Suomen Lääkevahinkokorvausosuuskunnan perustama vakuutusyhtiö, joka myöntää osuuskunnalle lääkkeiden käyttäjien turvaksi lääkevahinkovakuutuksen. Vakuutusyhtiö aloitti toimintansa 1.1.2012. Osuuskunnan jäsenet ovat Suomessa toimivia lääkkeiden valmistajia, maahantuojia, markkinoijia ja tutkimusyhtiöitä. Osuuskunta on perustettu vuonna 1984 ja sillä on tällä hetkellä yli 120 jäsentä. 

Closed